Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumica

moja fryzura i makijaz

Polecane posty

Gość ram tam tam
Jesteś ładną dziewczyną, ale w tym wszystkim czegoś mi brak... Jak dla mnie to do sukni powinnas się troszkę opalić,żeby był większy kontrast. Jeśli chodzi o włosy to uważam ,że ładniej wyglądałabyś w ciemniejszym kolorze, np. brąz lub ciemna czekolada, fryzura jest ok. ale troszkę za dużo pianki, lakieru. Włosy muszą wyglądać świeżo, a Twoje na zdjęciu wyglądają na przetłuszczone, i te pasemka wzmacniają to wrażenie. A co do makijażu to zdecydowanie odważniej, może spróbuj coś z szarością, myślę ze będzie ok. Pamiętaj ze w tym dniu cokolwiek zrobisz i cokolwiek na siebie włożysz będziesz najpiękniejsza:)))) A do welonu moze jakis delikatny diademik?;)))

Gość justynka28
albo jakiś żywy jwiat we włosy albo taki wsuwki z cyrkoniami alno perełkami

Gość justynka28
kwiat:)

Gość forumica
Bardzo bardzo dziekuje za cieple slowa. hehe nie jestem zakompleksioną gówniarą, która szykuje własnie sobie stryczek także dobrze będzie :) jestem ciekawa tych ponad przeciętniaczek :) czekam na zdjęcia :) mogą nie być ślubne, bo nie sądzę aby z takim charakterem ktoś je chciał!

Gość bo ja wiem...
Ależ ja nigdzie nie napisałam że jestem skończoną pięknością :) A poza tym, słodzić można anonimowo, ale krytykując należy pokazać zdjęcie? :P Kobiety są podłe bo sobie wbijają szpilki? To nie wbijanie szpilek, to szczerość. Gorsze jest wmawianie dziewczynie że będzie wyglądała ślicznie wiedząc jednocześnie, że niekoniecznie tak będzie ;) Chociaż zapomniałam ze w tym kraju wszystko musi być tak obłudnie poprawne: kobiety nie są grube, tylko puszyste, a dziewczyny nie są nieładne tylko mają oryginalne rysy ;)

Gość forumica
rzeczywiście opalenizna by się przydała :) rozświetlić i mniej lakieru najzupełniej się zgadzam z kwiatem się jakoś nie widzę ale mam śliczne cyrkoniowe kolczyki, które myślę ze dodatkowo rozświetlą twarz

Gość czarna199
Dobra,nie denerwuj nas wszystkich ,jak masz takie teksty dawać to w ogóle nie dawaj. Ja napisałam co to sądzę szczerze,spójrz na inne dziewczyny np w tłumie, autorka jest naprawdę ładną dziewczyną a oczka ma boskie.

Autorko - będzie dobrze i ładnie :) Powodzenia 🌻

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
no to teraz ja: fruzyra- mi sie nie podba. pzrede wsyzstkim nie poodba mi sie Twoj kolor wlosow,no ale to swoja droga. co do fryzury to ja raczejw idze cie w jakichs ' naturalnych lokach' http://z.about.com/d/beauty/1/0/S/n/petra.JPG http://www.hairstyles-haircuts.net/wp-content/uploads/2008/08/curly-hair-1-330x418.jpg Makijaz tez mi sie nie podoba- pownien byc bardzije rozjansione,jakies bardzije polyskliwe te kolory a nie takie transparente- poza tym te ktore tobie naklozzona przypominaja mi jaksa stara babke

Gość forumica
do bo ja wiem: słowa: Niestety, piękną panną młodą to ty nie będziesz... Raczej taką mooocno przeciętną PS. A potem afera że jakaś dziewczyna na weselu wygląda lepiej od PM - a choćby np. w tym przypadku trudno jest nie wyglądać lepiej od niej nie są szczerne - są ordynarne i głupie trzeba było odrazu napisać, ze muszę przełożyć ślub bo czeka mnie seria operacji plastycznych Ty pewnie ważysz 100kg i podpisujesz się "kwiatuszek18" hehe To co z tym mężem?

Gość bo ja wiem...
Ja tu tylko wraziłam opinię, to wy się zaczęłyście bulwersować :)

jak masz fotke kolczykow to wrzuc:) pomysl o rozy we wlosach-oczywiscie zywej...kwiatki wygladaja zawsze super!

dziewczyny nie karmcie trolla jak zobaczy ze nikt nie zwraca na nia uwagi i nie zadaje pytan to wreszcie zejdzie z tematu moze...

jak sie to mowi-ustap glupszemu-niech mysli ze to on ma racje!

Gość forumica
nie cykroniowe tylko kryształkowe :) takie długie od malutkiego do coraz większego :) pomyślę nad kwiatkiem :) ale welon musi byc także będzie kłopot

Gość kwiatki do bukietu
tylko nie kwiatki, sierotke marysie chca z ciebie zrobic. slub to slub ma byc welon i juz!!!

Gość bo ja wiem...
Nie, nie ważę 100 kg, a mąż w pracy :) I nie piszę tu po to żeby się licytować kto ma lepiej, tylko najzwyczajniej w świecie wyraziłam opinię Nie napisałam że wyglądasz tragicznie i bez operacji się nie obejdzie, tylko że nie będziesz piękną panną młodą, bo niestety będziesz przeciętną, bez względu na to czy to się innym piszącym tu dziewczynom podoba czy nie I piszesz że nie jesteś zakompleksioną gówniarą, ale chyba jednak zabolało coś...? Powodzenia w szukaniu odpowiedniej fryzury i makijażu - przyda się ;) Miłego dnia życzę :)

Gość forumica
podobają mi się takie lekkie loki boję się tylko ze nie usztywnione długo nie pobędą :(

Gość justynka28
a właśnie ż będziesz wyglądała najładniej ze wszystkich na weselu:) a coś na szyję masz już?:)

Gość justynka28
aha autorko podejrzewam, że ma tak mocno utrwalone aby się nie rozleciał kok i nie masz podatnych włosów więc loki chyba odpadają, ja też tak miałam. a Twoja fryzura mi się podoba tylko tak jak mówią dziewczyny welon i może się przekonaj do różyczki

Gość justynka28
bo ja wiem.... nas noli tylko Twoje chamstwo i głupota

Gość justynka28
BOLI

zegnamy bo ja wiem-nikt tu za toba plakac nie bedzie:)

Gość jak na moje oko to makijazu
brak:o i nie chodzi o kilo tapety tylko cera ma okropny kolor, nie jest gładka oczy nie podkreślone:o dla mnie jak BEZ makijazu:O a co do fryzury to takie włosy to ja noszę na codzień, więc dla mnie wcale nie jakies wyjątkowe:)