Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoking now

Jak zaakceptowac fakt ze ZADEN facet cie nie chce?

Polecane posty

Gość smoking now

Gość smoking now
ale co maja wymgania do tego jak zaden?

Gość kobieca jak cholera
daj im szansę- wyjdź z domu ;)

Gość smoking now
raczej pytalam jak zaakceptowac a nie jak zmienic cos czego nie mozna zmienic ...

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
mnie chcą i co?

Gość njfdnbjfnb
ludzie z kafe nie umiecie czytac:P autorka pytala jak to zaakceptowac i jak z tym zyc a nie jak to zmienic a ja dam rade: zajac sie praca po pachy

Gość miszczuniu25
POKAZ CYCKI! a na powaznie wez sie za siebie, wy baby potraficice zrobic cos z byle czego wiec , smigaj po nowe ciuchy, kosmetyczki ,fryzjerki i cos ztego bedzie

niemozliwe ze zaden Cie nie chce :P ja znam taka brzydka , wstetna kobiete z bardzo malymi zarobkami. do tego jest lekko opozniona w rozwoju i znalazla sobie faceta. zdrowego , moze nie super przystojnego ale takiego normalnego, z samochodem. do teraz jestem w szoku ale jednak. wiec napewno by sie i dla Ciebie ktos znalazl :P moge Ci nawet takiego goscia podeslac - 34 lata , totalnie zdesperowany , ktorego poznalam na pewnym forum. wiedzial tylko ile mam lat i skad jestem. po tych 2 zdaniach chcial zebym zostala jego kobieta a w niedlugim czasie matka jego dzieci :P nie chcial nawet mojego zdjecia , wiec jak widzisz i dla Ciebie jest szansa , jesli uroda i rozumem nie grzeszysz:P

Gość marta aaa krk aaa
mnie też się WYDAWAŁO że żaden mnie nie chce... a jednak znalazlo się ich kilku....niektórzy faceci nie okazują uczuć- oni też maja swoje kompleksy, czasami chcieliby Ci powiedzieć coś ale nie wiedzą jak.... i co najważniejsze: spora ich większość NIE POTRAFI okazywać uczuć ! warto o tym pamiętać ;) ... zresztą to czy facet Cię chce czy nie chce, wie tylko on sam ;) i może dobrze to ukrywać... a jeśli naprawdę nikt Cię nie chce to staraj się zająć czymś innym- czymś co nie am zwiżaku z facetami ;)

\"utorka pytala jak to zaakceptowac i jak z tym zyc a nie jak to zmienic\" bo napewno miała na mysli: - żadne super przystojny, świetnie ustawiony, 190 cm, z wyrzeźbionym ciałem i 8 tyś netto miesięcznie :classic_cool: jak zejdzie z wymagań to sie okaże że jednak jacyś ją chca :P po prostu jest za kiepska na idfeały do których strtuje

Gość mnie się wydaje że powinnać
zdać sobie sprawę z tego,że to bardzo dobrze.Ja też jestem sama i mam nadzieję,że nigdy nikt mnie nie zechce i ja nikogo.To bardzo ułatwia życie :D

Gość wydaje mi się że tego nie da
się zaakceptować, bo ludzie nie są z natury samotnikami, potrzebują bliskości. :(

Gość ja to pisze jaaaaaaaaaa
tak! obniżyć wymagania! tu jest pies pogrzebany!

Gość ja tez myslalam ze zaden mnie
nie chce tym czasem chcial mnie najladniejszy, najsympatyczniejszy i najbogatszy z wszystkich ktorych mialam okazje poznac :P

Gość pppppppppppppppppp
cholera :(((((((((

Gość edziiiiia
a ja mam problem mam 17 lat i krecąsie kolo mnie tylko faceci w wieku od 21-30 lat...co zrobic...

Gość edziiiiia
to do mnie..? jak tak to chciałbym zeby była to fikcja, do wczoraj 4 facetów spytało czy chce z nimi byc w wieku: 21.24.27.30..... ja naprawde chce faceta w moim wieku....

a z tym 'byciem ' to uwazaj, wiem co mowie tez mam 16 lat. a z 17-latkiem naprawde nie warto :)

Gość edziiiiia
a to sory ale powiedzcie co ja mam zrobic...

Gość edziiiiia
wiesz ja znam faceta w moim wieku i powiem ze jest super swietnie sie dogadujemy i wg... mamtez przyjaciela mlodszego o rok i powiem ci ze jest on bardziej dojrzały niz moj były 21latek

ja chodzilam z 21 -latkiem i wierz mi lub nie dzieciak totalny. ale nie narzekam, byl dla mnie bardzo dobry i do dzis ze soba gadamy chociaz jako partnera to go sobie nie wyobrazam. jak nabedzie dojrzalosci to bedzie z niego fajna partia, i mysle ze to samo jest z wiekszoscia malolatow. a taki kolo 30 to coz.. moze jest dojrzaly ale wlasnie z powodu tej dojrzalosci szybciej cie omota i wykorzysta. wez ty poczekaj troszke z tymi facetami, nie ma sie co spieszyc. ja sie pospieszylam i nic z tego nie mam..

Ja wierze wto co napisałam- bo w moim przypadku tak ejst. Nie trafiam w ich standardy więc nikomu sie napraszać nie będę. Sama też moge żyć.