Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingridkaaaa

Po pijaku to całkiem inny człowiek

Polecane posty

Gość ingridkaaaa

Na trzeźwo się w miarę dogadujemy, po pijaku szybko się złości, gada bzdury, rozłącza się podczas rozmów, wyłącza telefon... Wiem, że powinnam odejść i nie pozwalać się tak traktować... Czy ktoś to przeżywa? Postawić ultimatum?

Gość getin0111
Dlugo trwa wasz zwiazek?? Nie sadze, aby ultimatum- cokolwiek pomoglo...niestety!! Przechodzilam to nie raz i dzisiaj juz wiem, ze alkohol pokazuje tylko prawdziwe oblicze danej osoby!! A jesli wylacza telefon gdy jest pijany- to najprawdopodobniej dobrze sie bawi- i nie potrzebuje marudzenia ( bo- tak to wlasnie faceci odbieraja). Sprobuj- choc wiem, ze ciezko- nie odbierac tel od niego, gdy jest pijany, i udac, ze nie interesuje Cie co robi! Moze wtedy zauwazy, ze go ignorujesz i robi zle! Moj facet kiedys mi powiedzial, ze gdy wracal do domu po podobnych akcjach, wiedzial ze pogadam, poobrazam sie i wszytsko wroci do normy, a gdy zaczelam ignorowac jego zachowanie- bardzo sie zdziwil! powodzonka :)

Odjedź i to jak najszybciej. Weźmie z Ciebie to co najlepsze, będzie wykorzystywał to co mu dajesz, zawsze będzie Twoja wina, kiedy już nic z Ciebie nie zostanie on nadal będzie taki sam - pijany. W moim przypadku dopiero jego śmierć uwolniła całą rodzinę, a niektórzy nadal mają wyrzuty sumienia…