Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

kobiety pomozcie...

Polecane posty

ide na spotkanie do domumojej kolezanki niedlugo . pogoda jest ciepla. nie wiem co ubrac -koronkowa sukienke z rekawami 3/4 -dluga biala w kwiaty, zwiewna. patrze na obiw i moge zdecydowac. zrobcie to za mnie prosze :)

Gość GEnitalny MEchanik
najlpeiej na golasa, i nie do kolezanki a do mnie :classic_cool:

Gość GEnitalny MEchanik
a dlaczego sie tak stresujesz tym, czego bys nie ubrala to i tak wygladasz super. Zaufaj sobie i nie koncentruj sie tak na fizycznosci. Bedzie dobrze.

mam dlugie ciemne wlosy i jasna cere a takze ciemne oczy. hmm.. ale chyba ubiore te biala wtedy..

nie koncentruje sie na fizycznosci, ale chce dobrze wypasc przy rodzicach mojej kolezanki a poza tym to rodzina bardzo na poziomie i wiem jak zwracaja uwage na to co sie nosi.

Gość GEnitalny MEchanik
Na poziomie i zwracaja uwage co sie nosi? pozory ;) tak czy inaczej jak bedzie czysto to bedzie dobrze, i tak za duzo uwage zwracasz na to, tym bardziej ze inni tego wymagaja. Wysatraczy ze ty bedziesz od siebie wymagac ze bedziesz czysto i schludnie ubrana na wizyte.

nie ma to jak mezczyzna ktory doradza kobiecie w sprawach mody... hehe. ale masz racje i tak zrobie.

Gość pewien znajomek....
depeche jest coś w stylu punka. Nosi się w stylu tych brudasek a teraz będzie zaprzeczać. ciuch przedpotopowe

Gość khdcajdad
Depeche masz tylko 16 lat dlatego koronkowa sukienka będzie za poważna. w białej długiej też nie moge sobie ciebie wyobrazić. nie dodawaj sobie lat i nie rób z siebie starej baby

też jestem za drugą no chyba że będzie tam sporo kolegów;)

nie mam stylu punk tylko raczej gotycki czyli wlasnie czarne koronkowe rzeczy to moj znak rozpoznawczy. ale z drugiej strony chce wygladac czystko i kobieco a takze nie chce przestraszyc jej rodzicow moim gotyckim lookiem wiec doszlam do wniosku ze jednak dluga biala bedzie bardziej na miejscu tym bardziej ze jest sliczna.