Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Ma 20 lat i już 5 facetów na koncie. To normalne?

Polecane posty

Poznałem dziewczynę, ma 20 lat, a spała już z 5 facetami. Wcale nie wygląda na jakąś puszczalską i się tak nie zachowuje, no ale pięciu facetów w takim wieku? Normalne to?

Gość nienormalne
jestes kurwa

Gość szczerze ja bym sie jej bal
dotknac

Kurwą to ja bym ją nie nazywał, bo jest to bardzo fajna dziewczyna. Ale przyznam że też mnie to od niej nieco odpycha.

może po prostu nie robi z seksu niewiadomoczego... to nic złego jeśli sie nie puszczała w kiblach czy na przystankach z nowopoznanym Mieczysławem :)

Nie no jasne że nie puszczała się na dworcach z panem Mieczysławem :) Z tego co wiem to była w kilku bardzo krótkich związkach o ile to w ogóle można związkami nazwać. Nawet znam tych chłopaków, z którymi kręciła. Ale że zaraz z każdym z nich spała, to bym się nie spodziewał.

Gość pomnóż razy 2

Gość babolek
po jaką cholere się pytacie o takie rzeczy skoro chcecie uslyszec ze bedziecie pierwsi, a jak nie to kurwa. prztyznac sie dwudziestoletni faceci ileście zaliczyli?:P

20 lat i 5 facetów???? ja rozumiem zrobić bład jeden ale nie odrazu 5... taka dziewczyna to juz kurwa

A skąd wiesz, że tylu miała? Pytałeś? Sama Ci o tym powiedziała? Nie pytaj ludzi na forum, czy to normalne, bo jeden Ci napisze, że to kurwa, a inny że to nic takiego...wszystko zależy, jak Ty się z tym czujesz.

ludzie co wy pierdolicie????? a jak chlopak w tym wieku by mial 5 panienek to co, tez powiecie ze kurwiarz??? nie wydaje mi sie.

Gość jak kobieta ci mowi ze
jebalo ja 5 to na bank w rzeczywistosci walilo ja przynajmniej z 20, 5 to by miala gdyby uparcie twierdzila ze jest dziewica...

Gość zfrusrowana234
Zablokuj jej konto.

a moze poprostu jest szczera i jak spytales to ci prawde powiedzial. lepiej by bylo jakby ci sklamala powiedziala ze nigdy sie nie kochala?

to co kurde autor wystawił topic zeby ocenić czy ta dziewczyna jest normalna to wiec ja ją oceniłam a jak tobie nie pasi to s p i e r d a l a j

Gość taaaaaaaa kobieta i szczerosc
hahahahahaha

skoro tak uwarzasz to znaczy ze sam jestes zakłamany. żal mi was ludzie. zachowujecie sie jak dzieci. zawsze jak jakis nowy topik sie pokaze to nic tylko zgnoić i zmieszac z błotem wszystkich.

ma sie nijak? bo co, faceci maja jakies przywileje czy jak? im wolno sie bzykac na prawo i lewo i nikt nie powie ze kurwiarz

faceci to kurwiarze zobacza kawalek spodniczki i leca moze ta twoja jest bardzo ladna i miala branie? oj biedna nie potrfaila odmowic