Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznie boje sie dziadkow

ale mnie spotkala dzisiaj sytuacja w metrze szok!

Polecane posty

mieszkam za granica, wsiadlam w winde w metrze, byl tlok, za mna stal tylko dziadek jakis 80 letni i jakas kobieta, gdy drzwi sie otworzyly i wszyscy zaczeli szybko wychodzic poczulam -fuj nie moge- poczulam miedzy udami prawie przy samej pipce jakas zimna dlon, matko! mialam na sobie mini sukienke ale nie dziwkarska normalna, letnia, na polu 37 stopni, to jak mam chodzic, jestem na wakacjach a jezyka nie znam na tyle zeby na kogos nawrzeszczec. Odwrocilam sie szycko a dziadek uszy podkulil i zaczal szybko uciekac, nie wiedzialam co mam zorbic, ta kobita z tylu patrzyla na mnie z obrzydzeniem, do teraz czuje niesmak i mysle ze wywrze to wielki wplyw na mojej dalszej przyszlosci...nie no zart ale naprawde okropnie sie z tym czuje, zaraz po powrocie, wyszorowalam sie pod prysznicem, ale ciagle czuje na sobie jeszcze ta reke...nie powiem o tym nikomu bo wstyd jak nie wiem, zwlaszcza facetowi bo moglby w przyszlosci krecic nosem na moje stroje, ale powtarzam na polu 36 tylko zwiewna letnia sukieneczka i nic, oj dziadki dziadki zmienilam o was zdanie i to jak!

ale mnie napawa obrzydzeniem, taka glupia sytuacja a bede miala opory przed seksem z moim facetem

raz piszesz ze 37 raz ze 36... i do tego na polu ! skad ty jestes ?;) a tak w temacie to dziadek zbok;) mysle,ze ten incydent nie wplynie zbytnio na twoje pozycie seksualne :P

Gość prowokejszyn_P

pisze temp mniej wiecej, w ciagu dnia sie zmienia o te dwa czy jeden stopien, teraz jest 41 stopni, sek w tym ze nie moge wymazac tego z pamieci i gdybyscie widzialy jak wial, udawal ze nie widzi jak sie kapnelam, a ja nie umialam z siebie slowa wyksztusic, jeszcze ta zimna dlon! telepiaca sie! nie drazmy lepiej tematu bo im dluzej o tym mysle tym bardziej buduje bariere miedzy udami dla swojego chlopaka, pomyslcie dzisiaj polozymy sie jak zawsze probujac dojsc do stosunku i nagle przypomni mi sie dziadek i cale podniecenie zniknie

nie to nie jest prowokacja, tez jestem w szoku, od dzisiaj zadnej litosci dla dziadkow w autobusach ani w metrze, jak braknie miejsca niech stoja oparci na tych swoich laskach!ale co go podkusilo, przeciez trzeba miec jakies bariery!

podszyw w srodku

robie laske starym dziadkom a on mnie swojom laką do podpierania gmyra w dziurze dupnej i pochfie

Gość meredith grey
mi sie kiedys przytrafilo cos takiego w polskim autobusie :O

Gość a no to nasza dziewucha
z małopolski, u nas się mówi "idę na pole" :D

nie jestes smieszna,

obracam swoim sprawnym języczkiem hemoroidy dziadkom

no musze rozczarowac bo jestem spod karpacia

Gość pod pokładem poduszkowca
trzeba majtki nosić!

Gość nfgnfhnb
to mam rozumiec ze jestes w paris albo w madrycie???

chodze bez majtek bo lubie a śluz skapuje mi na buty moja klapicha mlaszcze gdy chodze

no to mialam, na szczescie sobie nie trafil i dotknal mnie w udo, prawie by tam! jakie to bylo obrzydliwe ta zimna lapa, telepiaca sie, jak tacy ludzie nie maja wstydu, juz dawno powinni isc na mydlo

podszywy, tak jestem z madri

dziadek swoją ręką z parkinsonem doił mi łechtaczkę w windzie dobrze że po czasie załapałam o co chodzi

Ja za to jestem z małopolski :D Ja sobie z trudem wyobrażam, jakie obrzydliwe jest takie macanie przez emeryta ;/ Ale ja jestem z takiego charakteru, że nawet nie znając języka tego kraju, to bym i tak nabluzgała. Po polsku :P Ton głosu już by powiedział dziadkowi sam za siebie, jak jest nazywany przeze mnie.

Gość wyobraznia podszywów nie zna
granic . Za kazdym razem jak czytam to padam ze śmiechu. Podszywy naprawdę maja do tego talent . I ten ich kwiecisty , barwny , jezyk literacki........... Sa czasmi naprawde dobrzy

dobrzy czasem sa ale nie tym razem,pierdolony dziad

Gość wyobraznia podszywów nie zna
to napewno nie było miłe :-o