Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z nim pogadaclll

spotkanie z bylym po 9 miesiacach, kiedy mnie rzucil-na odleglosc-jak sie zachow

Polecane posty

Gość jak z nim pogadaclll

jak sie zachowac, co mowic, o co pytac???? on mnie zostawil, 9 miesiecy nie widzielsimy sie, ja dzwonilam pare razy, on hmm ze 2 w celu ze mnie nienawidzi,ze nie chce, mieszkalismy razem, pamietam go tylko takiego ktory mnie kochal, bo w oczy nie powiedzial mi nic! wszystko bylo ok, dlugo do siebie dochodzilam i teraz sama bez jego pomocy bede mieszkac itp, ostatnio mowil (darl sie) ze jak bede tam mieszkac (ale nie u niego) to pogadamy, on jest sam wciaz.... a czemu mnie zostawil??? sama nie wiem, czemu nienawidzi tez nie wiem, na moje kocham cie mowi ale ja cie nie chce, chyba chodzilo gl ze u niego mieszkalam, szukalam pracy i nie moglam znalezc (on tez nie pracowal!) chce mu pokazac ze sie zmienilam, zeby nam dal szanse, mialam przedstawic argumanety czemu mialby byc ze mna.... nie wiem jak zagadac, pewnie jak juz bede na miesjcu , po czasie jak sie zaaklimatyzuje w nowym mieszkaniu, zadzwonie do niego, by sie spotkac ... nie wiem o czym gadac, porpstu wzielabym go do kina, czy wspomniala o filnmie ktory u niego ogladalismy??? jak z nim zagadac by mnie nie odrzucil, porpstu bedzie wazne i ciezko, bo chodzi o to ze ja wyciagam do niego dlon, i na zywo (nie w esku czy w fonie) jak przekonac ze jest sens bysmy bylui razem>??? zakolegowac sie , czy od razu o zwiazku??? on pewnie bedzie o zwiazku ze nie pasujemy itp ... jak przekonac by mnie nie odrzucuil, a mial ochote spotkac sie ponownie???? pomocy

Gość trzymaj sie mocno .
na pewno dobrym pomyslem bedzie jak go pochwalisz, zero wygadywania, usmiech, nie bardz natarczywa, delikatnie, ale nie zabardzo i nie zbyt pewna siebie

Gość helollul
Badz Soba, jak poprzedniczka wyzej nie upierdliwa i nie zbyt pewna siebie, taka dziewczyna z sasiedztwa;) rozmowa sama sie potoczy, a poczatek zalezy od niego, czy poda ci reke czy nie, Ty pierwsza "podaj mu reke, czesc, swietnie wygladasz", jesli Ci poda i powie ty rowniez , to bedziesz na jak najlepszej drodze, a moze tez wywrzeszczec ze cie nie chce itd.... ale jesli na telefonie, w smsach czy gg wrzeszczy, a gdy byliscie razem -nie wrzeszczal i pozerwaniu nie widzieliscie sie - to jest szansa ze poprpstu gdy cie zobaczy moze byc mily do ciebie ;)

Gość jhfgtxyuj
samo pojdzie jak z platka , bedzie dobrze , trzymaj sie mocno i dzielnie , jesli jest wciaz sam to wroci!!! facet 9 miesiecy bez sexu bez pocalunku ?? wroci bo tego bedzie mu brakowac, a ty juz wiesz co dalej robic.......

Gość a po co w ogole
sie z nim spotykasz?

Gość a qq
po co Ci taki facet??? :O nie rozumiem...