Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
BARDZO smutno mi z tego powodu ze grob MICHAELA bedzie bezimienny... do niedawna mówiłam to, co inni, ze nie wierze, ze jego juz nie ma, a teraz powoli zaczynam nie wierzyc, ze on kiedykolwiek był, ze tak normalnie zyl...ze nie byl tylko snem, marzeniem, legendą? czy to mozliwe, ze taki człowiek w ogóle zył...

Możliwe...P.Y.T...Kto jak kto, ale Ty nie możesz mieć watpliwości:-D Myślę,że to dobry pomysł,żeby nie zdradzać miejsca jego pochówku- nie dziwi mnie ta decyzja... zreszta juz kiedys pisałam co na ten temat sadzę... Spokojnie odpoczywaj w pokoju Michael

OSTRA...mam dla Ciebie maila do pani, która sie zajmuje doradztwem kariery...Pamietasz rozmawiałysmy o tym... Odezwała sie dopiero teraz bo miała kłopoty z komputerem,ale zapewniła mnie ,że chetnie Ci pomoże. Podaj swojego maila, albo wyslij mi go na: asiac57@o2.pl to podam Ci adres mailowy tej Pani- chyba rozumiesz,że nie chcę tego robic na forum. A do kontaktu z tą pania serdecznie Cie zachecam, bo jest bardzo miła, uczynna i...świetna w swojej dziedzinie. Mnie bardzo pomogła,więc i co do Ciebie jestem dobrej mysli. Pozdrawiam.:-D

Gość popłuczynaaa
słuchaliście tego zgłoszenia na pogotowie?

Gość popłuczynaaa
powiedzcie mi czemu zamiast głosu lekarza w tle, ja słyszę kobietę? czy mi się zdaje?:(

Gość P.Y.T.
Smooth, nie spisz jeszcze? własnie obejrzalam malutki fragmencik bashira, choc wcale nie chiałam, troche sie boje tego ogladac... Michael był faktycznie inny taki niezwykły, co by nie powiedziec miał w pokoju taki wielki zielony manekin wytłumaczyl, ze to green gigant z reklamy, zeby dzieci polubiły jesc zielony groszek i nagle sobie podspiewuje.. ho ho ho green gigant i to w ten swoj delikatny sposob jak tak na niego patrze... to mysle to, co zawsze za byl taki delikatny i łagodny..

Gość P.Y.T.
POPŁUCZYNA, MOZE LEKARZ BYL KOBIETĄ sory za caps nie zartuje to raczej nie istotne ja chyba nikogo nie slyszałam Ostra- z tym iliminati- to jednak ciekawa teoria tak ogolnie nawet słyszałam, ze swiatem rzadzi garstka ludzi, ktorzy władaja tymi najwiekszymi bankami, to u nich sa kraje swiata zadłuzone nie ogladałam tego filmu, ktos mi opowiadał... to chyba z tym zwiazane trzeba sie tym zaineresowac

Gość mini maksss
co ten facet plecie na tej stronie? jaki pamiętnik Jacksona? że ma być dowodem na to,że żyje?:O powariowali... kto to jest ten Derek Clontz ??? ja prawie nic nie rozumiem po angielsku. o co chodzi??? http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/#comments tu też jest o jakimś pamiętniku:O http://www.yourworldreport.com/wild_world/jackson_death_hoax_diary.htm

P.Y.T A ja czasami myślę że on był za delikatny za skromny za niewinny by żyć w tak okrutnych czasach... I wracając do wcześniejszego wpisu prawdopodobnie zostanie pochowany na Forest Lawn. Ale bez immieny? Jak to? Przecież to prywatny cmentarz tylko dla rodziny po zmarłym pod ochroną. Byłam kiedyś na grobie Jimieggo Morrisona i tam w około grobu było pełno szlugów butelek po alkoholu itd, jakiś takich nieładnych rzeczy....ale to już inna bajka. Tak więc może lepiej by został pochowany bezimiennie ,chociaż myślę , że to niesprawiedliwe z drugiej strony bo przecież MJ kochał swoich fanów i chciałby pewnie by go odwiedzali... Jednak moim skromnym zdaniem powinien zostać pochowany w Neverland tak jak Elvis w Graceland bo to było jego ukochane miejsce i tam był najbardziej szczęśliwy do czasu....ale to jest niemozliwe. :O😭

