Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdhskjdksjdlskjldklskdlsk

Wykorzystal...

Polecane posty

Gość hdhdhskjdksjdlskjldklskdlsk

Bylam w bylym facetem na spotkaniu, długo siedzieliśmy razem, nie chciał mnie do domu puścić, aż wkońcu atmosfera byla tak gęsta, że się kochaliśmy, bez gumki, ale nie doszedl we mnie, wyjoł:( w dniach plodnych raczje nie byłam, a nawet jeśli to pierwsz dzień.. no i teraz on sie nie odezwal nawet. Wiem, sama tak się dałam, troche mi przylro, teraz myśle co jesli zaszlam nie daj Boże w ciąże.. powiedziec mu, napisać o obawach, może czekać, az cos się wyjasni, aby nie truć mu??a jeśli coś i okarze sie ciąża,wyjechać i udawac że okej wszystko:(

Gość hapyysadowaaaaa
Hej. Po pierwsze raczej jest male prawdopodobienstwo, ze zaszlas w ciaze, no chyba, ze cie oklamal i doszedl. to moze byc problem. Jesli sie dobrze czujesz, nie masz odruchow wymiotnych to raczej nie powino byc zadnego problemu :0 nie ma powodow do strachu ;) po drugie chlopak moze nie pisze bo moze jest pewien na tysiaka, ze nic nie moglo sie stac, tez mialam taka sytuacje, z tym ze nam gumka pekla no i chlopak tez nie doszedl, balam sie, pisalam do niego tysiac razy czy nic sie nie moglo stac i pisla mi ze na pewno nie, ze jest pewnien, spanikowalam, jak Ty. Bedzie dobrze ;) nie przejmuj sie tym ;)