Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
przeciez to nie ten telefon to nie ejst oryginalny telefon, tylko jakis zmontowany

Gość P.Y.T.
przeciez to nie ten telefon to nie ejst oryginalny telefon, tylko jakis zmontowany

Gość lof mi du
no właśnie ja wczoraj czy kiedyś pytałam kogo słyszycie na nagraniu, bo ja kobietę:D już bez sugerowania innej odpowiedzi:P ale nikt nie chciał podjąć tematu

Gość lof i du
to jest ten telefon! tego samego słuchałam kilka dni po jego śmierci, tylko to jest ucięte w pewnym momencie

Gość lof mi du
dzwoniący pyta o coś doktora a doktor odpowiada prawie kobiecym głosem... Dlaczego miałby odpowiedzieć za niego Prince?

Jeden z komentarzy: "Another thought: imagine there were 2 guys in the house (and 2 ambulances as stated previously). One ambulance takes one person out (and the press away from the house), a second the other one. It was stated one time the face looked peaceful (the one that the kids saw), the other statement said the face was too much damaged. Yup – if the face is peaceful, it's MJ seemingly dead. If the face is damaged: the double after the transport and efforts. Two videos with two different bodies we saw. It was said that the doc had been with MJ until the hospital. But not in the ambulance where the pic was taken? What if the doc had not administered what they say to MJ but to a 50 year old sick man who was recognized as MJ only after a while? What if the doc had accompanied MJ during his absence and surveyed his vital functions to help him keep alive during hoax? He has been working on sleeping disorders and Propofol is used for artificial coma in hospitals. What does new staff care about? About their job and that they don't get fired. And they don't know the habits of the boss well. If the escape was planned with medical support, it IS about every minute. It's a project and there's a time schedule for every minute. It's a screenplay worked out for every sequence. I do not wonder that there would be a voice “just a minute now”. Anybody in here with studio software to fade out the 911 call??

Gość lof mi du
dziwne to wszystko:P WSZYSTKO ta kurtyna też, te oczy. jak majkelowe

Zobaczcie w jakim tempie wyjeżdża ambulans z rezydencji Michaela. O co tu chodzi?? http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU Dla mnie to mistyfikacja: Osoba dzwoniąca na pogotowie jest opanowana i spokojna-na litość Boską MJ umiera a tu bez paniki ktoś prowadzi konwersacje jakby wzywał taxi na imprezę Ambulans wyjeżdża w żołwim tempie z umierającym vipem a ten lekarz reanimujący MK (na łóżku?) najpierw go szukali,później sam się zgłosił na policje a później okazuje się że go reanimował? I Paris wyjątkowo spokojna na pogrzebie,

Gość lof mi du
no ja mam tak od początku... od początku mnie gryzie to wszystko ani zgłoszenie nie jest normalne ani głos w tle ani wyjazd karetki... i wiele rzeczy potem. niby go ratowali jeszcze to powinni się spieszyć. potem pojawiły się głosy,że on już nie żył więc tak wolno wyjeżdżała, ale w to nie wierzę “Final curtain call”??? co to dokładnie znaczy?:D i jeszcze to BeLIEve:D oni się znali, to nie przypadek z tą kurtyną. facet miał z nim pracować przy występach, tak?

Final curtain call -ostatnie wywołanie przed kurtynę. To wszystko jest nienormalne, jedna wielka tajemnica!!

Gość lof mi du
jeszcze dziwne wykonanie Will you be there, ten głos Michaela. na pewno nie wyjęty z orginalnego nagrania ani z żadnego koncertu, bardziej dramatyczny. zamiast słowa "pain" on mówi "pains'. jeden jedyny raz. chciał nam coś zasugerować? na końcu wszystkiego obraz Michaela za kamerą z Liberian Girl http://www.youtube.com/watch?v=b3rafmfbr3g&feature=related chore...

Gość lof mi du
Take me to the place without no name🖐️ w życiu nie obserwowałam bardziej dziwnej historii. to się kupy nie trzyma. dobranoc

Hello Piękne 🌻 Znowu jestem o rok starsza 😭 Miałam dzisiaj (a właściwie wczoraj) swoje święto :classic_cool: Who is next? Smooth, chyba Ty ;) Ostra, w 1987 r. również miałam 3 lata :O Aż żal normalnie... Tak patrzę na tą czerwoną kurtynę i wiecie co... Ja tam na dole widzę cień unoszącego się w powietrzu Piotrusia Pana (chodzi mi o kształt głowy, a właściwie widać cień charakterystycznej czapki, tylko piórka mi brakuje). I czy tam na dole, koło kurtyny po prawej stronie nie ma przypadkiem plamy krwi? No i ten królik, który nakazuje być cicho... Zastanawiam się jeszcze, co tam widać za królikiem w tle... Jak myślicie? Chyba dałam się wciągnąć w to szaleństwo :O :P

