Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

no tak! Nie ma watpliwości ze z seksualnością MJa było coś nie tak.

Oni MJ i Tatiana byli za sobą, ona go kochala... Tutaj macie link do fragmentu wywadu z nią: http://www.youtube.com/watch?v=sO_6l5KwXRQ Podczas kręcenia TWYMMF MJ opowiadal matce ze kocha Tatiane..jednak nie powiedzial Tatianie o tym..Dowiedziala sie o tym od Kathrine... Tatiana postanowila wyjasnic to pytajac MJ patrząc mu w oczy, on tylko przgryzł wargę a potem sie pocałowali..Świadkiem tego byla matka MJ, ktora przytuliła Tatiane chwil e pózniej..jednak Frank Dileo ówczesny menadżer Mika zmierzył ja lodowatym spojrzeniem i odsunal ją od wystepów z Mj na trasie Bad :( To tyle co zrozumialam z tego wywiadu..

To znaczy,ze wszystkie inne związki Mj chciał tylko na papierze a ten prawdziwy związek i ta prawdziwa miłośc do konca byla przeznaczona dla Tatiany ? :(Biedny Mj...jak bardoz chciałabym być na jej miejscu...:(

Gość polipoliooo
a ja słyszałam, że Frank wyrzucił ją po tym pocałunku na scenie...

Gość poliopoliooo
ja myślę, że z Tatum też coś głębszego go łączyło

Gość poliopoliooo
i że Tatiana zbiegła czy zeszła ze sceny po tym pocałunku. stała pod nią Kathrine, która ją przytuliła. po tym Frank ją wywalił, bo nie życzył sobie tego romansu. Niby coś między nimi było, ale chyba bardziej ze strony Tatiany. tak słyszałam a to prawda o tej historii z Shaną M.?

Gość poliopoliooo
oj trochę ich było:P dużo też jest plotek na ten temat, ale te na temat Joanny Thomae być może nie są przesadzone. Mówi się, że na flircie i numerze telefonu się nie skończyło i że mieszkała z nim kilka miesięcy w Neverland, ale gdy jej stosunki z jednym z ochroniarzy Michaela zbytnio się zacieśniły, została wyrzucona i wróciła do Francji. ostatnio fotografowała się w Niemczech z Joe...

To ta blondynka?Słyszalam, ze mieszkala jakis czas zMJ, ale o tej historii z ochroniarzem słysze po raz pierwszy..No to chyba lubiła chłopców za bardzo :P

Gość poliopoliooo
tak tak, ta sama:P

Liberian-> w książce sprawa opisana jest bardzo podobnie... tyle, że Katherine namawiała MJ aby powiedział o swoich uczuciach Tatianie, bardzo popiarała ich ewentualny związek, a pozniej nagle jakby się Majkelowi 'odwidziało':P. Ale to wersja książkowa... Tatiana piekna. Nie sądzę żeby z Tatum Michaela łączyło coś więcej, wydaje mi się że chyba tylko się przyjaźnili

No tak a;le czy po tym,jak ją ze sceny wyrzucił Frank nie ratowali tego związku ?

Janet - nie zrozumialam końcówki tego wywiadu z Tatiana, którego linka tu podalam Wam..Ona tam cos mowi, ze juz potem nie rozmawiala z MJ nigdy.. Jak rozumiecie ta końcówke to byłoby fajnie, zebyście przetłumaczyły..:P

Liberian... czytam teraz "MJ superstar" książke autorstwa Ch. Andersena świetna! to już trzevia biografia która chłonę w tej fascynacji osobą/muzyką/twórczością Michaela. Ustawiłam się w kolejce do "moonwalka".

nie nadazam czytac a weekend nie mam za duzo czasu ale nadrobie w poniedziałek kochane no i Ewelka przyznałas sie co do wieku brawo i za to cie uwielbiam ;) pozdrawiam i syskutujcie a ja jutro wyciagne wnioski Aden jakbys nie doczytała to 7042906 specjalnie dla wszystkch i dla Ciebie z osobna buziaki i ide spac bo ja juz stara jestem ;)

też się czuję tu jak stare próchno :P Liberian- mam wersję papierową... delektuję sie ta książką- ponad 500 stron... :D poszukam w necie, może natrafi sie jakiś pdf :) a czytalas moze "Naga prawda o mojej rodzinie" La Toyi :P?

Gdybys sie na to natknęla to mozesz poslac mi na maila? Emenems to ile masz latek? Ja już 29.. :/ Tego tez nie czytalam :(

ja 23 :P stare dupy z nas Liberian :D... jak tylko znajdę napewno podeślę

Liberian :D dobrze że jesteś, stare próchenko Ty :D... Koniecznie idź na TII do kina! Nie to brzmienie w warunkcahc domowych ...:)

Liberian... kopię w necie w poszukiwaniu PDF dla Ciebie :).. jak tylko znajdę.. mozesz liczyc na @ :). do jutra dziewczynki :)

roczek starsza.... co tu gadać... Michael był niesamowity. czapki z głów :)