Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandeczka_____

CZY MOŻLIWE, ŻE ZASZŁAM W CIĄŻĘ????

Polecane posty

Gość wandeczka_____

Kochałam się z mężem ostatniego dnia działania zastrzyku DEPO PROVERA. nie wzięłam następnego ponieważ chcę pzejść na tabsy. możliwe że zaszłam w ciążę?

Gość wandeczka_____
jakim wieku? mam 26 lat! pytam poważnie.nie mogę na razie zajść w ciążę z względu na stan zdrowia. ponawiam pytanie

Gość wandeczka_____
uppp

Gość to po co się
bzykałaś niewiedząc czy zastrzyk jeszcze działa? przycież to jest kompletny idiotyzm

Gość magi88
ja tez mam pytanie mam taki problem : ostatnio okres mialam 29 maja cykle mam zazwyczaj od 33 do 38 dni wiec kolejnego okresu spodziewalam sie ok 4 lipca. 2 lipca uprawiaam sex z chlopakiem bedac przekonana ze to sa moje dni nieplodne to byl stosunek przerywany. do tej pory nie dostalam okresu spoznia sie juz jakies 10 dni a od 4 dni boli mnie brzuch wlasnie jak na okres. jak myślicie jakie jest prawdopodobienstwo ze to ciaza? dodam ze ostatnio mialam duzo stresow poznanie rodzicow chlopaka, sesja, powrot do domu ze studiów no i teraz to czy jestem w ciazy czy nie . na test chyba jeszcze troche za wczesnie prosze o odpowiedzi z gory dziekuje:)