Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

los inny mi pisany jest

cudowna noc...

Polecane posty

Dziewczeta poradzcie mi co zrobic aby wieczor przenaczny tylko dla mni i dlamojego faceta vyla taka wspaniala i niezapomniana... dostalismy nowe mieszkanie i chcem aby ta pierwsza noc byla inna niz wszystkie w naszym zwiazku... co zrobic zeby nasz stosunek zaliczyc do udanych... czy masz sie w cos szczegolnego ubrac?/ jaka muzyke nastawic?? co zrobic ogolnie...

ja bym sie ubrala w koronkowa bielizne, zrobila sliczny makijaz, wlaczyla 'Erotica' Madonny , zgasila duze swiatlo i zostawila tylko takie lekkie... a o reszte to juz on by zadbal.

jestesmy ze soba juz dwa lata i kazde nasze wspolzycie nigdy nie bylo takie jak bym ja chciala tzn bylo zawsze za szybko bo to rodzice w domu bo to czasu malo bo to to bo to to teraz kiedy mam wlasne mieszkanie wiem ze nie musze sie nigdzie spieszyc... ale chcem zeby to bylo nie zapomniane zeby bylo jak ten pierwszy raz... bo przeciez takie noce umocniaja zwiazek...

Gość hgfhyh
nie staraj sie za bardzo bo i tak cie zostawi albo zdradzi:)

ale dlaczego tak sadzisz ze mnike zostawi albo rzuci??? wiesz na czy polega prawdziwy zwiazek?? na zaufaniu!! a my je do siebie mamy... mamy plany... wspolna przyszlosc... mamy siebie... wiec mam po co sie starac... jesli bedziesz mial/a kiedys kogos takiego kim mi jestesmy dla siebie to tez bedziesz chcial/a zrobi dla niego wszystko!!

tak jak napisała depeche i wcześniej zjedzcie kolację przy świecach.Możecie iść się po tym wykąpać również świeczki w łazience.Do łóżeczka przy romantycznej muzyce

Gość hgfhyh
bo kazdy facet odchodzi predzej czy pozniej mala:)

Gość hgfhyh
za kilka lat je wyrzucisz:P

a czemu jestes tak negatywnie nastawiona do tego?? czy jesli myslisz ze 2/3 zwiazkow w polsce sie rozpada bez zadnych noramlnych przyczyn to myslisz ze i moj sie rozpadnie?? moze ja jestem w tej 1/3 gdzie wszystko bedzie super zaje*iscie??

Gość hgfhyh
bo jestem zlosliwa

sluchaj po pierwsze nie jestem rozzalona bo jestem pewna swojego faceta po drugie po co mialby mnie zdradzic jak nam jest dobrze razem mamy po 20 lat a mamy wszystko czego ludzie w naszym wieku maga chciec i to nie za spraw rodziny tyko za sprao siebie po co mialby mi dawac pierscionek skoro by mnie zdradzil??? pomysl!!! takiego faceta to ze swieczka szukac!! szybciej to ja bym go zdradzila niz on mnie

Gość Świeczka...
...no ze mną szukali i znaleźli chyba z 10 takich facetów :D

Nie, nie, źle mnie zrozumiałaś.Pisałam o rozżaleniu do hgfhyh, bo dziwne ma zdanie, że facet na pewno zostawi.

no ale tak powanie to on naprawde jest dobry chlopak nie pije nie pali nie spoznia sie jest cudowny... wkuzaja mnie osoby ktore nie znajac suyuacji wyskakuja mi z tekstem i tak cie zuci!! to jakas glupia zadrosc?? nie kazdemu w zyciu moze sie powiesc

Ja też jestem po ślubie i jestem szczęśliwa.W niedzielę mieliśmy 1 rocznicę.Ręki nie dam sobie uciąć, że będzie ze mną do końca życia, ale jakby każdy o tym myślał to by ludzie w ogóle ślubów nie brali:)

no to wszystkiego najlepszego:) i masz bardzo dobre podejscie do calej tej sprawy... sa ludzie ktorzy sa dla siebie po prostu stworzeni i fakt czasem jest tak ze sa spory i klotnie ale za to pozniej zgoda lepiej smakuje:):)