Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_1969_poznan

Proszę o bardzo surową ocenę mojej osoby

Polecane posty

Mam lat 40 moje zarobki netto około 2800 (stan na lipiec 2008) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką ---------- co o mnie sądzicie ? proszę o surową ocenę

Gość
prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie te punkty musisz koniecznie zmienic i bedzie git :classic_cool:

Sądzę, że potrzebna jest ci baba abyś mógł się wyżyć seksualnie, bo jesteś zdziwaczały do granic.

Gość diobel
o kurde..moj rowiesnik hehe

Gość hihhh
"a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie" :D 🖐️

Gość sama prawda...
myśłe że dotrwasz tak do śmierci i żadna ocena do niczego ci sie nie przyda:)

Gość diobel
no kurde, Tobie trzeba do ludzi... :D

a ja mam 69 lat, miesięczna wypłata netto : 10tys , willa z basenem, porsche carrera KTO DA WIĘCEJ xD

bardzo dziękuję za te surowe oceny. Uważam, że jestm bardzo leniwy, pasożytniczy, jestem nierobem i bardzo mi jest potrzebna krytyka i bicie pasem po gołej pupe

Gość kukukukukruku
no to masz problem......... masz .....bo raczej ciezko ci bedzie nadrobic zaleglosci:P co ty chlopie robiles ostatnie 20 lat? zacznij od wyprowadzenia sie od mamusi. rozejrzyj sie za kobita i zacznij zyc jak 40 latek powodzenia

czasami mógłby też ktoś mi pociągnąć, bo już mnie strasznie zaczyna ręka bolec. ale co się dziwić. tyle lat praca ręczna

chciałbym powiedzieć, że każdego dnia od 1996 roku fantazje o tym, że dostaje lanie pasem od Pani Eli przy całej klasie w szkole a koleżanki się śmieją jak widzą moją golutką pupe a jak sie bardzo podniecam, mam mokro pod majtkami, brzydzę się sobą

tak wymierzano karę w na przełomie XIX i XX wieku. * http://www.harukaze.net/~cat9tail/cat9tail/INDEX-2/ITEM/DETAIL/FINEARTS/s_image/90sday/90s9/9093.htm ,,delikwentknę" na pewno bardzo bolała pupa po takim laniu..Z drugiej strony być może była to kara skuteczna... * marzę o takiej karze, zasługuję na nią

Gość marynika w.
panie ex premierze jaroslawie, to pan????????

właśnie puściłem bąka. jak najprędzej muszę go zebrać do buteleczki. tak słodko pachnie, szkoda aby się ulotnił 👄

niestety nie jestem Jarosławem Kaczyńskim, głosowałem kiedyś jednak na PiS, ale ostatnio na LPR bo PiS jest jak dla mnie zbyt mało konserwatywny

Gość mam nadzieje ze to prowo

Gość belmondo
To może ja dla kontrastu o sobie Mam lat 23 moje zarobki netto około 1700 praca - w korporacji prawo jazdy - tak + psychotesty żona - tak dziewczyny - miałem tysiące pierwszy erotyczny pocałunek w usta - w wieku 14 lat czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - tak co cenię w dziewczynach - ładne cycuszki, zgrabną dupeczkę, ogoloną cipeczkę czy jestem osobą publiczną ? - tak moje zalety i wady - jak nie ma żony w domu to czekam aż wróci i zrobi jedzenie - jestem kłótliwy - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - wiem jak się odbywa stosunek seksualny ---------- co o mnie sądzicie ? proszę o surową ocenę :)

uważam, że belmondo jest do pewnego stopnia trutniem ale nie aż takim jak ja