Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia z krainy deszczowcow

szukam meza, niekoniecznie z kafe, macie wolnych znajomych?

Polecane posty

Gość basia z krainy deszczowcow

jak w temacie. o mnie: 27 lat, dwa fakultety, 170 cm wzrostu, 55 kg. interesuja mnie panowie lubiacy koty i zdecydowani na popelnienie malzenstwa w ciagu roku-poltora od pierwszej randki (oczywiscie, jesli wszystko dobrze idzie ;-) )

Gość kot z krainy dachowców
a na co Ci mąż?

Gość dach z krainy kotowcow
Wlasnie, a maz na co ci potrzebny? Ja tam za maz sie nie wybieram nigdy...

Gość kot z krainy dachowców
musi być kot rasowy?

Gość pan.da na tacę
ja mam kilku, ale te fakultety :o :o :o :o to ma na celu odstraszyć czy zniechęcić?

Gość dach z krainy kotowcow
pan.da na tace ----> a co ci szkoda fakultety?

Gość szpieg z krainy deszczowcow
Slub po roku znajomosci jest nieodpowiedzialnoscia mogaca prowadzic do szybkiego rozwodu. Zeby kogos poslubic, trzeba poznac, poznac tez wlasne uczucia do niego, a na to nie wystarcza rok, chocby i wspolnego mieszkania. Basiu, poszukiwany facet moze mieszkac pol Polski od Ciebie. Mozliwe, ze blizej zamieszkac (i pozac sie) bedziecie mogli dopiero za kilka miesiecy. No i co?

tzn. do tego wszystkiego o czym napisałas przyda sie mężczyzna , który niekoniecznie musi miec status męża ( a przynajmniej nie w ciagu 1, 5 roku od 1 randki)

maz - do kochania, powtarzam, i do zalozenia rodziny :) fakultety - bo sie ich nie wstydze ;) ale spokojnie, w teorii maz moze miec wylacznie mature :D, wazne, zeby mial jakas pasje. (a z pasji najczesciej wynika to, ze i tak sie chce dowiedziec czegos wiecej na jej temat -> idzie na studia ;) )

Gość oszołomom religijnym
jak w temacie. o mnie: 27 lat, dwa fakultety, 170 cm wzrostu, 55 kg. - zapomnialas dodac ze jestes nudna , brzydka, cyniczna i nikt sie toba nie interesuje za wyjatkiem wspomnianego kota :D za to masz przerosniete ego :D

Gość emessch
Ukończyłem rybactwo śródlądowe, nadam się?

a z pasji najczesciej wynika to, ze i tak sie chce dowiedziec czegos wiecej na jej temat -> idzie na studia - ty z pasji popszlas na studia czy z cynizmu ? pytam poniewaz jestem ciekaw, ogloszeniem nie jestem zainteresowany :D

"interesuja mnie panowie lubiacy koty i zdecydowani na popelnienie malzenstwa w ciagu roku" pachnie mi tu niemałą desperacją :P

"interesuja mnie panowie lubiacy koty i zdecydowani na popelnienie malzenstwa w ciagu roku" - pewnie po dluzszym czasie kazdy ma jej dosc :P

Gość gsfhys4
my koty też jej mamy dość:p

szpiegu, spotykalam sie juz z facetami z daleka. nie jest to dla mnie przeszkoda nie do pokonania. sa pociagi, samochody, samoloty... jesli cos sie traktuje powaznie, to odleglosc jest jedynie niewielkim utrudnieniem. Slub chce brac w stanie zakochania jeszcze, a nie po wieloletnim - czekaniu, az sie moj luby zdecyduje. w zasadzie mialam na mysli zareczyny po roku - poltora, a slub nieco pozniej. moim zdaniem jak sie chce, to trudna sztuka kompromisu jest do opanowania ;) lilith_84 oczywiscie. tylko ze facet, z ktorym wlasnie zrywam :D ma wszystko, co potrzebne, tylko zenic sie nie chce (mowi, ze chce, ale si e nie oswiadczal, wiec ... ile czasu mozna czekac? 3 lata? 4? 6?) kiedy ja mam te dzieci urodzic? ;)

oszołomom religijnym jak w temacie. o mnie: 27 lat, dwa fakultety, 170 cm wzrostu, 55 kg. - zapomnialas dodac ze jestes nudna , brzydka, cyniczna i nikt sie toba nie interesuje za wyjatkiem wspomnianego kota za to masz przerosniete ego nudna - z cala pewnoscia nie. brzydka - takze nie. nie jestem modelka z okladki Vogue, ale sadze, ze jestem w stanie zaoferowac niezly zestaw genow ;) cyniczna bywam. kot mnie uwielbia oczywiscie ;). emessch olsztyn? :D studiowalam pare semestrow na tym wydziale w o. ;) rybacy to straszni balangowicze ;)

Gość szpieg z krainy deszczowcow
A, to przepraszam, calkiem sensownie :)

>> jakies konkretne cie interesuja? Normalnie, skoro mam się decydowac na ciebie, to nie zrobię tego w ciemno. Więc pokaż co masz do zaoferowania.

Gość so pot
Kobieto, ja rozumiem, ze jestes zdesperowana, ale zachowaj chociaz troche godnosci:O Kazdy facet ucieknie jak mu zakomunikoujesz, ze oczekujesz zareczyn po maksymalnie roku znajomosci i ma sie spieszyc, bo musisz zdarzyc urodzic jeszcze dzieci:D

Gość do zjeba
Ja Cie chetnie wezme - widze ze masz "fach w reku" (mimo kryzysu robotnikow szukaja we wszystkich miastach), mimo kiepskiego wyksztalcenia piszesz bez bledow, masz poczucie humoru ("fakultet miedzy nogami") no i jak sam piszesz, masz czym zadowolic kobiete ;)

Wstrzas, jestem wstrzasnieta. i zmieszana zarazem. nie upubliczniam na kafe fotek :) ale czekaj... wyobraz sobie Adriane Lime... albo nie! Scarlett Johansson... albo nie! Woodiego Allena! no. to juz wiesz, jak NIE wygladam :P btw, nie jestem toba zainteresowana:)

a skoro tak bardzo chcesz wyjsc za mąz, a kandydat na męza jest i spełania wszystkie prawie wymagania ( z wyjatkiem oswiadczyn co jest sine qua non zamążpójsci) , to temu panu nie mozesz po prostu postawic ultimatum?? ( skoro i tak z nim zrywasz?):)