Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa na calegooo

bezrobocie mnie wykancza

Polecane posty

Mam dosc, juz skonczyly mi sie pomysly gdzie mozna szukac pracy, pol roku i nic! jestem bliska zalamania

Jakie masz doświadczenie i jaką szkołę skonczylaś, oraz gdzie pracowałaś dotychczas?

powiem ci ze w srednim, ale szukam w pracy w calym wojewodztwie! I nic, nie wiem juz co z soba robic, trace sens zycia po prostu

Trudno coś doradzić... ale dziwi mnie to, że niekórzy nie mogą znaleźć JAKIEJKOLWIEK pracy... gdy chodzę po galeriach handlowych co krok widze kartki w sklepach "zatrudnie sprzedawczynię/kasjerkę"

Wstrzas o to jestem pytana po kilka razy dziennie juz rzygam tym, Mam wyzsze, marketing i zarzadzanie, pare dyplomow i doswiadczenie i co z tego, bo albo cie nie potrzebuja, albo jestes zagrozeniem, albo pozycja jest juz obstawiona a rekrutuja dla picu

NO ja juz szukam byle czego, ale mi po prostu wstyd pracowac w Zabce z wyzszym! A do tego teraz sa wakacje pelno mlodziezy sie stara o prace

Słabo szukasz :o A szukałaś w branżach, które rekrutują? handel, gastronomia? Gdzie szukasz tej pracy?

Gość pól roku to jeszcze nic
ja jestem półtora roku bez pracy, szukałam wszędzie, nawet w supermarketach i nikt nie zadzwonił :( Mieszkam w małym mieście i jak się zdarzy jakaś oferta pracy to tylko raz w tygodniu i jeszcze nic dla mnie bo większość pracy jest przy budowlance dla mężczyzn :( Mogłabym poszukać w większym mieście ale jak zarobię 1000zl to za co ja wynajmę mieszkanie i jeszcze się utrzymam? :o

ja tez nie moge znalezc pracy... szukam, dzwonie... a wszedzie chca kogos z doswidczeniem. niby jak mam miec jakiekolwiek doswiadczenie w wieku 16 lat?!

"NO ja juz szukam byle czego, ale mi po prostu wstyd pracowac w Zabce z wyzszym! " Jesli w miare wyglądasz, to naprawde jest kupe miejsc (przynajmniej tutaj) w niezłych markowych sklepach w centrach handlowych - może sprzedawczyni to nie jest szczyt Twych ambicji, ale na bezrybiu i rak ryba...

"niby jak mam miec jakiekolwiek doswiadczenie w wieku 16 lat?" zostań call girl

To nie jest tak ze nie jestem zapraszana na rozmowy, owszem jestem, tyle ze pozniej totalna klapa, jak na jedno miejsce maja 200kandydatow, szukam wszedzie w necie mam obadane chyba wszystkie strony z ofertami pracy, do tego gazety i znajomi. Nie wiem co to bedzie, szlag mnei trafia szczerze mowiac, bo jestem osoba ktora sie marnuje totalnie, a wiesz moge podejsc do pobliskiego baru i nie ma sprawy bardzo chetnie mi dadza prace na kuchni albo sprzataczki, ale to nie o to w tym wszystkim chodzi

>> niby jak mam miec jakiekolwiek doswiadczenie w wieku 16 lat?! A gdzie chcesz pracowac?

Komicznie tutaj czyli jakie woj masz na mysli

no i jeszcze to ze nie znam tu nikogo... moi znajomi maja prace u ciotki w barze albo u kolezanki mamy.. konkurencja duza... tez mi sie wszystkiego odechciewa, tym badziej ze zawodze nie tylko siebie ale i mame. mam nadzieje ze wszystko sie ulozy u ciebie autorko...

komik u nas to z praca moze i w miare latwo, ale nie w maniejszych miastach leb mnie boli od opalania kurde:-O

Kochana najlepiej to wlasnie zaczac prace w tym wieku, bo pozniej gdy bedziesz miala 26 lat to pracodawca bedzie w niebowziety gdy uslyzy ze masz 10letnie doswiadczenie np w handlu ;) Zacznij sprzedawac! cokolwiek;)

NO ja bym bardzo chciala wyemigrowac do wiekszego miasta chodz moje jest chyba na 20 miejscu co do wielkosci. Ale nie mam kasy by sie gdzie przeprowadzic, i tak kolko sie zamyka:/

obojetnie. w barze, sklepie, moge zmywac, zajmowac sie dziecmi, sprzatac-lubie to robic wiec nie mam z tym problemu. ale nikt mnie nie chce eh...

Prawda upal dzis niesamowity! Ktos wie ile jest stopni?

autorko- mialam oferte pracy od wujka mojej kolezanki.. ale to by bylo na czarno i nie bede ryzykowac bo jakby co to nie mam sie do kogo zwrocic. a dwa nie czulam sie tam bezpiecznie, dziwny facet. wiec gdyby stala mi sie jakas krzywda to jeszcze by mi sie oberwalo ze na czarno. a tak poza tym to nic...

Depeche no nie czarujmy sie 16 lat to jeszcze malo;) Nie widze nic innego jak rozdawanie ulotek, czy praca w mcdonaldzie, zreszta moja siostra jest w tym wieku i tez chetna do pracy ale nic nie ma dla tak mlodych.. No ale pociesz sie dla starszych tez nic nie ma! Warszawa, no tak, ale i tak nikt tam na mnie z otwartymi rekami nie czeka, ale fakt trzeba brac pod uwage emigracje, zaraz bede szukac pracy w wawie:)

wyslylam wysylam, tyle ze to tak jakbym jadla przez m-c nic tylko jogurty, juz mi nie dobrze od tego, a najlepsze zawsze na rozmowie mowia ze to tylko pierwszy etap, pozniej jest drugi na ktory trzeba czekac okolo 2 tyg, a jesli cie zatrudnia to chyba za pol roku, masakra!