Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elin

jaka suszarka jest dobra

Polecane posty

obecnie najlepsze są suszarki z jonizacją, ponieważ one powodują, że włosy są błyszczące, nie elektryzują się i nie puszą, a to jest jednak bardzo ważne, jedne z najlepszych suszarek to rowenta , można ja kupić w dobrej cenie w sklepie medialux

najlepiej inwestować w profesjonalny sprzęt , który jest używany w salonach fryzjerskich wtedy najlepiej także zajrzeć do sklepu z takimi akcesoriami kalamis jest bardzo dobry ma duży wybór, a jedne z najlepszych suszarek to jest Sculp

Na pewno dobrze jest zainwestować w profesjonalną suszarkę. Przynajmniej będzie się miało pewność, co do dobrej jakości. Możesz poszukać czegoś w internetowych sklepach fryzjerskich, na przykład veba.pl Tam znajdziesz na pewno dobrej jakości suszarki, które przetrwają wiele lat.

Też patrzyłam na stronę medialux.pl, ktoś wyżej o niej wspomniał, także może tam popatrzeć. Jest tam teraz dużo promocji, także może akurat wybrany produkt będzie w super cenie. Remington często jest chwalony. Także trzeba oszacować budżet i coś wybierać.

remington - podpisuje sie obiema rękami, że jest to fajny sprzęt do włosów! w promocjach można coś ustrzelić niedrogiego, a wysokiej jakości, np. w magicznej planecie, wystarczy dobrze poszukać :)

Gość kat_
philips salon dry control z funkcją jonizacji Za duża, za ciężka, za czarna, niezbyt poręczna. Wybaczam jej i nie zamienię na inną. Suszy włosy w minutkę, bez niszczenia i jest ekstremalnie trwała.

Gość gość
Profesjonalna suszarka to jest to! Muszę w taką zainwestować

Ja mam suszarke Philipsa (HP8232/00) z jonizacja, regulacja temperatury (3 stopnie), ma tez funkcje tehrmoprotect i jonizujaca Zalacilam za nia ok 100 zl i jestem bardzo zadowolona. Tylko moglaby byc ciut mniejsza.

Jaką byście poleciły suszarkę do włosów taką na basen gdzieś w granicach cenowych około 50-100 zł :) ? W domu mam lepszą philipsa i jest mi szkoda brać jej na basen po pływaniu suszyć głowę. Ktoś mi pomoże bo jak widzicie jestem w potrzebie a na basen staram się regularnie chodzić.

Gość gość
To kup może coś z urządzeń typu suszarka, lokówka, prostownica zależy co jej potrzebne. Na electro.pl masz ogromny wybór tego typu rzeczy więc można tam czegoś poszukać..

ja polecam philipsa z jonizacją i ziemnym powietrzem, idealna sprawa do elektryzujących i przetłuszczających się włosów :)

Ja mogę polecić bardzo dobry model Philipsa: http://www.zadowolenie.pl/agd-male/do-higieny-i-pielegnacji/suszarki-do-wlosow/philips-suszarka-do-wlosow-hp8233-00 Można nią modelować włosy, utrwalić fryzurę i podnieść objętość. Przy częstym suszeniu włosy się tak nie niszczą jak w przypadku innych suszarek, które mają jedyne funkcję gorącego nadmuchu.

moja siostra ma bomann dokładnie tą samą nawet tu zamawiała, bardzo fajna jak na swoją cenę :)

Ja mam dobrej jakości suszarkę od Remingtona.

Gość Dora86
Aga ja mam BOSCH PHD 5767 w sferisie kupionego. Dobry sprzęt do każdego domu, suszarka może niespecjalnie zaawansowana, ale niezawodna o dużej mocy i skuteczności. Ma jonizator, 2 stopnie nadmuchu i 3 regulacji temperatury. W tej cenie nie widzę nic lepszego, polecam

Gość gość
Ja swojej mamie kupiłam na electro.pl suszarkę do włosów i bardzo się ucieszyła. Jej stara już ledwo co działała. Może i Twoja mama potrzebuje czegoś praktycznego co jej się przyda na codzień?

Jak dla mnie roventa jest najlepsza, sprawdza mi się naprawdę już kilkanaście lat, a testowałam też inne bo córki mi podsyłają co rusz jakieś inne, jednak jestem wierna tylko tej marce. Zobaczcie sobie bo czasem są na nie promocje w RTVEuroAGD https://zrabatowani.pl/rtv-euro-agd więc warto sprawdzić.

Gość wikilia
Dopiero niedawno wyszły suszarki babylissa digital sensor, czyli z czujnikiem temperatury, żeby nie przegrzewać skóry głowy i nie niszczyć włosów. Testowałam u koleżanki i powiem, że sprzęt jest mega fajny. Sama go upoluję przed świętami.