Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
HEJ, ALE TU ZAMIESZANIE duzo mateirałów dałyscie, swietnie troche przejrzałam dzis, reszta jutro teraz słucham tego remixu who is it szkoda tylko, ze ta piosenka- an angel came to me, to nie ta, o ktora chodzi to zupełnie jakas inna i nie Michale ja spiewał ale mam nadzieje, za kiedys ta majkelowa usłyszymy

Ne w sumie i bez powiekszania jest nieźle... Może jakby mi sie to udało to bym Wam tu zeszła na miejscu, z nadmiaru wrażeń- kto wie?CZESC P.Y.T :-D Patrz co one tu wyprawiają... Te nieznosne dziewuchy ...i Ja razem z nimi :-P

po dwukrotnym kliknieciu na ikonkę wyswiela mi sie ta stronka internetowa z tym gifem...i co tam gdzie jest 100% mam to sobie powiekszyć? Teraz to juz się trochę o moje serce boję:-P

o janie wiem, ale na przwokliku nie mam opcji powieksz:-( Ok...dajmy spokój:-) Ide już pomału spać... Papa ,dziewczyny do jutra:-))) Zapodam sobie CHILLOUT do snu...;-) Buziaki i jutro wszystkim DOBREGO DNIA 🌼

ja zapisalam to tak kiknelam w linka orgazmusa weszlam w plik-zapisz jako- wybralam na gorze z listy gdzie zapisac: moje obrazy. i kliknelam zapisz. i tak z kazdym. i siedza w moich obrazach. potem dwa razy klikam w ikone, otwiera sie gif, a na dole tak jak podczas ogladania zdjec, wyswietla sie pasek, z przewijaniem, powiekszaniem, pomniejszaniem itd. :) Ja tez bede szla. bo w koncu jutro (dzisiaj) trzeba wstac... :o Dzieki za mily wieczor:) Usmialam sie bardzo generalnie rzecz biorac ;) :P 🖐️

tam gdzie masz 100% to jest taka zakladka i klikając na nią możesz wybrać 150%,200 itd. Ja też idę lulu,miłych snów życzę

Gość orgazmus maximus...
Gość orgazmus maximus...
Gość orgazmus maximus....
nic się nie otwiera??? ale to już nie tego typu:P

Gość P.Y.T.
:D własnie widze co tu sie wyprawia ale te niektore gify były świetne i faktycznie w tych złotych spodniach COS jest!!!!!

Gość orgazmus....
woman :D:D:D

woman moja droga, ja jestem tu od godziny, powiększone, zobaczone, zapamiętane... :D Woman też chciałabym być myszą myślałam też o tym, że mogłabym być szminką ;)

woman_ ten temat tu sie ciagnie od kilku godzin szczerze mowiac.... ;) ja dzisiaj tez umiescilam tu zdjecia pt mike grabs his crotch".. ;) jakos tak sie to potoczylo... potem przyszla orgazmus... i coz.. jej nick mowi wszystko:D