Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halina frackowiak

teksty faceta

Polecane posty

Gość hehe33
Magazyn na spusty, a zbiór zasad całkiem pusty. Co kto lubi.

Mi się wydaje, że on ma jasno sprecyzowane plany. Po prostu zależy mu na przygodnym seksie, a że jest akurat na imprezie, to tu szuka potencjalnej partnerki. Wydaje mi się, że jak facetowi naprawdę wpadamy w oko, to on jest miły, ale nie przekracza pewnych oczywistych granic. Jak mu zależy tylko na seksie, to od razu chwyta za talię. Sprawa wygląda dość jasno, zależy mu na kontakcie fizycznym.

odezwał sie chciał sie dzis spotkac, ale podziekowałam i powiedziałam ze jak cos to za tydzien nie wiem czy dobrze robiepo tyym co mi tu napisaliscie ale tak dawno nie byłam na randce, ze zaryzykuje.a jak sie bedzie dobierał to mu po prostu podziekuje;)

Gość niedlugo nam napisze xD
"bylam na randce wtem on mnie zlapal i wydupczyl gdy na drugi dzien zadzwonilam nie odbieral na sms tez nie odpisuje co zrobic? nie lece na takie tandetne teksty ale na nie polecialam nie daje sie obsciskiwac na imprezie ale sie dalam pisalam ze jak mnie bedzie chcial wyruchac to podziekuje ale sie dalam wyruchac"

Aż mi żal serce ściska jak to wszystko czytam. Przecież normalne, że jak się z kimś dobrze bawi, to można tańczyć z rękoma na talii... Ale oczywiście w głowie uruchamia się syndrom puszczalskiej, który mówi, że to niemożliwe. Poza tym dziewczyna mówi, że poleciała na wygląd. Ok, może jej się bardzo spodobał i od tego się zaczęło. Przecież każdy szczery człowiek na pytanie na co najpierw zwraca uwagę odpowie -> wygląd. Każdy ma inne wymagania, ale to właśnie wygląd jest pierwszym aspektem, po którym pragniemy drugą osobę poznać. Wiadomo, że wygląd to nie wszystko... Dlatego odnośnie kolesia - żaden z niego PUA jak napisał BNB, facet trochę trąci jak dla mnie desperacją, albo zbytnim napaleniem. Ja radzę Ci się z Nim spotkać, przecież nie można o osobie stwierdzić wielu rzeczy po kilku komplementach. Być może jest napalonym nieudacznikiem, być może zależy mu tylko na seksie, ale być może to normalny facet, który przy Tobie miał odrobinę słabości. Daj mu szansę, ale na spotkaniu bądź uczulona i obserwuj wszystko dokładnie. Nie daj się zwieść, zobacz, czy szybko odpuści. Pozdrawiam.

dzieki wielkie;) własnie wszyscy sie przycepili ze mnie obłapiał w talii ale przeciez jak sie z kims bawisz tanczysz to to jest normalne:P a puszczalska nie jestem

Gość bjj
i to wlasnie chciala uslyszec autorka

Pamiętaj, żeby być czujną a nie wpatrywać się w Niego z maślanymi oczami. Jeżeli zaczniecie się na siebie gapić przypomnij sobie moje słowa:"Bądź chłodna i lekko znudzona".

czytajac ten topik mam wrazenie ze jest wrecz przeciwnie z Twoja samoocena... bo uwazam ze poprostu bys to olala i sama wiedziala co zrobic a nie zakladac temat hehe. a koles typ babiarz, mialam juz z takimi do czynienia, BAJER NUMBER ONE! Wydaje mi sie ze facet z klasa inaczej by sie zachowal i z umiarem do komplementow :))) takze zastanow sie nim sie zaangazujesz, chodz z drugiej strony jak nie liczysz na nic wiecej tylko na bzykanko to umawiaj sie z nim JA BYM SKORZYSTALA hihii