Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cet Alergin

Jakie są jeszcze zupy?

Polecane posty

Gość Cet Alergin

Jakie zupy lubicie? Ja już nie mam pomysłu. Nie mogę ciągle gotować ogórkowej, pomidorowej i jarzynowej.

Gość najbardziej lubie
rosół pieczarkowa krupnik kapuśniak kalafiorowa cebulowa żurek

krupnik, grochówka:P teraz mozesz ugotowac np. grzybową, kalafiorową, pieczarkową, cebulową,kapusniak..................

Fasolka po bretońsku:D Po prostu uwielbiam ...z innych barszcz biały, szczawiowa, grochówka i cebulowa:D

a wogole to co z ciebie za gospodyni co to ksiazki kucharskiej nie ma i tylko z kaffe umie korzystac choc ma nieograniczony internet

Gość asiiioeo
polecam zupę serową z grzankami, palce lizać, rozpuść w bulionie parę serków topionych, trochę sera żółtego, ja nawet rozpuszczam jak mam camembert i zupa gotowa, do tego grzanki

Gość no moim skromnym zdaniem
a skad wziac te grzanki ?

Gość adaskost
ewemis...fasolka po bretońsku...hmmmm spotkałem sie juz z tym że jest podawana jako 2 danie....

Gość asiiioeo
kurde nie wytzymam, nie umiesz grzanek robic??? najlepiej weka pokroić w kostkę, można też czerstwy chleb, ciut oliwy na patelnie i lekko podszklić te kosteczki i gotowe

Gość asiiioeo
no na przykład u mnie niekiedy, bo ja robię fasolkę bardzo gęstą, nie traktuję jej jako zupy,

W mojej rodzinie robimy ją w formie zupy:) z rzadszym sosem pomidorowym( normalnie gar wody i przecier pomidorowy),kiełbasą, majerankiem, zasmażką no i oczywiście fasola :D Z taka gęstą jako 2 danie tez się spotkałam ale wole zupę:P