Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta Dziewczyna 23 l

Mam 23 lata mój chłopak mówi że jestem stara ????a wy co sądzicie?

Polecane posty

Zaczynam sie czuc przy moim facecie malo atrakcyjna ,stara ,czuje sie na 30 a mam 23 . powiedzialam ze za mąż wyjde gdy będe miala tak 27 ,30 a on powiedział że wtedy to już mnie nikt nie będzie chiał to co mam juz sie czuć jak stara d. nie mam dzieci,jestem panna dla mnie za wszesnie na to wszystko a przykro mi jak chłopak mi mówi że jestem stara :( Jeszcze powiedział że podobają mu się osiemnastki (on jest rok starszy) Jestesmy 4 lata ze sobą.

masz imbecyla a nie chłopaka..jak nie chcesz być zdradzona to uciekaj gdzie pieprz rośnie..bo jeszcze chwila i będzie bzykał tą swoją 18-stkę

czy wszystkim facetom podobają się tylko 18???

co to w ogóle za pytanie? wiadomo że nie..chyba że ktoś jest takim pustakiem jak ten twój że dmuchałby tylko młode i głupie cichodajki..kto ma trochę oleju w głowie wie że nie jedna 18-stka nie może się umywać do nie jednej 30-stki..

Gość malmann
no pewnie radze zaczac juz zamawiac trumne:P a chlopaka kopnij w d...

Gość Erg
Zostaw tego chłopaka. Jak już teraz takie rzeczy mówi. To wiedz, że po ślubie zaczyna się wielka swawola. Naokoło mnie - małżeństwa się rozpadają, ja już jestem co do czegoś takiego mocno uprzedzona. Mówię Ci - porzuć łajdaka. Żyjesz tak jak myślisz,więc myśl i żyj najpiękniej jak się da... Ja jestem sama i dobrze mi z tym. I wiedz jeszcze że miłość ta z lat młodych a ta późniejsza - są całkiem od siebie różne. Ta druga -jest bogatsza. Pomyśl tylko.

Chyba masz racje ERG ale dziwi mnie to dlaczego mi tak mowi bo pewna dziewczyna ktora do niego kiedys przyjechala z banku do jego firmy to powiedzial ze ta co przyjechala do niego z banku to mlodziutka jest a ma tyle lat co ja 23.

Gość głupi jakiś czy co
to on głupia jakiś jest Ja powiem Ci, że mam 24 lata a czuje się na jakieś 18:P jeśli chodzi o kwestie dzieci, małżeństwo itp. Czuje, że jestem jeszcze po prostu na to za młoda;) No fakt, zdarzają się chwile, że czuję się czasem na 30 czy więcej jak jestem zmęczona wyczerpana i mam dużo pracy. No ale jak facet ci mówi że jestes za stara to na prawde znajdź sobie innego. Wiem że to może łatwo się mówi, ale pomyśl - nawet jak se pójdzie do tej 18 - taka 18 raczej za długo z nim nie będzie:) bo w tym wieku to tymbardziej się nie myśli o związkach na całe życie, a nawet jak się myśli to i tak po chwili czar pryska bo ta 18tka ma całkieminne myślenie;) Pozdrawiam i nie przejmuj się ciesz sie życiem póki jestes młoda;)

Gość Czas w miejscu nie stoi.
ja nie tak dawno poznalam mojego meza a mielismy po 18 lat.. dzis mamy po 40 .......

Gość gość
Ja też miałam faceta , który ciągle mi mówił, że jestem stara. Jak oglądał moje zdjęcia z koleżankami, zawsze mówił cyt: Fajne masz koleżanki. Skoro koleżanki mu sie bardziej podobały niż ja ... mógł nic nie mówic. Po dłuższej znajomości zaczął mnie wyzywać od ułomów i p*****lniętych... Taki był finał, że nie wytrzymałam i odeszłam. Ileż można znosić. Szukaj innego faceta, który Cię będzie kochał i nosił na rękach. Powodzenia