Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczugorie

odezwac sie jak to z tym jest?

Polecane posty

Gość maczugorie

jakims czas temu mielismy z moim chlopakiem kryzys..postanowilam zerwac....on prosil zeby dac mu druga szanse bo wiedzial ze wszystko bylo jego wina..olewął mnie itp...potem sie wszystko unormowało...no powiedzmy...jezeli jestesmy sami wszystko jest ok...natomiast jezeli jestesmyw towaryztsiwe np naszych znajomyc...tak jakby mnie nie zauwazal... i sytuacja z wczoraj.... ognisko u znajomego...sami koledzy dookola...ja i on siedzimy razem...ja staram sie rozmawiac..przytulac...praktycznie zerowy kontaktz jego strony..ja troche pirytuwana ALE NIE ZLA poszlam wiec usiadlam obok przyjaciolki.... on z wielkim wyrzutem zapytal sie dlaczego poszlam usiasc gdzie indziej...ppotem nie odzywalismys ie do siebie caly wieczor...zreszta do tej pory..... nie wiem czy napisac mu cos czy nie...ja wiem ze jest obrazony ze JA go olałam..napewno...

Gość maczugorie
nikt nie doradzi?

Gość jako facet powiem
ci ze ma cie w dupie skoro nie okazuje ci wzgledow w towarzystwie

Gość maczugorie
no wlasnie jestem tego samego zdania.....:)

macie po 15 lat czy co? przeciez bedac w towarzystwie nie trzeba na sobie wisiec 24h na dobe... jesli zerwaliscie bo Cie olewal to nie trzeba bylo wracac. Mnie bardziej dziwi jego niedojrzalosc... puscic focha bo poszlas do kumplei? on chyba faktycznie ma 15 lat...

Gość dokładnie tak
ma cie gdzieś, olej go

Może on chce pokazać, że ma dziewczynę, która jednak nie wejdzie mu na głowę? Oczywiście nie sądzę, że tak robisz, tylko się zastanawiam :D

Gość maczugorie
nie chodzi o wiszenie sobie 24/h na dobe..nigdy tacy nie bylismy nawet a poczatku....nigdy nie lizalismy ani nie obmacywalismy sie w towarzystwie... nie chodzi o to ze ma sie mna zajmowac caly czas i mnie zabawiac....chodzi o to ze sie nie odzywa do mnie praktycznie w ogole..odpowiada zdawkowymi zdaniami..it..kiedy z innymi rozmawia normalnie...wlasciwie to zwrocila mi na to uwage osoba z zewnatrz ze jest wobec mnie inny..... nie powiecie mi ze jestem zabrocza bo chce zeby traktowal mnie jak innych... teraz zastanawiams ie co mu napisac....i jakos mi nic do glowy nie przychodzi...

Gość inter mediumloan
nie odzywaj sie niekoniecznie i ogol nogi:P