Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

nieeeeeee ale wtopa😭 tak sobie pomyślałam, że to paranoiczka jak zerknęłam na nicka:o kurwa

Gość posikanaaa
powrót wariatki:O

Smooth wyslałam maila... kurczę, na tym linku co podałaś jaki szczupły...a to ten sam rok co ja wkleiłam z Brunei gdzie był grubszy....waga mu skakała....

Gość kaczkanataczka
Ale naprawdę jakby policzyć wszystkie miejsca nr 1 to w USA Dżanet Dżekson ma ich więcej od brata. Naprawdę. Policzę se to. Szmira taka czy siaka. Nie wiadomo czemu.

Smooth spojrzałam na Brunee...tam jakis taki obraz jest spłaszczony i może dlatego wydaje się grubszy... No ale ten z BAD... O Jezu! ssssssssssssssssssss

Ale jaja! Co ten Michael ze mną wyprawia!!! Sama do siebie piszę! Albo od tej chorej na głowę mi się udzieliło- nie daj Boże... OSTRA - to do Ciebie było...:-D Ale jaja!!!:-D :-D

Gość kaczkanataczka
No ale jak Dżanet ruszyła w latach 90tych to mu znowu było dobrze bo tak już po nim a tak znowu mógł siedzieć w USA. No jednak to było ponad jego siły nie...piszczeć/warczeć i tak dalej. Nie śpiewać z tym swoim nosem. A Dżanet śpiewała sobie z płaskim, nie? Ciekawe. I takiego szaleństwa fanów nie było i nie ma. Zawsze brat. No takie życie... brat w Neverland...

Oj:-D Cudny jest jak tak puszcza te oczka spod tych ciemnych okularów... Się tej Sharyl Crowe trafiła fucha z nim w tejtrasie...no...:-D

Gość Agnieszka ma ciąg
trzymajcie mnie http://www.tvn24.pl/-1,1613839,0,1,praprzodkini-jacksona-odnaleziona,wiadomosc.html

Gość Agnieszka ma ciąg
trzymajcie mnie http://www.tvn24.pl/-1,1613839,0,1,praprzodkini-jacksona-odnaleziona,wiadomosc.html

tja...ma identyczne usta i nos... myślicie, że 3 tysiące lat temu robiono operacje plastyczne? :D ta praprzodkini ma zbyt skośne oczy:P

Gość Agnieszka ma ciąg
to zdjęcie już dawno temu pokazywali na różnych stonkach i nabijali się z podobieństwa. mi tam się coś takiego nie podoba

na temat tv się nie wypowiem, bo już od dawna nie oglądam.. uciekam spać, dzięki i miłej nocki🖐️🌻

Gość P.Y.T.
praprzodkini... ale ludzie maja w gowach- od progu pytaja, gdzie stoi Jackson no, ale to ameryka na tej stronie tvn24 jest tez kolejny filmik z Michaelem jak słodko rozmawia z malym princem- słodki tatus

ten taki cichutki głos ktory podpowiada. Ja tam slyszę M i idę już spać bo osiwieje przez niego!! Dobranoc