Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvns enemy

nie cierpie gwiazdek TVNu!

Polecane posty

Gość tvns enemy

nienawidze glup[kowatej molek, skrzywionej rusin i tego spaslaka co prowadzi z nia "dzien dobry..." . nie cierpie tego kurdupla ich prezesa... nie znosze bieleninika i gardias... odkad obejrzalem projekt plaza zmienilem zdanie o tej roztanczonej pogodynce :/

Gość tvns enemy
no widzisz... a ja najbardziej nie znosze gardias...bo szpanuje swoja fura w tom. lub. ...juz jej wali na leb

wszystkim \"gwiazdom\" powoli odwala

Gość tvns enemy
poza tym ma lekkiego zeza i duze zeby

Gość ulalallaaa
chyba jej zazdrościsz urody....ładna babka z tej Gardias

Gość tvns enemy
niekoniecznie. jestem facetem :D przyjrzyj jej sie uwaznie w NIEpozowanych fotach. np na stronie projekt plaza :P

Gość BIKINI2000
najgorsi są drewniani aktorzy z na wspólnej

Gość 1234567....
ale w czym widzisz problem ja nie rozumiem ?....skoro tak nie cierpisz ludzi prowadzących programy w TVN to po prostu nie oglądaj na co te nerwy wyluzuj od czegoś masz pilota od tv :)

Gość tvns enemy
pisze bo mnie wkurwia ta komercyjna stacja i te ich sztuczne gwiazdy... lubia nagradzac wlasne gwiazdy :P rzygac sie chce ! taniec z gwiazdami to najwieksze gowno wszechczasow a ludzie szczali za tym po nogach! pisze bo musze sie wyladowac!

Gość a ja sama
a kto pwoiedzial ze ta gardias to jakas gwiazda?? toi ze jest pogodynka gwiazdy z niej nie czyni

Gość ja też i to bardziej od ciebie
gardias może jest ładna ale nie ma nic w sobie 0 seksapilu znam pewną aktorke co ma około 160 cm wzrostu i każda cząstka jej ciała ma to coś a tylko to coś sie liczy gardis widac jest głoopia z natoory tak jak rusini i welman ,mołek nawet lubie chociaz jej nie trawie pieńkowska może byc

Gość ja też i to bardziej od ciebie
najbardziej lubie bartka węglarczyka i jagielskiego prokop mnie irytooje ma niesamowita mniemanie o sobie mysli ze jak jest wysoki to wszystkie na niego lecą

Gość tvns enemy
gardias zawsze podkresla ,ze ma skonczone dwa fakultety a w jednym z wywiadow powiedziala, ze "drzwi kariery sie przed nia OTWARŁY!" myslalem ,ze padne... hahaha taka inteligentna. faktycznie na pozowanych zdjeciach facjate ma ladna ,szczuplosc tez w modzie...ale jak ma fotke zrobiona z nienadzka to porazka... i jak sie usmiecha to zeby jej wystaja. uwazam ,ze jest lekko przereklamowana. chyba tez z nich dwoch wole mołkową ;/

Gość kokoshcka
moj facet zna konrada... ponoc fajny facet, sympatyczny...cieply i mily... co do pani gardias. nie przepadam. bo jak mozna lubic czlowieka ,ktory sam o sobie mowi ,ze jest sympatyczny...? to chyba nie nam oceniac czy jestesmy sympatyczni :P

Gość backspace2
jakie to gwiazdy? to normalni ludzie, gwiazda to byl Michael Jackson to rozumiem a rusin i inne ? to zwykli szarzy ludzie