Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa

seks po porodzie

Polecane posty

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa

jak u wa swygladalo zycie seksualne po porodzie? cos sie zepsulo? i jak w trakcie ciazy? czasami sie zast czy facet jest w stanie wytrzymac jakis czas bez seksu, jak np zona jest w 8.9 ms do czasu rozwiazania jak to bylo u was ja strasznie sie boje zdrady

Gość fkodml
chyba mąz nie jest z Tobą tylko dla seksu? a z seksem różnie moż ebyć, myu np mieliśmy zakaz przez całą ciąze ze względu na zagrożenie, tak tez bywa czasami, ale moż eu Was będzie wszystko ok

Gość bleble2009
u mnie minęło 6 m-cy od urodzenia synka a ja wcale nie mam ochoty na seks, po prostu się zmuszam....a kiedyś naprawdę lubiłam ten sport...ech szkoda gadać ;-(

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
a czemu wstrzymywac sie w 8, 9 miesiacu???? Jak jest wszystko ok to mozna działac, ja uprawaialam sex do dnia porodu, po porodzie zaczelam po 4tygodniach

U nas zawsze było dobrze. Nie mieliśmy żadnej przerwy w sexie przed porodem, ostatni raz dzień przed rozwiązaniem i dopiero przerwa na 7 tygodni na czas połogu... Oj jak już się dorwaliśmy do siebie to działo się;) Teraz dalej i ja mam ochotę i partner, nic się nie zmieniło

u nas nie bylo duzej przerwy sex do samego konca ciazy, 2 tyg po porodzie ju nie plamilam , nie bylam tez cieta,wiec zero szwow i pierwszy seksik poporodowy oczywiscie po zbadaniu i zgodzie poloznej

Gość aaa kotki dwaaa
u nas to było mniej więcej tak że do puki brzuszka nie było widać to spoko - seksowaliśmy się codziennie i to gdzie popadło i kilka razy :D Potem jak już miałam duzy brzusio to mąż się bał że mi coś zrobi i .. jak to nazwać ograniczyliśmy intensywność ;) ale tuż przed porodem ( 10 dni po terminie) lekarz zalecił intensywny sex - to podobno przyspiesza poród ;) ...ale nie w moim przypadku :) a po porodzie 6 m-cy przerwy :O bo mnie wszystko bolało. Miałam ciężkie porody więc długo bolało. Ale dzisiaj nadrabiamy straty :D :D :D rano ;) , wieczorem tak ze 2 razy a i jak za dnia się znajdzie ustronne miejsce to tyż :)

U nas też było ok , sex przez całą ciążę , no może z wyjatkiem dwóch , trzech ostatnich tygodni . Po porodzie , powiedzmy taki porządny sex po ośmiu tygodniach . Tylko dlatego , że długo goiła mi się rana po nacięciu krocza . Teraz jest cudownie , może nawet lepiej niz przed porodem . Nie trzeba sie kochać , żeby sprawić sobie przyjemność .

Gość aaa kotki dwaaa
kasia22022 gratuluję Maciusia ;) widzę że tylko ja rodzę 4 kg dzieci :O