Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albatros33

Czy sa tutaj kobiety po 35, ktore dopiero teraz

Polecane posty

Gość albatros33

staraja sie o pierwsze dziecko?? Mam 34 latka...chce jeszcze poczekac rok i wtedy postarac sie o dziecko, wtedy bede miala ustabilizowana sytuacje materialna i spokojniejsze zycie..

Gość wrgwergwer
Ja jestem minimalnie młodsza i wraz z urodzinam pierwszego dziecka skończę 33 lata. Uważam że różnicajest minimalna a i tak względy osobiste czyli zdrowotne ją zmieniają, dlatego się tu wypowiadam. Nie chce mi się rozpisywać, zresztą zaraz kończę sesję przed kompem, ale krótko napiszę że: - w ciążę zaszłam przy pierwszej próbie, nie traktowanej poważnie, nieomal wpadce, - przechodzę ją rewelacyjnie, bez żadnych problemów i czuję się bardzo dobrze. Wg mnie stanowię więc świetny przykład że można się nie stresować i nie śpieszyć z ciążą.

Gość albatros33
ja tez jestem zdania, ze na ciaze i pozniejsze wychowanie dziecka trzeba byc przygotowanym i miec do tego warunki.Ja -jak juz mam miec dziecko, chce miec dla niego czas i nie gonic za pieniedzmi,ani zyc od 1go do 1go.Chce mu zapewnic beztroskie dziecinstwo i nasz milosc...wiec wole jeszcze poczekac i byc spokojniejsza o jutro..