Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takze tego 2

Panie które szukały już sukienki - polecacie jakieś strony internetowe? Sklepy?

Polecane posty

Mi wprawdzie do ślubu zostało dużo czasu, ale już się rozglądam, bo to ma być najważniejszy dzień w moim życiu.. Już jako dziewczynka wymarzyłam sobie suknię z odsłoniętymi nogami (są moim atutem ogromnym)... Widziałyście gdzieś taką? Czy to w ogóle pasuje?

Gość sdf
hm w ogole to polecam madonne,lub suknie z madonny z drugiej reki. ekstra materialy! co do odslonietych nog to widzialam wczoraj jedna na targu slubnym,zobacz.ladna,falbanki.

Gość seksiara.kom
ja to polecam, żeby najpierw sukienke przymierzyc, różne fasony; wybrać fason i potem szukac konkretnego modelu. Takie szukanie w sieci to strata czasu.

Wiesz co? Powiem Ci, że wiem mniej więcej jakie fasony beda na mnie dobrze wyglądały, odpadają gorsety bo mam za duzy biust... i w sumie tyle, bo jestem wysoka, szczupła.. jakieś linki?

Gość Łódka
wyszukaj w google \"Marget - Pabianice\" jest to pracownia krawiecka a kiecki nawet w dobrej cenie

Gość gość
Moją perełką wyłowioną w morza sklepów internetowych jest https://thecovershop.pl/. Mają unikalne i ciekawe fasony, a przy tym przystępne ceny. I nieważne, czy zrobisz zamówienie za 40 zl czy za 300- zawsze wysyłają za darmo. Polecam każdemu!