Znalazlam w archiwach taki art.http://nocoty.pl/title,Michael-Jackson-zegna-sie-ze-swiatem,wid,10863754,wiadomosc.html Może On jednak żyje? Może z jakiegoś powodu musial zniknąc? Ale jak to wszystko ucichnie wróci po dzieci i zaszyje się z nimi na drugim końcu swiata. Czytalam,że mówil Paris aby nie miała do Niego żalu jeśli nie dożyje dnia ojca,który przypada w USA na 21 czerwca, wszystkie kosztowności z jego domu zniknęły,może ........

uuuuuuuu link nie działa więc wklejam: "The Sun donosi, że król popu, Michael Jakson, zaczyna wyprzedawać swój majątek. Już w kwietniu będzie miała miejsce wielka aukcja prywatnych rzeczy Jacksona! Na sprzedaż zostaną wystawione m.in. rękawiczka wysadzana kryształami Swarovskiego, słynne kostiumy sceniczne, obrazy, rzeźby i nagrody, które otrzymał gwiazdor. Rzeczą, która prawdopodobnie osiągnie najwyższą cenę jest Rolls Royce z 1999 roku. Mówi się, że zostanie sprzedany za około 100 tysięcy funtów! Niejasna jest jednak przyczyna, dla której Michael pozbywa się wszystkich tych rzeczy. Czyżby przypuszczał, że jego koniec jest blisko i żegnał się ze światem? A może jego sytuacja finansowa jest tak kiepska, że wystawienie majątku na aukcję jest jedynym wyjściem?"

Obserwatorka-krejzolka juz na posterunku czeka w którym momencie uderzyć bleeeeeeeeeee Boże jaki piękny tekst z The Lady in my life Mrok dzisiejszej nocy, Moja Pani, rozświetli nasza miłość Wystarczy, że zaufasz mojemu sercu A spotkamy się w raju Jesteś dla mnie każdym cudem tego świata Skarbem, którego nie skradnie mi czas Więc wsłuchaj się w rytm mojego serca Połóż się obok mnie Bym wypełnił cię moimi snami Sprawię, że poczujesz się wspaniale I kochanie poprzez te wszystkie lata Będę kochał cię mocniej każdego dnia Więc dzisiejszej nocy przysięgam ci Że zawsze będziesz kobietą mojego życia Zanurz się w mojej czułości Uczyńmy tę noc niezapomnianą Dziewczyno, potrzebuję twych słodkich pieszczot Wyciągnijmy ręce ku fantazji Dwa serca złączone w biciu podniecenia Przytul się do mnie, kochanie I ogrzeję cię W otaczających nas cieniach nocy Pozwól bym dotknął cię mą miłością Byś poczuła się wspaniale I maleńka poprzez wszystkie lata Gdy starość okryje nasze życia Będę kochał cię mocniej każdego dnia Bo zawsze będziesz kobietą mojego życia

Dalia, slowa do cytowanej przez Ciebie piosenki nie zostaly napisane przez Michaela, ale zakladam, ze wiesz o tym, tylko ot tak po prostu zachwycasz sie nimi:)

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
kto dokładnie powiedział,że Jackson umrze za pół roku???????????

czytam i czytam o tych teoriach....... No właśnie, było coś jakiś czas temu, że wyprzedaje majątek... zastanawiam się kto to ten Derek jakiś tam... Facet podpisuje się imieniem i nazwiskiem i wypisuje takie rzeczy? gdzieś ktoś napisał, że oni się znali...:O

"Take me to the place without no name...."

