Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likasds

czy to nie przesada?

Polecane posty

Gość likasds

bylam z nim na imprezie ja wrocilam do domu, bo bylam zmeczona a on zostal . . A ja uwazam. ze kiedy idzie sie z kim gdzies to i wychodzi sie razem z nim. Czulam sie jak idiotka wychodzac sama. Slusznie?

Gość slusznie

Gość ciążarówka
słusznie

no widzisz to czemu nie zostałas i nie wrociłas z nim? masz racje powinno sie wracac razem tylko dlaczego to on ma sie dopasowywac do ciebie a nie ty do niego?

Gość likasds
byłam naprawde zmęczona, było tam nudno. A poza tym nie lubie wracac pozno bo mieszkam z rodzicami a tata wstaje rano do pracyi budze go zazwyczaj jak wracam. Ja w ogole nie chialam tam isc . poszlam dla niego to juz bylo poswiecenie moim zdaniem.

Gość Misska
A po diabla sie dla kogokolwiek poswiecasz?????? Jezeli robisz cos, na co nie masz ochoty, to potem nie narzekaj.

Gość likasds
nie chodzilo mi w tym kontekscie. Tylko o to czy on nie powinnien z imprez wychodzic razem ze mna ? Bo to nie pierwwszy raz. I chce obiektywnej opini czy to normalni\e ?

Gość nienormalne
widac ze ma na ciebie wyjebane i tyle...

Gość Koronkowa....
Chcesz obiektywnej opinii? Zwiazek wymaga kompromisow. Przed impreza, a nie w trakcie, trzeba ustalic, do ktorej tam bedziecie. Jezeli impreza jest super, a ty jestes zmeczona, to idziesz do domu i pozawalasz sie facetowi bawic dalej. Bo niby dlaczego milaby konczyc impreze, kiedy jest fajnie? I odwrtonie. Kiedys jemu nie bedzie cos pasowac, to on sobie idzie, a ty zostajesz. Zwiazek to nie lancuchy. Chyba bym zwariowala, gdybym miala wysluchiwac marudzenia swojego faceta. Jest takie jedno fajne przyslowie: zyj sama i daj zyc innym.

Gość 51z
tak, tak, koronkowa... a potem niech sie ktos do ciebie przywali, cos ci zacznie marudzic, to powiesz, ze cie facet zostawil, zamiast sie toba opiekowac...

Gość Magicca
Jedna dobra rada - nigdy nie idz na impreze, kiedy jestes zmeczona. Inni sie swietnie bawia, twoj facet tez, a ty siedzisz zla, zmeczona, oczy ci sie kleja, malo rozmawiasz, bo myslisz tylko o tym, zeby sie polozyc. Widza to ludzie. Widzi twoj chlopak. I nie wyglada to dobrze. A potem jeszcze mu wypominasz, ze sie poswiecasz, a on tego nie rozumie...

Gość likasds
chcialam dobrze, on nalegał zebysmy poszli. Sam poowiedzial ze na krotko.

Gość yooo
a może jest trochę tak,że na 7 imprez Ty 5 razy jesteś zmęczona i wychodzisz i po prostu chłop się wkurzył,bo pomyślał,że nie będzie się do Ciebie przystosowywał za każdym razem.może siedzisz naburmuszona i obrażona na cały świat.A jeżeli tak nie jest,to SŁUSZNIE że się wkurzyłaś

i dlatego ja na imprezy nie chodze nawet ze znajomymi. Zazwyczaj o godiznie 22-23 jestem juz umierajaca, chce mi sie spac i jedyne co robie to siedze w kacie w jakims cichym miejscu i modle sie zeby sie to skoncyzło. 2 razy znajomi sie na mnie o to wkurzyli, ze oni do 4 nad ranem sie bawia a ja po 22 ide do wyrka (na domowkach) i teraz juz na takie imprezy nie chodze :) i oni sa zadowoleni i ja :)

Gość likasds
nie nie chodzi o to ze chodze naburmuszona.. To raczej niezalezne ode mnie, ze faktycznie czesto musze wczesniej wyjsc. Niby nic nie mowie, ale wkurza mnie to kiedy ja siedze w domu a on sie jeszcze bawi w najlepsze..

babo nie upraszczaj... napisz co to za impreza? z jakiej okazji? kto na niej był ?czy twoi znajomi czy jego? jacy znajomi? o której wyszłaś? o ktrej przyszłaś? jak dlugo jestescie razem? ile macie lat? ...... dla ciebie liczy sie to ze wyszlas sama i juz, a swiat nie jest czarny i biały

Gość likasds
lepiej zebym juz w ogole tam nie chodzila , a on sam sie bawil ?;>

Gość likasds
facet wyjatkowy impreza bez okazji, jego znajomi i kilka osob z zewnatrz. Przyszlismy koło 19 a wyszłam przed 24. Jestesmy ponad 2 lata razem. On 22 ja 20. Chodzi mi o to ze on zawsze znajdzie powod zeby zostac;/. Moze faktycznie przesadzam . Ale jak pisalam wczesniej chce obiektywnej opini tylko, czy mam racje czy nie.

no jesli masz tam chodzic obrazona na caly swiat, zmeczona i marudna, przy okazji psuc sobie i jemu humor to lepiej jesli zostaniesz w domu.

Gość likasds
mowilam nie chodze obrazona i sfochowana . Po prostu wracam zazwyczaj wczesniej. Ale kiedy sie bawimy to zawsze jest okay.

słusznie :) jak sie jest zmęczonym to sie wychodzi :) PROSTE :)

Gość likasds
poprosil kolege zeby mnie odprowadzil

Gość likasds
ehe, czyli to na porzadku dziennym ze on moze zostawac na imprezach beze mnie i to glupie ze jestem zla ?

ale spojrz na to z innej strony ... nie masz kaca bo wczesniej wyszłas nie masz niestrawnosci wyspałas sie i mogłas strzelic sobie lizanko z kolesiem swojego chłopaka :P który cie odprowadzał :P

Powinien cię sam odprowadzić do domu i zapytać czy nie masz nic przeciwko temu, żeby wrócił na imprezę.