Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gibam sie

Jestem 19-latką która juz na starcie przegrała życie

Polecane posty

Gość Sarah.........
Dziewczyno, zawsze jest szansa, jestem po filologii, różnych ludzi wyciągałam za uszy, jest skype, gg, mogę cię uczyć nawet 3 godziny dziennie za free :) Mam teraz wolne i z chęcią pomogę, bo Cię rozumiem, sama sobie w życiu bardziej szkodziłam czasami... Masz szansę, jak jej nie wykorzystasz, to stracisz...

Gość gibam sie
chciałabym stanąc przed kims i móc powiedziec załam mature dostałąm sie na studia, jestem z siebie dumna zdałam prawko postarałam sie to i to mi sie udało A ja nie moge sie pochwalic niczym

Gość Sarah.........
Przez internet się doskonale da, są nawet ludzie co robią tak za pieniądze. Jak chcesz, to twoja sprawa, twoje życie, ale jedno Ci powiem, da się to doskonale zrobić, nawet niektórym uczniom pomagam jeszcze przez internet i przeprowadzam z nimi konwersacje. Nie znam się na wielu rzeczach, ale na tym co robię tak.

Gość taki jeden z internetu
gibam się --> w Olsztynie zdawałaś egzamin?

Gość gibam sie
jaki egzamin? na prawko tak. mature w innym miescie a dlaczego pytasz

Gość gibam sie
sarah zapisuje sobie twoje gg

Gość upupupupppppp

Gość Sarah.........
zapisz i napisz :) Nie będę Cię zmuszać, ale warto walczyć o swoje. A jak ktoś wyciąga rękę w Twoim kierunku, to nic nie zaszkodzi spróbować.

Gość gibam sie

Gość taki jeden z internetu
Tak chodziło mi o prawko, a pytałem tak z ciekawości, bo w sumie Olsztyn jest prostym miastem, poza paroma elementami jak sławne kwadratowe rondo.

Gość nie tylko ty nie znasz anglika
W liceum mialam rosyjski i francuski. Z obydwoma nie mialam stycznosci od ukonczenia liceum i kompletnie nic nie pamietam. Teraz nasciagalam jakichs kursow z nauka anglika z internetu i zamierzam sie uczyc na wlasna reke. Zobaczymy co z tego wyjdzie :(. W miare rozumiem co kto mowi, np ogladajac film ale kompletnie nie znam gramatyki :(

Gość gibam sie
ja 2 razy oblaLAM NA LUKU a 1 jak wyjechalam na miasto chyba z przejecia

Gość Sarah.........
Mnie za pierwszym oblał bo tak chciał, niby potrąciłam pachołek na łuku, ale w ogóle tego nie czułam, a jechałam tak wolno, że to wręcz niemożliwe, a dwa nie byłam zestresowana szczególnie, a łuk umiałam zrobić z zamkniętymi oczami... ale były andrzejki, godzina 19... nie chciało mu się...

Gość 22-latka eh
mam to samo. pracy nie moge znalezc, studia rzuciłam z powodu braku kasy. faceta nie mam, przyjaciół nie mam

Autorko, do szkoly policealnej mozesz zapisac sie do konca sierpnia. Zajecia zaczynaja sie od wrzesnia wiec wybierz cos i nie lam sie.

Autorko, do szkoly policealnej mozesz zapisac sie do konca sierpnia. Zajecia zaczynaja sie od wrzesnia wiec wybierz cos i nie lam sie.

Gość Jestem jaki jestem :P
Ja to tam zdawałem 8 razy prawko hah i jakie miałem przygody będzie co wspominac :) mature to zdałem za 1 razem tylko zastnawiałem sie na co isc na studia i wgole sam nie wiedziałem co robic w zyciu i sobie rok przerwy zrobilem i do dzisaj nie wiem na co isc bo dupa z matematyki jestem a z angolem sam sie ucze :) chcialem isc na zrzadzanie tylko dupix z robota po tym podobno.Przez ten rok przerwy popracowalem sobie przez 4 m-c a tak nie moge nic znalesc raz miałem pecha bym mial probte ale sie nie udalo.Tez nie jestem atrakcyjny ale jak dobrze pojdzie do sie przemienie z brzydkiego kaczatka w łąbedzia hahahahaahahahahah :D Nie mam przyyjacoił znajomych tez kurde ale to zycie sie potoczyło heh.A wiecie czemu sie smieje bo doszedłęm do jedenj rzeczy zycie jest tylko jedno szkoda młodosci na zmartwienia trzeba walczyc o sowje by powiedziec na starosc kurde nigdy nie odpisciłem chociaz była prazka ktora z czasem w sukes sie przerodziła bedzie dobrze :)