Widzisz ty nawet nie wiesz czemu poprawił sobie nos!!! Poczytaj poogladaj z nim wywiady głębiej , ale nie na pudelku albo tmzecie jaki był! I dlaczego taki był. Bo nie oglądałaś z nim wywiadów to widać ,że mało o nim wiesz !!! Sądzę że gdyby nie miał głosu albo był by kiepski w tym co robił to nie był by artystą , a tym bardziej nie został by nazwany Królem Popu! I do tego nie umiesz czytać ze zrozumieniem ani pisać po polsku jak tak parę wypowiedzi wstecz przeczytać dogłebniej ... " nie jestem moją matka"? ???? TY to idz sobie mózg odbarw lepiej , bo twoje poglady przyprawiają o ból zwojów 4 rzędu...

Gość P.Y.T.
SAAAAAAAAAAAAAAAV ale mnie ciarki przeszły; take me to the plce with no name.. a grave with no name... ........................................... neverland nie był miejscem, ktore Michael kochał!!!!! on nienawidzil neverland i juz wiele lat temu mówil, ze jego noga tam nie postanie!!!! to był neverland, ktory przyczynil sie do jego zagłady, tak mniej wiecej powiedzil rodzina z checia pochowałaby go tam, szczegolnie jermaine bo byłoby muzemu i kasa... i Michael, jego ciało w tym wszystkim, niczym rękawiczka i platynowa płyta cyrk ale widzę, ze tutaj jednak matka i siostry, ktore od poczatku byly przeciwne neverland podjeły decyzje sluszna!!!!!!! Michael będzie spoczywal w spokoju!!!! w miejscu dla niego Godnym, jak to mówily godnosc i szacunek, a nie cyrk!!!!! ......................................................... o tej smierci mówil jego biograf- ian harperlian (chyba tak sie pisze) oraz w styczniu medium-- john tittel ale nie wiem, czy tittel nie zasugerowal sie harperlianem???? bo mówił o zapasci pluc... teraz czytam wasze rewelacje o pamietniku.... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, acha, ta aukcja przedmiotów Michaela była absolutnie wbrew jego woli. ktos nabyl te przedmioty przy okazji rewizji w neverland Michael probował przeciez aukcje zatrzymac bezskutecznie az tu w przeddzien aukcji mama mi mówi, ze wiadomosci podały, iz sie nie odbedzie- ja mówie- jakim cudem nie? co sie stało? przeciez ludzie od aukcji z cała stanowczoscie twierdzili, ze robia aukcje i juz dopiero po jego smierci sie dowiedzialam, ze pomogla mu NATION OF ISLAM i ten facet fahrkakar, czy jakos tak (tez juz i moja ksiazka o nim wspomina) i wystosowali groxbe do tej babki, ze jesli ta aukcja dojdzie so skutku, to oni ja...załatwia-oczywiscie bylo to powiedziane ładniej- ze do ostatecznych srodków siegna, czy jakos tak

Gość P.Y.T.
MINI.. DZIEKI ZA TE FRAGMENTY PAMIetnika nie wiadomo nic, czy sa prawdziwe???? a jesli tak, Michael faktycznie pisałby o death hoax co nie znaczy, ze niestety zmarł.... bo widziecie- ciało, było ciało, ktos badal mozg, ktos go juz zwrocil rodzinie, sa wyniki badan Michael był w kostnicy..... tylu powaznych ludzi musiałoby byc wtajemniczonymi, opłaconymi i zgodzic sie na mistyfikacje ale to przeciez karalne oni straciliby prace poszliby do paki ktoby tak chcial przeciez te biura federalne badaja jego przeszłosc lekomanska czyli musialbyc zmarly Jackson ze swoim dna...itd owszem mógl pisac rózne rzeczy- i mógl poprostu umrzec

Gość P.Y.T.
akurat tam natrafiłam na faceta, ktory pisał o swojej dziewczynie- bleeeee i na dziewczyne, ktora pisała o sobie- bleeeee

