Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niewiele po 30-stce

mezczyzna po 30-stce szuka kobiety ,wiek i uroda nie grają roli..

Polecane posty

Gość nie pisz na kafe
Zostań Nińdża!!!

to przytłaczajace uczucie nie miec osoby z która mozna porozmawiac na dowolne tematy...przytulic,pomóc w trudnych zyciowych sytuacjach,wiesz co mam na mysli...mi tego brakuje i ten brak mnie wykancza...

to długa historia,faktem jest to ze wina lezy w duzej mierze po mojej stronie...ale dojrzałem do pewnych spraw i mój swiatopoglad i system wartosci wraca na własciwe tory

mysle ze tak...wiem ze nie chce Ci sie tego czytac,co Cie obchodzi jakis facet z kielc:)w koncu ludzi sa miliony wiec po co sobie zakrzatac głowe jakims osobnikiem którego nie znasz...

dziekuje,niewiele jest na swiecie osób tak wyrozumiałych jak Ty...jestem chorobliwie niesmiały..to mój wewnetrzny problem jeden z wielu...

mysle , ze taki problem jest do zlikwidowania , trzeba nad tym popracowac i oszukac swoja niesmialosc , a jesli o mnie chodzi , to jestem zwykla kobieta , ktora wie , co to jest potrzeba bliskosci drugiego czlowieka , samotnosc jest okropna , wiec jesli moglabym choc troche Ci jakos pomoc , to chetnie z Toba porozmawiam

jestem,przepraszam...ze nie odpisałem...poprostu niepotrafie sie przełamac i podejsc do kobiety ..mam jakąs blokade....

Gość malwina zainteresowana
witaj wydaje mi sie ze mogloby nas cos razem polaczyc, jestem interesujacym czlowiekiem, oczytanym, jestem kobieta, mam 28 lat, nawet ladna figure bo do wzrostu 161 waze 65 kilo, wlosy ciemny ksztan do ucha na rihanne, jesli interesuje cie taki typ urody to zglos sie