Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechoollaa

całowanie odrazu po minetce i lodziku ?

Polecane posty

Gość lechoollaa

jak z tym u was jest ? wasi faceci się brzydzą dawać buzi odrazu po lodzie czy nioe ? bo jestem ciekawa. mój facet odrazu mnie całuje i wogóle .. gdyby nie chciał dać mi buzi odrazu po lodzie to chyba potraktowałabym to jako brak szacunku czy coś w tym stylu .. napewno bardzo źle bym się poczuła

Gość sssarrtatii
według mnie to romantyczne i może to pokazanie właśnie że szanuje się to osobe i kocha.. nie wiem ale też bym źle się poczuła gdyby partner nie chciał mnie pocałować po seksie oralnym

Gość bgfdgf
my normalnie sie buziamy po lodzie lub minetce...norma ;)

Całowanie po oralu to norma,ale sperma w ustach dodaje smaczku :>

Gość pan.da na tacę
zazdroszczę Wam :(

Gość invincible
Facet, ktory oczekuje od kobiety zrobieniu ma loda, a po jej nawet nie pocaluje, traktuje ja po prostu jak zwylego lachociaga:O

Gość FANKA JASPISU
Hmmm skoro on liże MOJĄ cipke to czemu mam mu nie dac buzi, skoro on sie nie brzydzi mnie to jak ja mam sie brzydzic siebie?Tak samo w druga strone...BUZIAKI PO ORALU SA OK!

Nic dziwnego że w robieniu loda doszukujesz się jakiego sensu. Obciągasz i jemu jest dobrze a Ty, jak na kobietę przystało, nie tylko ma to wyglądać dobrze od strony technicznej, ale też muszą być jakieś emocje. Trudno klęcząc i chapiądz dzidę o romantyczne uniesienia, po za wbijaniem sobie do głowy "czy po wszystkim mnie pocałuje''

Gość ta_lala
ja zawsze po minetce słyszę "zobacz jak cudownie smakujesz", to norma. po lasce tak samo. w innym wypadku byłby to totalny brak szacunku...

Gość żonka po slubie
Ja miałam kiedyś opory, ale po dwóch razach mi przeszło :D.

Gość dsadsadsasdads
Ja nie lubięsięcałowaćjak on mi wyliże, ale po lodzie zawsze :P

Gość gość116
moj bardzo lubi, czesto przy lodziku jak poleci mi do buzi troche spermy albo soczku chce zebym wypluła mu do buzi i calujemy się wtedy ;p duuzo bardziej smakują nam takie buziaczki ;) przy minetce tez robimy z soczkiem to samo ;) ;p

Gość krotkifiutek
strasznie sexy, zawsze tak to robię. bywam czasem w trójkącie i lubię też gdy kobieta całuje się ze mną ze spermą w ustach drugiego faceta

Gość gość
Nie mamy z tym problemu bo uprawiamy seks z zwymianą partnerów. Całowanie ze mną męża po minetce z kochanką gdy ją kocha dopochwowo czy po lodzie z kochankiem się całuję z mężem itd...