Gość P.Y.T.
o co chodzi z tym believie, bo nie załapałam? karetka, czy ambulans jechala wno, bo Michael juz od kilku godzin nie zyl!!! chcieli juz na miejscu orzec zgon, bo to było oczywiscte, ale nie zgodził sie na to lekarz ze swoich powodów i o co chodzi z Michaelem za kamera z liberial girl? jesli był taki pokazany na memoriale, to co z tego? a ten telefon- moim zdaniem to kompletnie inny ale jesli mówicie, ze to ten przeciez naniesc glos Michaela to nietrudne bo oczywiscie sadze, ze głos w tle to na bank Michael ale zauwazcie, ze stacje takie jak cnn, czy inne na swiecie mówia o majatku MJ o dzieciach, a nic nie mówia o jego rzekomej smierci mowia o smierci prawdziwej, o autopsji, o miejscu pochowku, o zwrocie mozgu.... no cóz- po śmeirci takiej osoby zawsze ktos bedzie tworzył bzdury/legendy, jak kto woli a słowo pains- moze z jakiegos koncertu, przeciez my nie mamy wszystkich materialow, a moze z jakiegos demo zreszta po co mialby ktos przez słowo pains cos mowic.. a te pamietniki, Michael, gdyby szukowal swoja upozorowana smierc, to na pewno nie zostawiłby pamietników w szufladzie, nie po to sie chowa, zeby ktos o tym wiedzial generalnie te wymysły o tym, ze on zyje to jeden wielki shit

ludzie to był artysta i niech spoczywa w spokoju robił niezła muze i niech tak zostanie nie róbcie z niego elvisa drugiego i tak każdy po nim jechał jak żył a teraz nagle wielcy fani niech spoczywa w spokoju i trochę szacunku :) http://www.youtube.com/watch?v=N8Qko5m8oAw złote lata :)

Gość P.Y.T.
wITAJ cOMmunity Wszystkiego Najlepszego a nawet Więcej a ja tez mam anniversary- 16 bm. :) zawsze było tak: houston, ktora lubilam, to dzis czyli 9, potem madonna i ja- hehe, 16, a potem na koncu, ale niemniej wazny- Michael!!!!!!! tadam!!! i zawsze zakładałam odswietne ubranka 87- wtedy go zobaczyłam w bad- mam wielki sentyment do tego teledysku, do tego roku, do tej plyty, kotra w naszym kraju nie była dostepna tak, jak teraz sa plyty ja przypadkowo kupilam ja w 88- bedac w krakowie na wycieczce dobrze, ze miałam tyle pieniedzy- i to byla kaseta- i mam ja do dzis i nieraz mi sie wciagnęła i ja skrecałam i teraz strona a jest na b a b jest na a ale nudze dzis jest wszystko na youtube ale na pewno oryginaly te z 80-tych kiedys kupie i mialam wtedy 12 lat- nie byloby sie czym chcwalic, gdyby nie to, ze bylam swiadomym, oszalalym na jego puncie obiektem i załowalam, ze nie byłam swiadkiem thrillera oczywiscie, to nie z racji wieku, ale z racji kraju w stanach jeszcze i off the wall bym pamietała- albo nawet jakis album jacksonów ja muzyki zaczełam sluchac bardzo wczesnie pierwsza moja ulubiona plyta- z wczesnego dziecinstwa to .....boney m haha ale byłam wtedy anprawde mala, choc uwazam, ze mieli fajne hity, jak na tamte radosne czasy ale jasne jest, ze gdyby byla inna rzeczywistosc to juz wczesniej bym sie Michaelem zajela

Gość miłośnik papy
przepraszam że się wtrącę ale mam pytanko czy mogę???

Gość P.Y.T.
ghost- o co biega? własciwie? kto jechal to jechał..pewnie do tej pory jedzie nie lubie takich madrali, co to miela i nawet niewiadomo co zostawic to go nalezalo, jak zyl i słuchac jego muzy- a teraz najgorsza rzecza jaka mozna byloby zrobic, to go zostawic wiem, ze on by twego nie chcial- to tak, jakby zył na prozno trzeba było go bronic wtedy a teraz nic mu juz nie zaszkodzi

Gość P.Y.T.
i po co komu drugi elvis? on jest Michael Jackson jedyny i niepowtarzalny

Gość miłośnik papy
no to mogę czy nie

Gość P.Y.T.
DOBRANOC

sorki nie chciałem nikogo urazić MJ zawsze słuchałem i będę słuchać :)

Pomarańczo, co się pytasz czy możesz zadać pytanie :O Chcesz to zadajesz, nie chcesz to nie zadajesz - proste. Dziewczyny, ale tempo narzuciłyście :D Community, wszystkiego najlepszego :) 🌻 Dużo wątpliwości się przewinęło w Waszych rozmowach. Osobiście staram się nie wnikać aż tak bardzo w życie i osobowość MJ, choćby z tego powodu, że nigdy nie dowiemy się całej prawdy. Poza tym MJ był skomplikowaną osobą, nie da się tego wszystkiego ogarnąć. Był wspaniałym artystą i pięknym mężczyzną. Na pewno miał swoje grzeszki, swoje tajemnice i bolączki. I nie wierzę, żeby 3/4 swojego życia "grał" innego MJ tylko dla fanów czy sprzedaży płyt. Był cudownym człowiekiem, nie ma drugiego z taką charyzmą i długo nie będzie. Taka moja mała refleksja w niedzielny poranek :P P.Y.T. - ukłon w Twoją stronę za wiedzę 🌻

Gość nogawka77
PYT , zgloszenie na pogotowie jest prawdziwe

Gość nogawka77
Ja sluchalam tego wiele razy i rozmowa jest ta sama.ale nie sadze zeby to byl glos michaela.jest wysoki i tez zwrocilam na niego uwage. moze chodzi o podkreslenie LIE w slowie believe.kurtyna podobna do tej z konferencji.jakby z 2strony

Gość nogawka77
tam gdzies jest tekst o tym magiku i mj.W zadne pamietniki nie wierze. ale w sumie te slowa wil you be there sa chyba nagrane w studiu.z koncertu bylaby inna jakosc plus szumy