Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość THE UNDERTAKER

DLACZEGO WIĘKSZOŚĆ OSÓB TWIERDZI,ŻE RUDA OSOBA JEST WREDNA

Polecane posty

Gość THE UNDERTAKER

Jak można twierdzić,że rudzi ludzie są wredni i fałszywi?!!! To największa głupota jaką kiedykolwiek słyszałem! Jak można wogóle kogoś oceniać po kolorze włosów?!!! Ci co sądzą,że rudzielce są fałszywi sami lepsi nie są! Ja także jestem rudy i już słyszałem niemiłe odzywki i fatalnie się z tym czułem i nadal się czuje z tymi pierdo...... włosami!!!!!!!!!!!! Ci co nie są rudzi nie mają pojęcia jak się czują takie osoby.Takie osoby bardzo cierpią a inni ośmielają się ich obrażać za ich włosy!!!!!!!! To poprostu kolejny typ "RASIZMU'!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie ich wina,że urodzili się z takimi włosami.Wiem co chciałyby zrobić takie osoby-SAMOBÓJSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już ledwo sobie radzą z trudem jaki ich spotkał przy narodzeniu.Juz poprostu brak słuw,gdyby wam się urodziło rude dziecko to ciekawe co byście zrobili? Czy wyrzekliścieby się go bo co,bo co bo jest rude?!!!!!!!!!!!! Ja nikomu nie życzę rudego dziecka,dlatego że wiem jaki los go czeka.Słyszałoby tylko,przezwiska!!! A także życie uczuciowe byłoby do dupy!!!! Teraz kto chce niech komentuję mój temat i mam nadzieję,że przemyślicie swoje opinie o rudych osobach i zmienicie swój stosunek o nich.To tyle z mojej strony.ŻEGNAM i zapraszam do komentowania.

Gość zastanawiajace
a bruneki zarośniete