Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie samotna mamuska

Szczesliwa ale juz nie samotna mama.

Polecane posty

Gość dzieciate chwytają kazdą
okazję wiec korzystają z wszelkiego zainteresowania płci przeciwnej wiec nie dziwcie sie, że juz wylądowali w łóżku. po rpostu boją sie że "zdobycz" odejdzie wiec probuja zatrzymać go wszelkimi sposobami (m.in. łóżkowymi).:P

Gość wyczuwam u autorki
ogromną desperację.

Gość so pot
Ale w sumie o co ci chodzi? Po kiego licha zalozylas taki topic? Trzymaj sie go kurczowo, bo mozesz nie spotkac nastepnego takiego jelenia:D

Gość Daniellaaa
To smutne, że niektórzy mają takie zacofane poglądy... ale czego się spodziewać po dzieciach, które właśnie skończyły gimnazjum (bo nie wierzę, że dorosła osoba może pleść takie farmazony). Matka z dzieckiem ma takie samo prawo do szczęścia oraz związku z innymi facetami. Autorko życzę Ci dużo szczęścia i nie przjemuj się tymi forumowymi frustratami. ps. Sama byłam samotną mamą z dzieckiem, a od 3 lat jestem szczęśliwą mężatką i mój partner całym sercem pokochał mojego syna, czego również i Tobie życzę 🌼

Gość złociutkaaa23
No faktycznie... ale jak nie dzieciata idzie z facetem do lozka na pierwszym spotkaniu, to nikt sie nie burzy bo singielka nie ma małego dzieciatka tepa krowo,nie ma obowiazków i może myslec o seksie!! zajmij sie dzieckiem a tobie juz sie ruchac chce po nastepne... no tak znalazłaś frajera który je akceptuje to wprost po połogu trza juz dawac doopy?? co za zenada...

Gość złociutkaaa23
no tak jak miałaś 4 miesięczna córeczkę to latałaś po imprezach i szukałaś jelenia? bardzo odpowiedzialne zachowanie puszczalskiej qurwy, gratuluję.Wszyscy głupi tylko ja jedna mądra bo znalazłam frajera.

Gość facet nie chce cudzego dziecka
daniella-kiedys w kłotni jeszcze mozesz wiele usłyszec na temat siebie i swojego dziecka, wiec nie badz taka pewna siebie

Gość Daniellaaa
To, że dziewczyna ma dziecko, nie znaczy, że musi rezygnować z życia seksualnego. Jesli mężatka 4 miesiące po porodzie uprawia seks, to jest okej, ale jeśli wolna kobieta samotnie wychowująca dziecko, to już tragedia i wyrodna matka.. bo nie poswieca mu czasu. Kochane dziecko to nie caly swiat, poza nim kazda kobieta ma prawo do wlasnego zycia i normalnych przyziemnych spraw..

Gość złociutkaaa23
ona łazi po każdym forum i broni takich szmat co wpadają są dzielne i wychowują ale chcica im daje we znaki.

Gość no masz racje autorko
tylko na razie sie zbyt nie napalaj bo to dopiero miesiąc!

Gość campostellaa
pierwsza myśl,która mi przyszła do głowy,to właśnie ta sama co u porzednika-po co założyłaś ten topick? skoro jesteś szczęśliwa,to chroń swoje szczęście,a nie otwieraj się w miejscach takich ,jak fora internetowe,bo ludzie mogą podsunąć Ci wiele tematów do ewentualnych zmartwień

Gość Daniellaaa
facet nie chce cudzego dziecka --> Nie związałam się z dzieciakiem, który w kłótni wypomina mi dziecko, które niczemu nie jest winne. Musiałby być ostatnim prostakiem, aby zrobić coś takiego. Na szczęście znamy się już bardzo długo i wiem, że jest porządnym facetem, a takich niestety wielu nie ma..

Gość złociutkaaa23
CO INNEGO SEKS Z MĘŻEM A CO INNEGO Z JAKIMS NIEZNANYM FACETEM! OPRZYTOMNIEJ! no chyba ze juz sie zdażyli poznac przez miesiac a od tyłu to juz napewno

Gość ej no ale teraz sie zapedzacie
jestem sceptyczna co do autorki ale to, ze ma dziecko nie znaczy że ma zapomnieć o sobie i skupic sie wylacznie na nim! dziecko to nie pępek swiata! o sobie też trzeba pomysleć!

Gość juz nie samotna mamuska
O to chodzi ze my sie znamy juz dobre kilka lat.Chodzilismy razem do jednej szkoly.To jest syn ,mojej kolezanki z pracy dobrej znajomej.I wiem o nim duzo.Bo moja kolezanka z pracy i jego rodzice sie przyjaznia.

Gość to w koncu ile sie znacie
miesiąc czy "bardzo długo"?:P

o ojcu dziecka pewnie tak samo myśłałas, jak robiliscie to dziecko. nie znasz zycia i facetow, ale poki mozesz to zyj w nieświadomości

Gość zlotowłossaaa
z tego co tu czytam to dziecko racja to nie pepek swiata...ale 4 miesieczne? przecież to maleństwo!! bez przesady! moze jak już ma sie dziecko to warto o nim myślec?

Gość tylko nie popełnij
drugi raz tego samego błędu. :P:P:P

Gość so pot
Ale miesiac temu poznalam fantastycznego faceta O to chodzi ze my sie znamy juz dobre kilka lat.Chodzilismy razem do jednej szkoly Kochana, na przyszlosc, aby stworzyc dobra prowokacje trzeba przemyslec sobie wczesniej pare rzeczy, aby cala historia byla spojna:)🖐️

Gość to ze sie z kims spotyka
to znaczy że nie mysli o dziecku i ma je gdzies? najlepeij to zamknac sie w domu z dzieckiem na 24h/dobe.:O

Gość Daniellaaa
facet nie chce cudzego dziecka ---> Jak Ty mało jeszcze wiesz o życiu... A wypowiadasz się w temacie, o którym pojęcia nie masz.

Gość akcja rozwija sie jak
w latynoskiej telenoweli.:classic_cool:

za to ty juz z niejednego pieca chleb jadłas, wiec duzo wiesz o zyciu

Gość zlotowłossaaa
no tak racja... a ty chyba nie widziałaś jak wygląda takie maleństwo? on potrzebuje mamy praktycznie 24/dobe znaczy nie wiem jak u kogo ale jak chodziłam do koleżanki to ona przez pierwsze pół roku małej praktycznie na krok nie odstępowała... i nie myślała o facetach tylko o córeczce...

Gość Daniellaa
Masz rację, mam pewne doświadczenia i dlatego niektóre z Waszych komentarzy traktuję z przymrużeniem oka :)

masz racje , nie mam tak wspaniałego doświadczenia jak ty-nieślubnego dziecka, chylę czoło przed twą madrością życiową

Gość No nie przesadzajcie
jakby tak było to nie widzialabym na ulicach matek kilkumiesiecznych dzieci bo wszystkie siedzialyby w domu.

Ale wy jesteście wredni.Dobrze, że dziewczyna chce sobie życie ułożyć zamiast wypłakiwać oczy, że samotna jest.Życzę powodzenia

Gość prowokacja czy nie
ale laska przynajmniej nie robi z siebie cierpietniczej, samotnej matki-Polki tylko stara sie zadbać o siebie i dziecko..