Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie samotna mamuska

Szczesliwa ale juz nie samotna mama.

Polecane posty

Oj baby są zazdrosne ...nie wiesz tego??:) pewnie że zazdroszczą....Mam boską córeczkę 10-letnią, męża z którym poszłam do łóżka po miesiącu(no tragedia poprostu szmatka ze mnie jak nic):):)...ale frotkowa conajmniej taka lepsza:):)Jak on ma dobry kontakt z dzieckiem to spoko z niego facet..:)Przytnajmniej na moje oko....tak trzymaj i nie daj się zazdrosnym zołzom ....maleństwo wyczuwa nastrój mamy i z pewnością Twoje też to odbierze pozytywnie że mam szczęśliwa....a dla porównania córa mi wyrosła z tego tzw. niedopieszczania na tyle cudna intelektualnie że czytała w wieku 4 lat(płynnie) w szkole prymuska, uczuciowo przekochana....a wszystkie jej koleżanki lgną do mnie niesamowicie i zazdroszczą małej mamy:):)Także oj ja biedna wywłoka solidaryzuje się z Tobą:):):)Oby nas więcej było....trzymam za was kciuki ale widzę że facet jest ok!!!!!!!!!!!!!!

moja różdżka dziś mówi że bedzie krótko trwało:P

Gość alokaaaaaa
Mari80 facet jest OK,ale zobaczymy jak dlugo,przeceiz autorka zna go tylko m-c.Zobaczymy ja zaczna sie problemy z kasa,zdrowiem,dorastaniem nie jego dziecka.Wtedy sie okaze jaki ten facet jest.Teraz to sielanka ktora trwa dopiero miesiac

alokaaaaa no niby tak ale trzeba mieć nadzieję....w mońcu mój wytrzymał i chyba jedynym świętym nie jest...miejmy nadzieję.....

Gość alokaaaaaa
Mari80 a Twoj ma dziecko z inna kobieta z ktora sie rozszedł?

Ojciec mojego dziecka niuznał malej bo wyjechał za granice i ciagle mnie zwodzil.I mial tego dojsc i podalam sprawe do sadu.

Gość oooooooooooooooooooooooooooo
juz nie samotna mamuska bo trzeba wiedziec z kim sie dziecko robi. Moge sie załozyc ,ze z tym co teraz jestes szybko wpadniesz

Z " przyjacielem poszlam do lozka 1 raz.I jakos po tym dalej sie spotykamy.Nie naciska mnie na seks, niezmusza mnie.On jest bardzo odpowiedzialny,jesli chodzi o seks.Bez zabezpieczenia nie bedzie sie kochał.Nawet dzis powiedzial mi ze czuje ze mnie pokocha i ze jest szczesliwy ze mna.Ze nie pozwoli mi odejsc, ze niecche mnie stracic.Nawet przed chwila dzwonil, 1 co spytal sie jak malutka czy spi.Bo miala dzis problemy z zasnieciem.

juz nie samotna mamuska gumka,coz to za zabezpieczenie :-) przepowiasdam ci,ze szybko wpadniesz w z tym co masz teraz i znowu bedziesz miałą bachora

Niewpadne napewno.Jesli chodzi o seks mam blokade, boje sie.Zrobilam to raz i niecche wiecej.Byla chwila uniesienia , obydwoje tego potrzebowalismy.Ja wole zamiast seksu, poczuc jego bliskosc i cieplo.Czuje sie wtedy tak bezpiecznie i spokojnie.

dO OOOOOOOOO- Nie zycze sobie zebys tak mowila na moje dziecko.

juz nie samotna mamuska niestety masz benkarta,bachopra bo ono nie ma ojca.Przxeceiz ten twoj facet z ktorym masz to dziecko na pewno sie tego wypiera i na pewno bedzie ci udawadniał,ze puszczałas sie na lewo i prawo.

Niewypiera sie malej, ciagle do mnie wydzwania i pisze jak on kocha mala iw ogole.Ze normalnie uzna mala.Nawet napisal takie osiwdczenie ze mala jest jego corka i daje jej swoje nazwisko.Mala nie potrzebuje takiego ojca ktory, tylkogada o swojej milosci do niej, ale nieinteresuje sie nia wogole.Moj " przyjacieL" cche byc ojcem dla malej.

do oooooooooooooo a Ty masz tatusia albo bachora jak to Ty nazywasz??:)Pewnie wielu ojców i wiele bachorów...:):)he he już nie samotna mama Ty nie dyskutuj z takimi prowokantami.....bo i po co....dzieciaczka masz zdrowego i słodkiego , faceta znalazłaś i trzeba się cieszyć i brać życie jakim jest...będzie lepiej...

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)