Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miriam International

Jestem tu nowa

Polecane posty

anioł, kretynie :o ja mam tylko jeden czarny nick. nie zmianiam go. :o jestem oryginalna i niepowtarzalna :classic_cool: good lord :o

robaczek... nie powtarzalna to Ty nie jesteś :P :P :P.... mój skarbeczku 😘 Miriam International... czyli już wiem... ale tekst samanty,,, ,, gdyby to mężczyźni byli w ciąży-aborcja byłaby sakramntem'' napewno nie..... jesteś nią... :D :D :D .... słowiczka... to taka dzienna kobieta.... odpada..... może Aster.... prawda jest taka że robaczek41/samanta lisiczka/słowiczka/aster290 to jedna i ta sama osoba... :D :D :D... chyba? wiec to Ty :P świnducho :P... Pamiętasz Jimene?

" O c*pko słodsza od lizaka, lizana przez Prusa, Balzaka. Czemu nie wyrosłaś na łokciu lub brodzie, lecz koło d**y w tym największym smrodzie" Przecież ja cipki nie mam ;)

myślałem że masz jedno i drugie............ ale pisze przecież że to jedna i ta sama osoba... skoro podajesz się za kobiete..... .... :P to wiadomo że będziesz pisała o cipkach...... z resztą mężczyźni(wiekszosc) lubi je lizac :P

eh Miriam jestes tajemnicza/y(???) niczym te wszystkie kobiety z krajow arbabskich co to maja zakryta twarz i tylko oczy czesciowo widac

A wiecie, że kiedyś byłam znana starczką? :D Albo miałam długi temat o moich malych tzytzkach (chociaż ich nie mam ;)) Byłam zdradzana przez męża :D Miałam problemy wychowawcze z córką :)

Miriam jestes osobnikiem z "przeszloscia" musisz miec zajebista robote ze sie tobie chce to wszystko wymyslac i miec czas tu pisac