Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty kwiaty

pomocy roz do ecri????

Polecane posty

Gość kwiaty kwiaty

Witam prosze o wskazowki.Mam suknie ecri ze srebrem tzn pas z elementami srebra oraz srebrne ramiaczka.Suknia z gorsetem, dol lekko rozszerzany.Jestem bardzo szczupla blondynka.Pan mlody bedzie mial garnitur w kolorze czarno- brazowym( jakby ciemna czekolada). Kwiaciarka ( mieszkam w malym miasteczku) powiedziala,ze nie pasuja do mojej sukni kwiaty w kolorze herbacianym czy lekko pomaranaczowym a w kolorze rozowym.Jestm zdziwiona i przerazona kolor rozowy do sukni ecri i butonierka w kolorze rozowym do garnituru brazowego? Dziewczyny poradzcie bo zglupialam.

róż do czekolady pasuje, do koloru ecru również ;) zależy tez jaki róż... ale ogólnie pasuje i jest to bardzo 'smakowite' połączenie ;)

Gość karinka_lewec
WIESZ zalezy jaki róż bo jest rózowy i rózowy, kolor kolorowi nie równy są ciemne i zimne odcienie

koloraTka- serio ;) zależy od odciania- wiadomo, że ostry róż będzie się bardzo od brązu odznaczał, ale nie będzie się z nim gryzł... jednak nie myślę, że kwiaciarka wpierniczy nieodpowiedni odcień ;) jeśli układa bukiety od dłuższego czasu, to pewno ma 'obycie' z kolorami ;)

popatrz na ten róż z reklamy Dove obok... i wyobraź sobie na nim czekoladę... nie miałabyś ochoty ugryźc?:D

Gość iiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhyi
ecru

Gość fijolkowa
oczywiscie ze pasuje i bedzie na pewno ladnie wygladac. musi to byc jasny, pudrowy kolor :)

Gość kwiaty kwiaty
Dziewczyny ale pasuje bardziej niz kolory herbaciane? Podobno te herbaciane, zoltawe pasuja bardziej do ecri ale z dodatkami zlotymi a nie ze srebrnymi.Juz sama nie wiem. Czy podrowy roz nie zleje sie z suknia jest to w koncu bardzo mdly kolor.Dziewczyny moze jakies linki przeslijcie bo nie moge sobie tego wyobrazic

Gość fijolkowa
ale herbaciany to ci sie zleje, wszystkow jedenj gamie kolorystycznie to nieladnie

No właśnie te dodatki. Gyby były w złocie, to wtedy można byłoby machnąć herbaciany bukiet, a jeżeli są srebrne-- to zdecydowanie polecam róż, delikatny, pudrowy.

zgadzam się z fijołkową- zlałyby się z suknią, herbaciane pasowałyby młodemu ;) a róż pasuje i do brązów, i do ecru... i do srebra :-)

Gość kwiaty kwiaty
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za pomoc.Juz myslalam,ze kwiaciarka mnie kreca ale widze po waszych opiniach,ze wie co mowi.Ja sie mylilam.Nie wiem tylko jak moj przyszly maz przyjmie fakt,ze jego butonierka bedzie w kolorze pudrowego rozu, oj juz widze jego mine.Pozdrawiam

Ja miałam sukienkę ecru i różowe kwiaty ;) I nic się nie gryzło. Bardzo ładnie wyglądało :)