Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hakkkunama tate

Kogo z cafe???wpisywać sie!!!

Polecane posty

Gość Hakkkunama tate

1. osoba którą lubicie 2.osoba której nie lubicie 3.osoba która mądrze gada 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali w miejsce numerków wstaw nicki

Gość mondra Kśka
1. osoba którą lubicie--ja 2.osoba której nie lubicie--ja 3.osoba która mądrze gada--ja 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali--ja

Gość davvve pachnonce
1- szczery 2-ike ,komik 3-szczery,kredka 4-szczery

Gość Mariola z Ełku
1) komiczne , klaudka , 2) IKE, IKE,IKE 3) zawsze szczery , komiczne , regres, wykładowca 4)zawsze szczery :D

:D:D:D czy wy naprawdę nie znacie innych "nicków"??

1. osoba którą lubicie-=duzo nicków 2.osoba której nie lubicie--nie ma 3.osoba która mądrze gada-nie ma 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali--ike komiczne luska szukanie dziury w całym retro

na szczęście "gwiazdy" występujące rankingach i zawodach kafeterii są przeważnie te same :)

Gość czarnullllaaaa
1. depeche15 2.cream,pśp 3.----- 4.przerwa między palcami90,depeche15,tomcioszek

Gość fafnucy
1. IKE 2. IKE 3. IKE 4. IKE musiałam:D

Gość antypirat
1. osoba którą lubicie ladaco, tesco, carrefour, amant , 2.osoba której nie lubicie Przerwa , Brzydula , martwanatura 3.osoba która mądrze gada depeche15 , Levviaan , doktor house 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali wszystkich bez wyjątku

Gość oleoleola
1.ike 2.-- 3. ike 4.ile

1.lubie większosc 2.osób które dowartosciowują sie obrazaniem kogos 3.trudno powiedziec 4.spotkac sie moge z kazdym

Gość hfhfggfg
jesteście durni

Gość meski facet
z nikim bo to tylko nicki :)

Gość damma z lasiczką
1. depeszka 2. - 3. komik 4. robaczek

Gość jsudsyydydydyffuj
1) mało jest takich 2) ike bo jest wredna i wpierdala wszedzie swoje 3 grosze bo mysli ze jest śmieszna i inteligentna :O 3) mam 3 typy 4) depeche

Gość tylko R
Sami Ike Komiczne Sami

2.osób które dowartosciowują sie obrazaniem kogos cream. piszesz o sobie ? ostatnio obrażałeś jakąś grubszą dziewczynę :o hipokryta :o najpierw się żali, ze go wyzywają, bo za chudy, potem sam obraża a na końcu sam przeczy swym czynom :o 1. osoba którą lubicie --> Barrdzooo duuużo osób :) 2.osoba której nie lubicie ---> złoty (nie wiem czemu), cream bo to obłudnik, komiczne mnie wkurwia od zawsze :D 3.osoba która mądrze gada ---> mądrze gadają ci, którzy znają się na temacie topiku i mają coś wartościowego do powiedzenia :D 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali ---> boję się spotkać z ludźmi niezrównoważonymi psychicznie :P ;) oczywiście wszystko jest względne :D za 3 dni mogę wpisać coś innego, bo może mi się odmienić :D

Gość skrycie
1. robaczka za typy i normalnosc ;)

😭 dzięki :D to bardzo miłe :) aaa chciałam dopisać do punktu 2. nie lubię złotego, bo nagabuje młode dziewczyny. jest starych zboczuchem :o fuj,fuj, fuj :o co się naczytałam w tematach depeche czy sylwii galeriankii o jego upodobaniach to moje :o trauma do dziś :( na szczeście go bloknęli :D póki co ... :D 🖐️

1 nie mam pojecia czyj nick do kogo nalezy :P 2 jw. 3 Nil Perła Płatek 4 z tych co widziałam fotke> z vampire ? ale to pewnie projekt :P z tych co nie widziałam > z ofermą 😭 wkurwia mnie, czasem bardzo, ale uzywa szarych komórek przynajmniej a to tu cecha na wymarciu :O:P niegłupi, frapujący, niemal wyzwanie :O insekt po co to podnosiłaś 😭

1. osoba którą lubicie -Alter gościnnie,Brzydki Niski Beznadziejny ,amant 2.osoba której nie lubicie - czarne asisko 3.osoba która mądrze gada - cream,komiczne,wykladowca,bywalec1,regres,zawsze szczery,Levviaan 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali -z tych co widzialem fotke - to tylko ja*****,sami

Gość skoczek polny
1 komik 2 zloty 3 Levviatan 4 BNB

4.osoba z którą chętnie byście się spotkali ---> boję się spotkać z ludźmi niezrównoważonymi psychicznie robaczek:D

Gość Brzydula fota w stopce
nie otwiera sie :P:(

2) ike bo jest wredna i wpie**ala wszedzie swoje 3 grosze bo mysli ze jest śmieszna i inteligentna :D:D:D nie skarbie- myślę, że śmieszna jesteś ty i tobie podobne:) moje typy:) lubię- komisia oczywiście i wszystkie osoby z \"moich\" topików nie ma osoby, której nie lubię, większością osób się po prostu nie interesuję mądrze gada sporo osób - zależnie od sytuacji na czele ze mną :P najchętniej spotkałabym się z samicą i retro i z ciekawości z kucharzem:P

Gość takze tego 2
grupa wzajemnego uwielbienia?

także tego tak tak było jest i będzie :D