Gość P.Y.T.
tam w tym dereku jest jeszcze potweirdzenie, iz kiedys planowal kupic kosci slonia dla publicity, niewazne ale zaraz- oni tam twierdza, ze elvis zyje i ze Michael napisal w tym pamietniku- skoro elvis mógł, to ja tez w kazdym razie twierdza, ze zyje- presley- eeeeeeeeeee tam blef tak nie mozna i ze Michael najprawdopodobniej jest w jakims wschodnioeuropejskim kraju takze uwazajcie dziewczyny na ulicach... haha optuja jednak za wegrami

"Według jednej z amerykańskich stron Michael NAPEWNO ŻYJE! Piszą: *,ze jak zostal przywieziony do szpitala, to wyszedl bocznym wejsciem i znajduje sie teraz w bezpiecznym domy polozonym w erupie wschodzniej w skład Europy Wschodniej wchodzą * Białoruś * Bułgaria * Czechy * Mołdawia * Polska :D * Rumunia * Rosja * Słowacja * Węgry *Ukraina *ze koncerty tak sie zaczna Beyonce Knowles, Madonna, Justin Timberlake, Usher, Naomi Campbell, braci z Jackson 5, a także Janet, Britney Spears beda śpiewać, a on w tym czasie będzie sie podnosil z ziemii, i będzie za białą ścianą tanczył moonwalk Na jednej z polskich stron pisze: Jak donosi Foxnews: "Michael Jackson Is Not Dead". Jego śmierć to tylko jedna wielka mistyfikacja. Dlaczego? Wszystko zaczęło się od jego publicznego wystąpienia 5 marca 2009 rokuw Londynie. Michael Jackson - This is it. Tak zostało okrzyknięte jegoprzemówienie. Zapewniał on wtedy ,że powróci w Lipcu by zaśpiewać swójostatni raz przed fanami. Już podczas przemówienia Michael dziwnie sięzachowywał. Powtarzał słowa "This is it" jak by chciał dać coś dozrozumienia. Ludzie podejrzewali,że to może być zapowiedź jego nowej płyty. 25 czerwca 2009 rokuMichael został przewieziony do Szpitala. Podobno jego ojciec pierwszyzauważył ,że jego syn jest w ciężkim stanie. W Szpitalu Michael został otoczony opieką. Prasa nie miała dostępu do niego. Informacje były przekazywane z ust do ust. 15 minut po północy pojawiły się informacje o jego śmierci. Ciałozostało przetransportowane śmigłowcem do kostnicy. W rzeczywistościfoxnews podaje ,że nie ma żadnych dowodów na to ,że w śmigłowcu byłociało Michaela. Nie ma też dokładniejszych informacji o jego sekcjizwłok. Media zostały nienasycone. Podobno gdzieś wypłynęła informacja otym ,że Król Popu żyje i ma się dobrze. Pracuje on nad Wielkim powrotemna koncert który wcześniej zapowiadał. "

Gość P.Y.T.
FOTA PRESLEYA ZROBINOA KILKA DNI TEMU- TAKA NIEWYRAŹNA a prawsleyowna opowiadała Jacksonowi, jak jej tata umarl gdyby to było cos powaznego, to by dzienniki trabiły... to tylko jakies strony załozone przez .........nie weim jak ich nazwac

"Michael zapowiadał przed śmiercią, iż wydarzy się coś niesamowitego i dosłownie wszystkim szczęki poopadają." "Niedwano w interncie został ujawniony prywatny pamiętnik Michaela Jacksona, w którym jest napisane: "Muszę odpocząć od tego gwaru, będę miał "zawał serca" i potem wrócę w święta, albo może lepiej w nowy rok i będzie prawdziwy Thriller" "

a jak to było z tym teledyskiem, który miał wyjść rzekomo 13 czy 15lipca? nawet Teleekspress o tym tąbił. nie wiadomo do jakiej piosenki, ale że Jackson ukończył go na krótko przed śmiercią, że ma być nawiązaniem do Thrillera, że akcja miała się rozgrywać na cmentarzu :P a tytuł piosenki, która wypłynęła rzeczywiście brzmi dziwnie w tych okolicznościach:O place without no name