Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Thome Thome -fotki wklejasz fajne.Mnie sie podobaja :0 Tylo rzeczywiscie niekorych nie mozna otworzyc, trzeba chyba wrzucic na inny serwer ... XSP - tez jestem zdania żeby nie robic sensacji tam, gdzie ich nie ma :)

a ja nie am numeru na gg ani do liberian ani do Ciebie...noooo ładnie to tak?

jasne nie dam a swoja droga nie mogłam przeczytac bo mnie zbanowały po tym jak wczesniej ja zrobiłam dym i zablokowały mi dostep tamdo forum a chciałam poczytac coscie nawypisywały he he ;) 7042906 gg

poprostu siJe wkurzyłam ze uciekły na tamto forum i ze załozyły bez sensu nowe wiec im powiedzialam co otym mysle i ze tak nie bardzo wypada a one ze forum nie jest niczyja własnoscia i ze jak mi sie nie podoba to nie am pisac i wogole ale to było tutaj potem ja sie przeszłam na tamto frum i juz nie pamietam co napisałam ale miłe to nie było no i mnie wywaliły he he ale w d to mam

niestety dla mnie Mj jest aseksualny....sorry tylko jak przygryza warge to cos tam drga ale ledwo ledwo....

serio serio ja nigdy nie patrzyłam na niego jak na faceta nie jest w mom typie fascynwał mnie jako artysta,tancerz i dobry człowiek ale zawze był dla mnie takim dzieckiem Piotrusiem Panem ;)