Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hakkkunama tate

Kogo z cafe???wpisywać sie!!!

Polecane posty

Gość hshssg
" Zelfixy,prawiki, gaciory i temu podobne twory->auf vieder sehn to aushwithz Chyba pisza na przepustce z psychiatryka z kafejki internetowej. " buaaahhhaa:D

Kawoshka inteligetna sie znalazla,obraza w kazdym temacie i krytyuje ze nie ma o czym porozmawiac. Podaj konkrety kawoshka i nie zachłyśnij sie kawa th(c)ipo :classic_cool:

Ty nalezysz glupia krowo,czytam od dawna twoje posty i nic nie wnosza na forum procz marudzenia i smecenia a nic rzeczowego nie piszesz. Pewnie kawa przepełnia ci żoładek z żółcią :classic_cool:

" Moją ulubioną jest saga o Gunnlaugu wężowym języku" Wąż ktory ci w dupe wchodzi i wychodzi bo ego i ambicje cie przerastaja to sie na niszowym forum chcesz dowartosciowac ahahhaha studentka archeologii na kafe o2 hahhaaa

Ja się swoich postów nie wstydzę. Lubię porozmawiać, mam swoje poglądy.

Gość ibjinkkjn kmn.knjm jm
upominam po raz wtóry pozegnac sie ladnie i rozejsc sie :classic_cool: to nie targowisko wiejskie :D

Kawoshka elokwetnie ubiera swoje slowa jak to jej sie weze i jezyki podobaja,ale na studiach to tylko koledzy. Nikt jej patykiem dotknac nie chce i przyleciala jak mucha do gowna na forum kafeterii wyzalac sie miedzy przerwami i moralizujac od a do z cale kafe a sama popuszcza szpary za katami uczelni po polnocy:classic_cool:

Gość fanka kabla
1. osoba którą lubicie----a mi kabel USB 2.osoba której nie lubicie----brak 3.osoba która mądrze gada----a mi kabel USB 4.osoba z którą chętnie byście się spotkali-----a mi kabel USB

droga kawoshko czy jak ci tam nie znam cię i nie chcę cię poznać ale wypad z tematu a jak ci się nie podobają bywalcy uczuciowego to: albo popłacz w poduszkę albo idź na inne forum bosz co za maruda trochę luzu babo

Gość fanka kabla
❤️❤️❤️;)

to siedź tylko się nie ośmieszaj wpisami nie tobie oceniać innych

16:09 [zgłoś do usunięcia] fanka kabla To podszyw vel kawoshka czyzby kable tez lubila ciagnac? :D Swojego nie dam nawet jak doplaci niech sobie pocwiczy na ogorkach :classic_cool:

na czarno mi to orange napisz :P

Oni sa madrzy ale na pomaranczowo. Daj sobie spokoj Ike, dziecko przyszlo na kafe i moralizuje od rzeczy nie wiedzac jakimi prawami rzadzi sie tutejsze forum :classic_cool: pozdrawiam Ike :)

Gość hinnnka
dobra zapisze sobie ten topik:D

"mądrzy" to nie jest najwłaściwsze słowo:D raczej strrrasznie odważni

Gość hinnnka
adwokat, nie tak szybko zpozdrowieniami:D

Gość to dziecko jest madrzejsze od
was dwoch razem wzietych :D kawoshka pozdrawiam 🖐️

yhy :D wierzę.........

Pierdol sie szmato pomaranczowa Kawoshka boi sie napisac na czarno i podszywy robi. Otoz powtorze ci masz chore ego i ambicje i zawsze bedziesz tylko workiem na sperme, czy po 2 czy po 3 fakultetach i zapamietaj to sobie bo to wroci do ciebie jak bumerang koorwo :classic_cool: