Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Ma 20 lat i już 5 facetów na koncie. To normalne?

Polecane posty

Gość niezarejestrowana -
[zgłoś do usunięcia] agata20 to co kurde autor wystawił topic zeby ocenić czy ta dziewczyna jest normalna to wiec ja ją oceniłam a jak tobie nie pasi to s p i e r d a l a j Gratuluje. Twoja inteligencja i kultura najwyrazniej ida w parze... Zastanawiam sie tylko, na jak bardzo niskim poziomie. Swoja droga, bardzo dobitnie oceniasz ta dziewczyne, a jakie swiadectwo wystawiasz sobie na tym forum takimi tekstami, co? Masz 20 lat? Ja mam tyle samo i jest mi Ciebie po prostu S Z K O D A

Gość niektórzy tutaj to sa
jacyś poje...ni, nic innego tylko dupa Was obchodzi, po pierwsze kurwa, dziwka bierze za seks pieniądze, niektóre dziewczyny lubią bliskość cielesną i sobie tego nie odmawiają, inne z kolei żeby zapomnieć o jednym wpadają w ramiona następnego, jeszcze inne zachleją się i oddadzą facetowi na dysce "bo ma ochotę na seks", ile ludzi tyle powodów, zachowań, inaczej odbierają, inaczej myślą, świat w którym dorasta kształtuje tą postawę, inne wartości moralne pielęgnują, może seks nie jest dla danej osoby istotny? traktuje to jak przyjemność? Może z kolei inna osoba czeka na wyśnioną miłość i to "dziewictwo" chce oddać tej jednej osobie? Szanowanie się, czy cenienie się jest indywidualną sprawą każdej osoby z powodu innych wartości moralnych. tutaj ktoś mówi ze każda kobieta jest szmatą, widocznie nie ma szacunku nawet do siebie, skoro wyszedł ze szmaty sam nią jest i tyle, nie rozumiem takiego podejścia, nie chcę tej osoby urazić ale niestety tak to widzę. osobiście jeśli zauważam, że facet ma bzika na punkcie dziewicy a sam zaliczał kilka lasek to sobie odpuszczam taki związek, po pierwsze bo nie jestem, po drugie, że nie obchodzi go człowiek tylko to, żeby zdobywać i być pierwszym; żaden mój facet nie miał pretensji o ilość partnerów mimo, iż każdy z nich był tak właściwie prawiczkiem. Zdrada TEŻ jest sprawą indywidualną i akurat po ilości partnerów raczej niczego się nie dopatrzy więc nie radzę się tym sugerować ... pozdrawiam wszelkich nieszczęśliwych panów siedzących na babskim forum i kobiety które to czytają, mężczyzna, gdy naprawdę kocha ma to dupie ;)

prawda jest taka ze jak na 20 lat to miała sporo facetów i tyle kto by chciał taką dziewczyne która w tak młodym wieku juz wszystko przezyła związane z seksem co dostanie jej mąz nie mówie ze trzeba z pierwszym sie zenic ale 5 to przesada szanujcie sie wszyscy

Gość ukryty
Lepiej chyba wiedziec niz nie wiedziec z reszta prawda zawsze wyjdzie na jaw wczesniej czy puzniej

Przepraszam bardzo 5 partnerów seksualnych to już dziwka ? wydaje mi się że tak ok. 150 można byłoby ją tak nazwać ... Ja mam lat 15 i miałam 3 ... to znaczy że co ? jeeej.. aż strach się bać... mam za bardzo liberalne sumienie ... heh xD

Gość znajomy ktos
cream nie badz jak kobieta , nie dawaj sie manipulowac :O:)

Gość niezłe niezłe
z opóźnieniem, ale to było do ciebie, znowu ty, czy jak ci tam ;)

\"skad wiem co? z rozmów np z prawiczkami z kafe z kropkiem, z wiarą i z innymi, mówili niektórzy że są nieśmiali, nie miali okazji itp a w tematach takich jak ten obrzucali błotem mniej lub bardziej kulturalnie dziewczyny z doświadczeniem seksualnym. to ewidentna hipokryzja jak dla mnie ale cóż.\" Gówno wiesz, ja i prawiczek i kropka nigdy nie wyzywaliśmy kobiet z doświadczeniem. Jedyne co robiliśmy to stwierdzaliśmy fakt, że mamy prawo znać prawdę co do przeszłości takiej kobiety jeżeli chciałąby się z nami związać oraz że mamy prawo chcieć dziewicy. 🖐️ Jedynymi wyzywanymi byliśmy my, tylk dlatego, że piszemy o naszych wymaganiach i niedziewice wielce się oburzyły, że one niby gorsze(my tego nie pisaliśmy natomiast one najwyraźniej bardzo się przejęły opinią prawiczków, którzy \"nie mieli okazji\" ;)). 🖐️

biedny jarku żal mi ciebie toteż odpiszę posta byś mógł znowu błysnąc jakimś przezabawnym tekstem i kolejną świetną i ambitną ripostą. a więc nie wiem czy jesteś w życiu codziennym taki monotonny i ograniczony czy tylko kreujesz taką postać na kafe, w sumie to nie ma większego znaczenia ale twoje posty sa cholernie wtórne bo nie masz żadnych argumentów lub celowo ich nie wypisujesz a jedynie jeździsz po ludziach wciąż tymi samymi tekstami. wysil się na coś nowego bo przymulasz. twoje posty śmieszyły mnie przez ok pierwszy tydzien jak pojawiłem się na kafeterii. później było wciąż to samo, identyczne sformuowania i głównie przekleństwa. niektórych to bawi , na pewno ciebie, czujesz się pewnie wtedy kimś nie będę odbierał ci przyjemności. pisz pisz jarek84 a może kiedyś staniesz się NAJPOPULARNIEJSZY na forum;) pozdro

prawiczek z wiarą nie chce mi się szukac postów z naszych rozmów bo i tak ich pewnie nie ma ale masz widocznie krótką pamięć. zresztą nie ważne, niech ci będzie że nie pogardzałeś subiektywnie, ale wasze wypowiedzi obiektywnie były pogardliwe bardzo cżesto... ps. co cie tak mało na kafe ostatnio>?

"prawiczek z wiarą nie chce mi się szukac postów z naszych rozmów bo i tak ich pewnie nie ma ale masz widocznie krótką pamięć. zresztą nie ważne, niech ci będzie że nie pogardzałeś subiektywnie, ale wasze wypowiedzi obiektywnie były pogardliwe bardzo cżesto... ps. co cie tak mało na kafe ostatnio>?" Obiektywnie mogło się tak wydywać, gdyż zawsze otaczało nas stado rozwścieczonych i szczydzących z nas niedizewić, więc neutralny obserwator mógł wyciągnąc wnioski, że pewnie im coś zrobiliśmy. :o🖐️ Zawsze bylismy grzeczni, owszem odpieraliśmy czasem ataki ale nigdy nie obrażaliśmy i nie bluzgaliśmy. Nie nasza wina, że nas tu niedziewice skrycie pożądają i nie mogą sie pogodzić, że wolimy nietknięte. :P:classic_cool:🖐️ Rzadko? Przedwczoraj siedziałem tu przez cały czas pracy. :o🖐️

nigdzie nie napisałem że preklinaliście i obrażaliście ty i kropek! ale może coś w tym jest że naturalną obroną jest atak bo wasze wypowiedzi czesto brzmiały jakbyście czuli się kimś lepszym niż doświadczone seksualnie kobiety itp itd...

No cóż one je tak odbierały... Może wynikało to z ich kompleksów, nie wiem. 🖐️ My się nie rzucaliśmy, gdy któraś napisała, że prawicka nigdy by nie chciała, więc one też powinny uszanować nasze poglądy. 🖐️ Czemu niby one mają prawo odrzucać kogoś po braku doświadczenia, a my nie po bujnej przeszłości? 🖐️ Tym bardziej o co się rzucać, skoro według nich jestesmy tak beznadizejni, że i tak żadna z nich by nas nie chciała? :o🖐️

a swoją droga nie rozumiem czemu jeszcze nie znaleźliście. wbrew temu co się powszechnie uważa dziewic jest dużo, i to takich myślących tak jak ty czy kropek, nie jakieś tam cnotki katoliczki, normalne dziewczyny o takim podejściu. sam znam takie osoby i one nie mogą też znaleśc nikogo. nie wiem czy wy za bardzo kombinujecie czy jak... może jesteście z jakiejś małej wioski ale to i tak macie neta więc nie wiem. nie wnikam w wasze umiejętności podrywu ale o target którego ponoć nie ma a jest i to sporo

Wydaje mi się, że te nasze wioski nie sa jednak aż takie małe. :classic_cool:🖐️ Nie znaleźliśmy, gdyż najwyraźniej jesteśmy beznadziejni(czyt. samce omega) i realizujemy się w naszej stadnej funkcji czyli jako CI, którym nie dane jest zaznać ciepła cipki. :classic_cool:🖐️

jak lubi seks to czemu nie ...nie oceniam panienki to znowu ja miales mi napisac co u ciebie w realnym zyciu!!!!

bardzo zabolało. twoje riposty są zbyt dobre. z tym że oboje wiemy że to ty musisz wchodzic na kafe odreagować chujowe życie, nie ja. ale trudno. każde forum ma takiego jarka84. widocznie statystycznie wychodzi na to że zawsze trafi sie jeden frustrat w dodatku przeświadczony o swej INTERNETOWEJ wielkości i ogromnym poczuciu humoru. na szczęscie jesteś do zniesienia, nie spamujesz, czasem można się z ciebie pośmiać. ps.czekam na kolejną porcję świetnych ripost które w pocie czoła wymyslasz w swym małym piwnicznym pokoiku do którego mama zamyka cie za każdym razem jak przychodzą goście. pozdro:]

na forum nie z laska?? a tak chcialam zapytac co u ciebie :) jak bym miala emial to bym sprecyzjowala

juz jestem napisales mi na maila? Wydajesz sie normalny tutaj dlatego zagaduje:)

musialam sie wykapac Skarbie lubie byc czysta i pachnaca:)