Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrek

Moja dziewczyna nie ma już chęci robić mi loda

Polecane posty

Gość arrek

Nie wiem co się stało. Wcześniej nie miała z tym problemów. Jednak od ok. 2 miesięcy po prostu nie ma na to ochoty. Zachęcam ją delikatnie, pytam o co chodzi, to mówi mi "nie wiem". Co może być przyczyną nagłej zmiany w podejściu do seksu oralnego ze strony kobiety? Dodam że ja ją chętnie tam liżę i ona nie ma oporów.

Gość śmierdzisz pewnie

Gość arrek
No tak, odpowiedź widzę piękna :) Nie, nie śmierdzę. Dodam też, że nie stało się nic co mogło moją dziewczynę zniechęcić do orala. Po prostu z dnia na dzień się jej odwidziało i nie wiem czemu.

Gość zumo de naranja
może palisz papierosy? to wyraźnie zmienia smak spermy

Gość invincible
A czy uklada sie miedzy wam rownie dobrze jak wczesniej?

Gość arrek
Nie palę. Poza tym ja nie kończyłem nigdy w jej ustach. Robiła mi lodzika przeważnie podczas gry wstępnej, potem był normalny stosunek.

Gość arrek
invincible - układa się nam nieźle, ale wiadomo, jak to w związku są wzloty i upadki. Mieliśmy niedawno mały kryzys ale raczej nie przełożył się on na "sprawy łóżkowe", bo seks mamy udany, tylko z tym oralem z jej strony nieciekawie.

Jesli czesciej robila ci oralny sex niz ty ja rozgrzewales to dlatego. Jesli zawsze napierw byl lod a potem minetka to dlatego. jesli oral konczyl sie zawsze orgazmem i koncem pieszczot to dlatego. Jesli chiales orala o roznych porach dnia, kiedy ona nie miala ochoty to dlatego. Moze masz wlosy lonowe i zdala sobie sprawe wreszcie ze ile mozna wachac zapachy, albo nie wydusisz tej kropli moczu z cewki przed sexem .

Gość arrek
"Jesli czesciej robila ci oralny sex niz ty ja rozgrzewales to dlatego." Wręcz przeciwnie. Przeważnie to ja ją najpierw rozgrzewałem, jak była podniecona to sama mi zaczynała robić loda. "Jesli zawsze napierw byl lod a potem minetka to dlatego." Czasami faktycznie był najpierw lód, a potem minetka, ale jaki to ma związek? "jesli oral konczyl sie zawsze orgazmem i koncem pieszczot to dlatego." Rzadko. "Jesli chiales orala o roznych porach dnia, kiedy ona nie miala ochoty to dlatego." Faktycznie zdarzało się, że miałem ochotę wtedy kiedy ona nie miała, no ale nic jej do ust na siłę nie wpychałem ;) "Moze masz wlosy lonowe i zdala sobie sprawe wreszcie ze ile mozna wachac zapachy" Mam włosy łonowe, ale na tyle krótkie, że w niczym nie przeszkadzają i nie śmierdzą. Bo nigdy bym nie wymagał od dziewczyny orala gdy wcześniej nie umyłem dokładnie ptaka i okolic. "albo nie wydusisz tej kropli moczu z cewki przed sexem" Tutaj nie rozumiem, ale może to jest jakiś problem, bo moja dziewczyna po prostu nie lubi smaku płynu ejakulacyjnego.

Gość arrek
tak naprawdę przestała chciać od kiedy wyjawiłem jej że raz byłem na w burdelu i tam mi dziwka zrobiła loda(tylko tyle nic więcej).chyba ją to teraz brzydzi ale to było 3 lata wcześniej zanim sie poznaliśmy

Gość arrek
Podszyw.

Gość COKOLWIEKPOWIESZ
hormony, humory;P czasem tak jest

bez podszywów prosze. pytam panie co może być przyczyną? rozważam szantaż bo ostatnio chciała takie balerinki za 350 zł i powiedziałem w żartach ("chyba cie pojebalo hahaha, tyle za buty z tekturową podeszwą?) no i sie obraziła:/

Gość uwagapoważna odpowiedź
Autorze (to do tego prawdziwego) -> miałam taką sytuację, że przeszła mi ochota na seks oralny, w zasadzie bez powodu. Powiedziałam mu, że nie chcę, żeby on mnie tak zaspakajał (nie wiem, może źle to robił, albo po prostu mnie to nie kręci). No i sama też nie miałam ochoty mu tego robić, mimo, że kiedyś nie miałam z tym żadnego problemu. Ot tak, że tak powiem takie "widzimisię" bez powodu. Czasami się przełamywałam, żeby był zadowolony, choć nie miałam na to ochoty. Trwało to przez kilka ładnych miesięcy, po czym tak jak wcześniej samo przyszło, ostatnio samo poszło i zaspakajam go znów bez żadnej blokady, a nawet sama w tym zaczełam odczuwać przyjemność (ale nadal nie chcę, żeby on robił to mnie). Więc może twojej dziewczynie też w końcu samo przejdzie. Przede wszystkim radzę Ci jej nie zmuszać do niczego na siłę, bo całkiem się zablokuje. Powodzenia:)

Gość nie kumam o co chodzi z
jak to wygląda, jak facet ma ochotę na to, żeby mu kobieta zrobiła loda? idzie do dziewczyny i jej to mówi, czy jak? pyta się??? jak to musi brzmieć prostacko, po takim czymś odechciałoby mi się wszystkiego :o

no jesli facet musi sie prosic o loda to lepiej sobie darować.gdyby kobieta nie chciała seksu to rozumiem zmartwienie ale że nie lubi ssać? cóż nie każda lubi. moja np niezbyt, mówi że sie wstydzi więc w ogóle o to nie prosze ani nic...są faceci którzy nie lubią minety i sa panie niezbyt chętne do oralu. proste