Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

słoneczny blond?

Polecane posty

fryzjerka powiedziała mi dzis, ze pasuje mi słoneczny blond i,ze powinnma sobie taki zrobic, ale jaio ten kolor wyglada, bo nie wiem? macie jakeis foty?

dziekuje, a masz jakies foty i dup jak ten kolor wyglada? i w ogole ładny ten kolor, fajnie sie prezentuje u dziewczyn?

Fryzjerka fryzjerką, ale Ty na blond uważaj. Wygląda dobrze tylko u osób z jasną karnacją (nie mówie całkiem bladych oczywiscie), z jasną oprawą oczu (czyli w zasadzie tylko naturalne blondynki z nieco np. ciemniejszym odcieniem blondu), i raczej jasne oczy (nawet jak braz to raczej jasny). Poza tym słoneczny blond lubi wyjść żółto, chociaz i tak sądzę, że lepiej lekka żółć, aniżeli nienaturalna platyna:) A wiele blondów już przeszłam, bo taki kolor włosów posiadam:)

ja jestem szatynka i chciałam platyne w formie balejazu, ale doradziła mi słoneczy blond, bo w platynie bede zle i sztucznie wygladac:o, ale powedziała, ze taki jasniejszy słoneczny blond, nie tak zołty bardzo, a mam bardzo ciemna karnacje, akurat teraz jestem blada, lekko opalona, to co zostało mi ztamtego rku, bo w tym dopieor jade na wakacje i moze mysle, ze ja sie tylko tak lekko opalam?

ja nie chce calej głowy, tylko jako balejarz, ale taki odcien zeby był słoneczny blond

no chyba nie będzie zbyt ładnie.A jak zrobisz farbą balejaż nawet platynę to i tak nie wyjdą ci bardzo jasne.Może jak jesteś szatynką to lepiej takie cappucino albo jakiś taki jaśniutki brązik i może parę jasnych pasemek

Jesli masz ciemną karnację odpuść sobie na pewno platyne, zrobisz sobie krzywdę. A masz b. ciuemne brwi i rzęsy? i Jakie oczy?

Hmm...mnie się zdaje, że mogłabyś zaryzykować z balejażem z złotym/słonecznym blondzie...aczkolwiek przyznam szczerze, że o wiele bardziej podobają mi się osoby o Twojej urodzie (tzn. nie wiem jak wygladasz, ale tak mniej wiecej wnioskuje z kolorow) ze włoskach np. takich jak tutaj ktos wiele razy wklejał Ashley Simpson -jasny brąz lekko wpadający w rudy/kasztan:) Marzy mi sie taki kolor, ale jestem za blada i mam za białe brwi i rzesy:(

tak naparwde rzesy, briw kolor oczu to nie maja takiego znaczenia, a opalic zawsze sie mozna

troche zółty, ale jakbym pomieszala w baljarzu z jakims brazem delikatnym to chyba byłoby git, dobra spadam spac dzieki:D:classic_cool: