Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaty jkiuh

szukam dziewczyn co potrzebuja kasy na wakacie

Polecane posty

Gość bogaty jkiuh
Dodam, że wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek.

Gość bogaty jkiuh
dziewczyny te wszysdkie glopoty niepisze ja wiec nieodpisujcie glopkowi i najlepiei juz niepiszcie bo idiota bedzie mial radoche ze zakogos pisze

musisz być naprawdę obleśny i zdesperowany jak na kafe szukasz "pani do towarzystwa" żeby nie powiedzieć dziwki, bo dziwki nawet Ci nie chca świadczyc usług, bo żeś taki oblech

Gość ktkaaaaaaa
szkoda, że w ogóle tacy ludzie jak Ty się rodzą! a nie podszywacze. I tak wiadomo, ze kasy nie dasz biedniejszy jestes od nas wszystkich i probujesz sie podbudowac. Jakbys mial taka kase to rozdalbys po rodzinie, znajomych, a nie obcym ludziom i to bezinteresownie

Gość bogaty jkiuh
By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant. :D

Gość ktkaaaaaaa
aha to w zamian bzykanko? no to ktoś Ci dobrze powiedział stary oblechu.

Gość bogaty jkiuh
uwielbiam tez ganiać bezdomne koty po smietnikach wyobrażając sobie że są oni najeźdźcami z kosmosu a ja niczym superbohater ratuję świat od kataklizmu... :classic_cool:

Gość klaudia543210
ja jestem chetna klaudia 19 lat i potrzebuje 6 tys a co chcesz w zamian za kase??:)

Gość bogaty jkiuh
Głośno i ze stanowczością w głosie upominam groźnie wyglądających łysych osiłków o kulturalne zachowywanie się w autobusach podczas jazdy linią nocną.Po czym pieczolowicie robie kazdemu z nich loda i rzetelnie,polykam wszystko co wypłynie z ich napręzonych fiflaków.:classic_cool:

Gość bogaty jkiuh
ktkaaaaaaa a co myslalas? ze za darmoche zgarniesz siano?:D:D

Gość bogaty jkiuh
czytajcie lepiej to niepisze ja tylko jakis idiota i niepiszcie juz chcialem dobrze ale przezglopka juz mi ochota przesza zeby komukolwiek wyslac kase czytajcie lepiei i nieobrazajcie mnie ktos chce komus pomuc to jedziecie ponim chociaz wiecie ze to nieon pisze te glopstwa tylko jakis podszywacz i ze nieczytajac jedziecie pomnie to niejestescie warte pieniedzy ktore naprawde bym wyslal zegnam a podszywacz niech sobie popisz ejeszcze a wy myslcie dalej zeto ja i nic wzamian niechcialem zegnam

Gość klaudia543210
ok a gdzie i kiedy mozemy sie spodkac i ile masz lat kotku=??:P

Gość bogaty jkiuh
Z lekkim zawstydzeniem malującym się na moim borsuczym pysku, podchodzę do kasjerki PKP na dworcu Białystok Centralny i proponuję nieśmiało wylizanie jej wielkiego palucha prawej stopy.

Gość bogaty jkiuh
Lubię też masować piersi ekspedientom z Lidla :D

Gość klaudia543210
zaczekaj nie idz ja na serioo chce sie spodkac z toba.)

Gość bogaty jkiuh
Moje majtasy pachną winnym moszczem i kwaszonym ogórem. A wasze?

Gość na wakacje to sie jedzie
albo jak się wygra jakies wczasy w konkursach albo jak sie na to zapracuje a nie tak jak Ty napisałeś

Gość bogaty jkiuh
mam sądowy zakaz zbliżania się do pobliskiego schroniska dla zwierząt za przebieranie się za suczkę i próbę doprowadzenia psów do innej czynności seksualnej z moją osobą

Gość klaudia543210
gdzie chcesz sie zpodkac jestem sexi ale jak sie spodkamy to bedzie bzykanko.)

Gość bogaty jkiuh
Mam jeszcze ochotę pogadać i umówić się na małe co nieco ale...z gorylem Mietkiem....mieszka naprzeciwko.:D W sumie nigdy nie rozmawialiśmy zbyt duzo ponieważ jestem nieśmiały w stosunku do mężczyzn , jak myślicie zaryzykować? może mu się spodobam ?!

Gość bogaty jkiuh
czemu dziewczyny piszecie niepisze i patrze tylko glopek sie zamnie podaje a wy odpisujecie

Gość misiapysia2423
brakuje mi 1000zł:) jestem chętna

Gość klaudia543210
nierub sobie jaj jak nie to nie ide nara a moje majtochy pachna lenorem

Gość bogaty jkiuh
Dobry wieczór dziewczynki! nie jesteście same,ja zawsze czuwam i ogarniam wszystko swym sokolim wzrokiem.Nie jestem pryszczatym gimnazjalistą i nie chodzę na imprezki bo mnie nudzą (mam 67 latek).Sączę piwko i przygotowuję się do milutkiej masturbacji z udziałem kocyka, z którego ułożę c*pkę.Oczywiście wszystko odbędzie się przed lustrem i przy miłej relaksującej łagodnej muzyce.Hmmmm...:D

Gość arramandda
ech mi też by się przydało trochę na wakacje.... :D

Gość bogaty jkiuh
niepiszcie juz nic chory psychicznie czlowiek zamnie pisze podszywa sie niewiezcie wnic juz co ten idiota napisze dzieki ja juz naprawde uciekam a wy odpisujac robicie mu radoche pa

Gość dffdbfvdvd
musze wam powiedziec dziewvzyny ze jestescie cholernie puste ;/ wam potrzeba kasy na wakacje, a pomyslcie - są ludzie tacy jak np ja ; na prawdziwe wczasy nie wyjezdalam od paru lat - po prostu mnie na to nie stac, ale najtrudniej bylo mi powiedziec synowi ze po prostu NIE mam pieniedzy na oboz, i w tym roku bedzie musial spedzic wakacje w miesce ;( nie wierze ze sa jeszzce ludzie ktorzy bezinteresownie chca podarowac komus pieniadze, ale ja na miejsu takiej osoby na pewno nie dalabym pieneidzy dziewczynie ktora potrzebuje pieniaze na wakacje ale zamiast wziac sie do roboty i isc do pracy meczy o nie rodzicow, czy jeszcze kogos innego ;/ takie zycie...

Gość klaudia543210
stworz nowy profil prawdziwy a do tego pedofila to nie piszcie

Gość Belladonna

Nie uciekaj !