Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona byciem kurą domową

Chce zdradzic

Polecane posty

Gość takze tego 2
a ja nie wątpie, że znasz...

jesli z mezem rozmawiasz tak jak z niektormi osobami tutaj to ja sie nie dziwie ze Wam nie wychodzi... ja rozumiem, ze jestes znudzona i chcesz innego zycia. To normalne. Ale zdrada nie jest ok, najpierw załatwia sie stare sprawy, potem pakuje w nowe.

ja nie rozumiem - szukałaś poklasku dla szmaciarstwa które prezentujesz??? masz w sobie tyle jadu że szok - widocznie nie masz na kogo go wylać i dlatego ten cały topik :O

oczywiscie.

ania 1311 go on babe

Mam jedno pytanie - dlaczego stałaś się kurą domową skoro najwyraźniej taka rola Ci nie odpowiada? W końcu chyba każda kobieta ma wolną wolę i może tak kształtować swoje życie i taką drogę obrać żeby czuć się spełnioną i zadowoloną z życia...

I dziekuje ci aniu

eh kobieto idz ty lepiej zacerowac ponczochy bo ci sie w glowie niezle przewraca :D

Gość MMMery
Czasem warto coś zrobić dla swojego szczęścia... Trzeba dobrze podsumować wszystkie za i przeciw. Ale najważniejsze to, cokolwiek postanowisz, doprowadzić to do końca. Jeżeli zdecydujesz się na życie z tamtym facetem to szczerze i tak jak należy. Rozwieść się, ustalić opiekę. Jak ktoś jest człowiekiem to w każdej sytuacji i z każdym się dogada. Dziecko tez da się wychować na ludzi. Trzeba tylko usiąść i szczerze wyłożyć kawę na ławę. Jeżeli nadal będziesz chciała być z mężem to nie wyobrażam sobie, żebyś nie powiedziała mu tego wszystkiego co czujesz. Tego jak Cię traktuje itp. Może on też ma jakieś rozterki, problemy tylko o nich nie mówi... Ostatnim rzutem sił spróbuj to naprawić, a właściwie pokazać mu żebyście razem zlikwidowali beznadzieję codziennego życia. Wina zawsze leży gdzieś pośrodku.

ja nie mam meza

Gość MMMery
Sorry, źle zrozumiałam.. Tak czy inaczej mniej zachodu z rozstaniem...

MMmerry Dzieki skarbie.

Wez ty sie depeche 15 przerzuc gdzie indziej.pathetic cunt

Gość MMMery
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3537132 Odwidź ten topik. Może ostatnim rzutem na taśmę zainwestujesz trochę sił w swojego partnera? Może to zaowocuje tak jak tego sobie wymarzysz. Jeśli nie to zawsze jest ten drugi ;)

ania 1311Aniu, mialam rok, by zajsc w ciaze.mialam operacje 4 mce temu i wiecej nie moge miec dzieci.Tak zostalam matka i jestem najszczesliwsza w tej roli!!!Uwielbiam mojego malego smyka. mc temu musialam zrezygnowac z pracy, bo moj partner stracil swoja( pracowal na noc) i starcilam opieke nad dzieckiem. Przedszkole odpada, bo kosztuje wiecej niz moge zarobic.tak wiec

autorko - zapewne masz teraz ambiwalentne odczucia... zapewne nie tego się spodziewałaś... pozdrawiam i życzę trafnych decyzji :-)

Troche jestem zszokowana opinia ludzi wystawioną bez jakichkolwiek informacji i niepodbudowana jakakolwiek wiedza.To straszne, ale dziekuje mmerry i Tobie z W-wy.

eh autorka, szkoda slow na ciebie. wlasnie wygralas konkurs na najbardziej prymitywna osobe na Kafe a to nie lada wyczyn. moje gratulacje... spadam, papa.

autorko - być może jesteś na rozdrożu... potrzebujesz zrozumienia i akceptacji ale podejmując decyzję, decydujesz nie tylko o sobie...

Gość maggiieee
a ja zdradziłam miesiąc temu po 5 latach bycia razem i wiesz co Ci powiem>? nie żałuję! nic nie odswieża związku tak jak dobry seksik z innym facetem, nie mowie żeby rzucic się w wir zdrad ale gdy czujesz że czegos ci brakuje, nalezy wypelnic te lukę. Na mnie podzialalo to pozytywnie. relacje z facetemsie poprawiły, a z tamtym pozostalismy na stopie kolezenskiej.

Autorko - to wszystko jest bardziej zawiłe widze niż na początku się wydawało - Twoje życie to jeden wielki bałagan i dlatego Twoje znudzenie i niezadowolenie - co do choroby współczuje i rozumiem.. grunt że dzeciaczka masz ;) A teraz moja rada... zdrada - będzie uciechą na chwilę i to jest bez sensu -problemów nie rozwiąze.. wg mnie powinnaś się rozstać z partnerem (jeśli go nie kochasz i nie chcesz z nim być ) pójść do pracy i małego wysłać do żlobka (wiem że to mało fajna alternatywa ale nie ma chyba wyjścia ) - zmień życie na takie, które będzie dla Ciebie odpowiednie - rola w której tkwisz Cię wykańcza i frustruje i to wszystko sprawia że chcesz sie ratować poprzez mało trafne decyzje - ale dziewczyno poukładaj swoje życie.. spraw żeby było tak jak Ty chcesz... nie tkwij w czymś co Cię wykańcza... a jeszcze będziesz szczęśliwą z tym partnerem czy z innym, bez konieczności zdradzania ;) Powodzenia ;)

a ja zdradziłam miesiąc temu po 5 latach bycia razem i wiesz co Ci powiem>? nie żałuję! nic nie odswieża związku tak jak dobry seksik z innym facetem, nie mowie żeby rzucic się w wir zdrad ale gdy czujesz że czegos ci brakuje, nalezy wypelnic te lukę. Na mnie podzialalo to pozytywnie. relacje z facetemsie poprawiły, a z tamtym pozostalismy na stopie kolezenskiej. hahahah :-) ciekawe czy podobnie odswiezona sie poczujesz jak zdrada wyjdzie na jaw :-)

Gość Nadziea8
Albo co poczujesz, jak Twój zdradzony się ..... "odświeży" z Twoją najlepszą przyjaciółką, która będzie wam chciała pomóc w odświeżeniu związku?? ;-) boskie są niektóre dziewczyny ..... ;-)

Gość złotowłosssa
powiedzcie mi.... DLACZEGO PO URODZENIU DZIECKA WSTEPUJĄ W WAS PROSTYTUTKI??!!! masz dziecko? chciałaś? to je pilnuj i siedz z nim?!! ja nie chce dzieciaka, wole cały czas poswiecac mezowi i NIGDY nie narzekałam na to ze jest dla mnie zły czy olewa mnie! dziwisz sie ze jak rodzi sie dziecko maz idzie w odstawkę! i to zazwyczaj oni zdradzają...ja nie wiem, najpierw pakuje sie w dzieciaka a potem stękają ze facet olewa!

Złotowłosa, mąż nie zawsze idzie w odstawkę, ale jak się weźmie niedojrzalego emocjonalnie faceta, to prawie zawsze mu się wydaje, że idzie w odstawkę.... ;-)