Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddana matka

córka podała mnie na policje

Polecane posty

Gość oddana matka
Wy dalej nierozumiecie,czesto ludzie krzywo sie na mnie patrzą na ulicy i teraz jst jasne ze to przez moją córke

Krzywo się patrzą, bo Cię nie lubią. Źle to mówią, ale o matce, która wyrzuca swoją córkę z domu nazywając ją kurwą.

Gość oddana matka
spytałam sie go ostatnio ile ma takich dziwek jak moja corka

Gość hey peprzowa
nie dyskutuj z ta idiotka bo to nie ma sensu..........sama widzisz ze to pustak jakis.... a wytykac to ja dopiero beda palcami po tym jak potraktowala corke.... jest ofiara losu-to prawda...ale dlatego ze ma tak pusto w glowie... i w sercu-o ile je w ogole ma... A dla mamusi informacji ,mam 30 lat,i nie jestem dzieciakiem.

Gość hehe spytala sie
ile ma takich dziwek bo pewnie sama chce sie wpisac w grafik....:):)

Gość czy to normalne jest
że mówisz żyła pod moim dachem, moje dzieci zyją pod swoim dachem , mam wspolny dom i wspólne życie. Dziecko mające problemy szuka pomocy, radzi sie, no cóż Twoja córcia pewnie nie miała nikogo dorosłego i dlatego zastąpiła rodziców doroslym kochankiem.Szukała zrozumienia u dorosłych i znalazła. Nie nazywaj własnego dziecka takimi wulgaryzmami, to raczej świadczy o tobie jakim jesteś człowiekiem!

do: "hey peprzowa" Wiem i dzięki :) Ale sama jestem na etapie powolnej wyprowadzki od mojej mamusi, która jest taka sama (lękam się, czy nie gorsza) i mam przeogromną alergię na takie osoby :]

Gość oddana matko
H*J CI W D*PE DO POŁOWY :) zdychaj szybciej.

Gość oddana matka
Dziwie sie,ponieważ ja nic złego w moim mniemaniu nie zrobiłam.Robiła cos dobrze w zyciu to dostawała pochwale,robiła zle to kare

Gość hey peprzowa
ja mialam ,tzn mam taka matke,ale mam to juz za soba...mieszkam juz u siebie,i powiem Ci ze od kiedy sie wyprowadzilam,mama jest jak do rany przyloz... nigdy nie mialam z nia takiego dobrego kontaktu...jak teraz,:) i Tobie zycze tego samego :))

Wiem, moje rodzeństwo też odkąd nie mieszka z nią, jest już super. Ja zamierzam uciekać daleko, wystarczy mi to, że musiałam brać farmaceutyki bo przez nia sie nerwicy nabawiłam :/

Gość oddana matka
może bym jej wybaczyła gdyby mnie przeprosiła

Gość hey peprzowa
no to nie ciekawie.... ja nerwicy nie mam..ale sporo przeszlam...takie wyzwiska jak ta nasza oddana mamusia uzywa -to byly na pozadku dziennym... mam 10 letnia corke i przez gardlo nie przeszloby mi cos takiego...ja nie wiem czy im to sprawia przyjemnosc...?Lanie dostawalam za kazdy sprzeciw albo zbita szklanke...musialam sie rozbierac,klasc i centralnie dostawalam BATY...Z DOMU Tez MNIE WYWALILA...

Gość dddddl
radze obejrzeć sobie film "pręgi"

Gość hey peprzowa
potem ze lzami w oczach chciala zebym wrocila.... i po co to wszystko bylo...

Gość hey peprzowa
ciekawe za co niby mialaby ja przepraszac....za to ze ma wlasne zycie? japierdole jaka masakra....

Gość taaaaaaaaaaa
a co to za flim? mamusiu...? te pregi to mamusia na dupie powinna miec...

Gość oddana matka
Jest mi przykro ze nie zostalam zrozumiana. Wychowywalam przez tyle lat żmije,która tak perfidnie mnie oszukała.Od roku niemamy kontaktów

Gość klucic
alez beznadzeja

Gość klucic
skoro-niemamy -znaczy się nie mamy ,no to chyba córki

Gratuluję jej, że była na tyle silna psychicznie, by odciac sie od toksycznej matki.

Gość klucic
a serio..kurcze,tak prać prywatne brudy na forum to też jakaś foma obnażania się

Nie dziwię się, że partner córki złożył doniesienie na jej matke na policję. Jeśli jest prawnikiem, to dobre imię jest dla niego na pewno ważne. Swoją drogą... Czytała ten topik moja matka... Jest w szoku, że rodzic może w ten sposób mówić o swoim dziecku... Które zresztą jest takie, na jakie się je wychowało. Ono tylko powiela wzorce, które otrzymało od rodziców w dzieciństwie. Za mną też oglądają się faceci... Ale nigdy mnie za to nikt mi bliski od najgorszych nie zwyzywał