Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darida

Wyzwał mnie od dziwek i zamilkł. Miał rację?

Polecane posty

Gość Darida

Jestem załamana. Facet z którym jestem (byłam) od roku wyzwał mnie od szmat, dziwek, kurew i w ogóle najgorszych. O co poszło? O zdjęcia z wieczoru panieńskiego mojej koleżanki, które niestety wytropił na moim komputerze. Otóż na tym wieczorze było trzech facetów - tancerzy-striptizerów. Na klikunastu zdjęciach jestem ja. Jak dla mnie to nie ma tam nic złego. Np. są takie fotki że trzymam jednego z facetów za pośladki, na innym tańczę z którymś z nich, lekko przytulona. Na innym np. jeden z nich trzyma mnie na rękach. Jest też zdjęcie dla mojego faceta "najgorszego kalibru" jak to nazwał - jeden z tych panów całuje mnie na pożegnanie w usta, jest to tzw. "dzióbek", po prostu zwykły cmok w usta bez żadnych podtekstów. I napiszcie mi teraz - czy takie zdjęcia to jest powód do takiego zachowania mojego faceta, do robienia mi takiej awantury, wyzywania mnie? Od trzech dni milczy, nie odpisuje na moje smsy, nie odbiera telefonów. Przeprosiłam go już wcześniej za to, chociaż i tak nie czuję się winna, to było nic nie znaczące tak naprawdę spotkanie w babskim gronie z kilkoma striptizerami, których już nigdy na oczy pewnie nie zobaczę. Ale do mojego faceta to nie dociera. Co teraz robić? Naprawdę jestem tym podłamana, nie myślałam że on tak zareaguje. Jedyne o co mam do siebie żal, to że nie powiedziałam mu wcześniej że będą tam tacy panowie. No ale wtedy pewnie w ogóle by mnie tam nie puścił. Mój facet jest z tych bardzo zazdrosnych i zaborczych, no ale że aż tak zareaguje... to się nie spodziewałam.

Gość nie kumam o co chodzi z
on Cię wyzywa od kurew, a ty go przepraszasz??? wyłącz telefon i postaw krzyżyk, i z buta jak już spanikuje i przypełznie płaszcząc się i prosząc o drugą sznsę :o

Gość Darida
No przeprosiłam go, tak wyszło. Chciałam załagodzić sytuację.

szczerze ? Twój facet to neandertalczyk kurwa małpolud :O z arabem się spotykasz czy co :O nie dzwoń nie pisz esów niech on przyjdzie

Gość los pikos
przesadził nie powinien wyzywać dla mnie twoje zachowanie jest tylko żałosne bo to jak na moją wizję kobiety jest żenujące zachowanie i jarmarczny gust :O

Gość Darida
No ale co jest żenującego niby w moim zachowaniu? Takie sytuacje zdarzają się raz na ruski rok, są praktykowane przez mnóstwo dziewczyn. Że złapałam tego faceta za tyłek dla żartów, to już mam się czuć winna?

szczerze mówiąc to się mu nie dziwię. ciekawe co byś mu powiedziała, gdyby on trzymał za pośladki jakąś striptizerkę i całował ją w usta. litości

Gość Darida
No dobrze, ale chyba co innego jest robić łapać faceta za pośladki dla żartów, czy cmoknąć się na pożegnanie, a co innego gdybym np. uprawiała z takim seks i klepała go w tyłek całując się z nim jednocześnie.

Gość pani noccc
I to jest ZWIĄZEK I napewno o taki zwiazek bedzioesz walczyc a ludzie wokół bedą mówic, tak bo się kochają!!! ale miłosc, ale związek..

no jasne, ale jedyny obraz z tej imprezy jaki ma Twój facet to te zdjęcia. a kwestia tego, że nie poinformowałaś go o tym jak ona będzie wyglądać też jest istotna. jednym słowem miał prawo się ostro wkurzyć, wyzwiska to błąd, ale ja go po prostu rozumiem.

Gość los pikos
wówczas to byłaby prawie zdrada brak szacunku deptanie miłości i co tam jeszcze :D żenujące jest dla mnie nie to że dałaś mu "dziubka", że złapałaś za tyłek ale, że Ciebie taki pokaz bawi wiem, że nie jesteś jedyna ale to niczego nie dowodzi zły smak pozostaje złym smakiem koniecznie we wszystkim, wy kobiety, chcecie dorównać mężczyznom nawet w skłonności do prymitywnych rozrywek i jak was uważać za istoty odmienne, przez to intrygujące

Gość Darida
No dobrze, stało się i się nie odstanie. Tylko teraz pytanie - co robić, żeby on się odzwał? Nie chcę go stracić przez taką głupotę.

Gość los pikos
tamtaramtam pozwolę sobie powiedzieć, że właśnie dlatego, że JESTEŚ KOBIETĄ, przyznajesz mi rację ukłony :)

Autorko-uważasz, że to co zrobiłaś to taka głupota? Wyobraź sobie odwrotną sytuację, znajdujesz u swojego faceta na komputerze jego zdjęcia ze striptiserkami.. :o Nie wiem, może ja jestem jakaś zacofana. Ale za cholerę nie rozumiem i nie chcę zrozumieć, dlaczego ludzie organizują sobie takie rzeczy na wieczorach kawalerskich czy panieńskich..

Moim zdaniem chłopak miał prawo się wkurzyć, chociaż nie powinien atakowac cie takimi obelgami. Pomyśl sobie jakbys ty znalazła takie zdjecia u niego. Też byś powiedziała że to nic, że trzyma striptiserke za dupe i daje jej "dziubka"? Chciałabym to widziec...:-o

>try walking in my shoes tytuł piosenki depeche mode chyba nvmd sorry jesteś zacofana dziewczyna klepnęła pośladek striptizera itp nie zrobiła nic złego nie przekroczyła żadnej granicy zaufanie to podstawa

Samanta każdy człowiek jest inny. dla Ciebie to nie jest przekroczenie granicy, a dla kogoś jest i to poważne. i nie jest to bynajmniej kwestia zacofania/nowoczesności. może wychowania?

Gość matyldkaa
i według mnie ma racje, a czy ty bys chciala miec faceta, który trzymalby obce baby za du.pe?

[try walking in my shoes Nie chciałabym, aby mój chłopak klepał pośladki jakiejkolwiek innej kobiety, ani ja nie klepnęłabym innego faceta...cóż, jestem zacofana] kto by chcial :O nie w tym sensie zaufanie albo oboje klepiemy albo zadne z nas a ten facet wyglada mi na psa ogrodnika a reakcja no soryy :O palant i dupek imho

Gdyby facet autorki miał takie zdjęcia z wieczoru kawalerskiego, powstałby zapewne topik pt. \'zdradził mnie ze striptizerką\' . Dołączam się do \'zacofanych\', a do nie zacofanych - co stoi na przeszkodzie, żeby klepać po tyłku i całować wszystkich facetów dookoła? Idąc tym tokiem myślenia facet może sobie iść na imprezę, poobmacywać laski i wrócić bez wyrzutów sumienia. Dziękuję za taki związek..