Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_123

DEPRESJA- JAK JEJ POMÓC?

Polecane posty

Gość Mała_123

Moja koleżanka ma depresje...nie chce jej sie zyc. Pol roku temu zginal jej 16 letni brat, jej rodzice sa po rozwodzie, nie widuje matki i nie ma chlopaka bo go zostawila...jest caly czas smutna i przygnebiona. Mowi ze nie chce jej sie zyc. Ze co to za zycie. Jak jej pomoc?

Gość zalamanazakochanaaaaaaaaaaaaaa
sama nie dasz rady,chociaz sie na tym nie znam,proponuje jakos zaprowadzic ja do psychologa

Gość Mała_123
Gadalam z nia o tym...prosilam ja. A ona wkolko ze moze pozniej, ze pomysli...A ja mam znajomosci i moge zalatic jej miejsce w specjalistycznym szpitalu ale ona nie chce. Nie wiem juz co robic. Marteir sie o nia.

Gość niezadowolonaaaa
nie no dzieki za pomoc i zainteresowanie

Gość Aneczka06
A ile ona ma lat... Wiesz mi sie wydaje ze najleprza pomoca jaka mozesz jej zaoferowac to byc przy niej, pokazac ze jestes jej przyjaciolka, ze moze na ciebie liczyc, rozmawiac z nia , pocieszac i starac sie pomalu i stopniowo wyciagac ja z domu do waszych znajomych.

Gość Mała_123
Ona za miesiac skonczy 18 lat. Tylko ze ja nie jestem jej przyjaciolka ale kolezanka i nie mam z nia za czesto kontaktu. Tyle co przez tel czy gg. Mialysmy podobne problemy i to nas zblizylo dlatego ze mna o tym rozmawia bo wie ze ja zrozumiem. Ale jest z nia coraz gorzej. A poza tym nie mieszkazmy w tym samym miescie i nie czesto sie widzimy.