Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każdy lepszy

każdy lepszy od męża

Polecane posty

Gość każdy lepszy

wiele lat mnie adorował, dawał kwiaty bez powodu i nagle klops ostatnio chyba stałam się bardziej atrakcyjna, widzę to po zachowaniach panów w mojejobecności czy może być, że on wolał mnie jako szarą myszkę, czy też moze zachęty innych aspowodowały, że ja sie zmienilam nie potrafie żyć bez adorowania, nie on to może inny ale jest mały problem, jesteśmy małżeństwem, więc wolałabym żeby to był on po razmowie o tym wogóle jakby zaczął się osuwać, zero życzeń z okazji, no padalec jeden i tyle chyba , nie ?

Wiesz, a moze mu sie znudzilo. W koncu _ \"wiele lat Cie adorowal\", a Ty tylko bralas, prawdopodobnie niewiele lub nic z siebie nie dajac. Zwiazek to dwoje ludzi, a Ty widzisz jedynie siebie. Dziecinne podejscie do zycia 🖐️

Gość pewnie bo
mąż to stary dupek

Gość zlapal cie na wedke
jak latwo kobietami manipulowac ja mam wyjebane na sztuczne dawanie kwiatow codziennie czy prawienie komplementow na sile co pol godziny i pewnie dlatego zadnej nie mam bo jestem prawdziwy a nie udawany :D

Gość każdy lepszy
on tak chciał a mi to pasowało i dlatego za niego wyszlam też wiele dawałam, ale on chyba zdziecinniał i myśli że jest moim dzieckiem, a nie facetem kiedy mówię coś miłego do dzieci to on zawsze się odzywa a do niego zaczęlam mowić tak jak on do mnie ostatnio usłyszalam jak mówił o mnie do znajomego moja stara stary to jest on i do tego niemota

Gość każdy lepszy
żartowałam