Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoking now

Jak zaakceptowac fakt ze ZADEN facet cie nie chce?

Polecane posty

ale o co ci chodzi z tymi standardami? :) i nie mow ze ci nie zalezy, w to akurat nie uwierze.

brzydka jestem i tyla! Może jest mi troche przykro że nawet najgorsze niezdary życiowe wola inne kobiety ode mnie ale co zrobić, nie da sie nikogo do niczego zmusić

otyla- przy dobrej woli i silnej motywacji mozesz schudnac. brzydka- robisz makijaz? dbasz o siebie?

Otyłośc to dzięki Bogu nie jest ale nadwaga- dobra z tym co się jeszcze da zrobić - ale z tym że jedno oko mam niżej drugie wyżej to juz nic sie nie poradzi i ten złamany w dzieciństwie krzywy nos - tylko operacja ale tejs ie boje potwornie

nos- jesli ci to przeszkadza to miej to z glowy.. (operacje mam na mysli hehe) jednakze reszta sie nie przejmuj. jestes jaka jestes, dobra stylizacja czyni cuda , sama widzialam :) poza tym ludzie maja tak rozne gusta.. nie musisz sie podobac wszystkim, bardzo malo jest takich osob. jestem pewna ze znajdziesz kogos komu twoje defekty nie beda przeszkadzalay a moze nawet je polubic :)

Gość gothanathoa1
@edziorek "...ale takiego normalnego, z samochodem..." - wuuhaa! właśnie dla takich kobiet czytuję to forum :> Ale, aby mój post nie był bezproduktywnym spamem, mam również coś do dodania w temacie - tego się nie da zaakceptować :> Wszystkie myśli krążące wokół tego faktu można jedynie od siebie odsuwać, poprzez hobby, pracę, znajomych, czy też np. wolontariat dla ambitniejszych.

Gość a ja to
chyba nawet wiem o kogo chodzi :)

Gość ale to mnie wkurza
ej , ktoś cię an pewno zechce!!! Dla kogos bedziesz idealna- bo ludzie mają PRZERÓŻNE gusta. :) Mnie najbardziej wpieprzają mądre i fajne ślicznotki - wszyscy faceci na nie lecą!!! To takie wkurzające! Facet się mną interesuje, robi się coraz fajniej...a potem slicznotka pojawi się na horyzoncie , KIWNIE PALCEM a on leci do niej zamiast zostać przy mnie :(( Ja też jestem fajna, tak jak i ona. Też jestem kobieca,sympatyczna i mądra. I co ?! Facet zawsze poleci na to fajniejsze cialo !!!! :[

Gość ze__________
a mnie sie znowu czepiają same wiesniaki lub prostaki-serio, same niedojdy zyciowe..............

Gość ze__________
i tez probuje sie przyzwyczaicdo takiego stanu rzeczy, chyba bede dzis ryczec;(!

Gość ale mnie to wkurza
nie rycz... :(

Gość ze__________
MATKO doła dzis mam:(:(:(:(

mnie się raz spodobała babka co prawie w ogóle nie miała piersi (jak mówie w ogóle to rozumiem przez to w ogóle), miała krzywe zęby i nie goliła (!) wąsów. (...) i w ogóle chyba mało dbała o siebie. świetnie mi się z nią rozmawiało. nie wiem czemu sobie poszła (bo sobie poszła) ale nieraz potem myślałem o niej :]. wu kobiety kompletnie nie wiecie za co się podobacie facetom. przywiązujecie uwagę do takich dupereli jak makijażyk, buciki [na obcasie], ładne ubranka rajstopki i co tam jeszcze. w gruncie rzeczy nie wiele to zmienia...