Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxdcfvgbhnjm

jak mam schudnąc 3kg?!

Polecane posty

Gość zxdcfvgbhnjm

juz nie daje rady ;/ tyle co to udalo mi sie spalic 1kg:O bo ograniczylam słodycze(a w sumie to w ogole juz ich nie jem) zaczelam jezdzic na rowerze...chodzi o to,ze nie wiem jaki powinnam miec jadłospis ..waże 55kg chcialabym 52 ...prosze niech ktoś mi pomoze.. czy moglabym przez jakis tydzien żywic sie głownie jogurtami,jabłkami,pomidorami,ogórkami itp>? bo mięsa nie lubie,jajek tez nie... + duzo pic zielonej i czerwonej herbaty ..jak myslicie?

Gość mustic
ja jem duuużo frytek :) i mleko 3,2 % i wcale się nie ograniczam . Mam 170 wzrostu i 60 kg. Po prostu na kolację szklanka czystej niegazowanej wody. Absolutnie jogurty , jabłka itp to wszystko ma cukier!!! A te herbaty to też lipa. Czysta woda z biedronki ;) za 1,18 niegaz :)

Gość zxdcfvgbhnjm
nie bądzcie tacy .. wiem,ze jest milion tego typu tematow :O

Gość zxdcfvgbhnjm
mustic --> bardzo śmieszne :O .... ja przy wzroscie 174 waze 55

Gość Anetaaaaa
Boże to ja mam 178 i waże 60:)kawał grubej dupy ze mnie:(

Gość mustic
no wiesz mój maż nie pies i na kości nie leci. Urodziłam 2 dzieciaczków i mam figurkę a przy wadze 51 - bo też tyle miałam - wyglądałam jak wieszak :D A to co napisałam to prawda. Ale twoja sprawa

może to i głupie, ale jak czuję, ze ważę jakieś kilo czy dwa za dużo, to jem same jogurty,jabłka, otręby przez parę dni i waga spada. mam hopla na tym punkcie małego, jak się zawezmę, to chudnę i już

Gość mustic
Anetaaaa z tobą wszystko w porządku!!! Spokojnie :) Pozdrawiam Ps. Skąd jesteś??

Gość zxdcfvgbhnjm
o kurka--> tez tak chce,ale boje sie,ze moze byc potem odwrotny efekt... a jakbym jadla te jogurty same i piła duzo tak prez tydzien to mozliwa jest utrata tych głupich 3kg?

Gość Anetaaaaa
Kurcze...bo po prawdzie..to ja kiedys prawie 120 kilo wazyłam:(schidłam do tych 60..oczywiście nie tak hop - siup...zajęło mi to długi rok....i teraz jak tylko widze...najmniejszą fałdkę to dostaje szału:) Od dzisiaj na 10 dniowej diecie jestem:(

Gość mustic
moja koleżanka jest dietetyczką i mówiła że "obsługuje" - brzydkie słowo ale nic innego mi nie przychodzi do głowy - masę ludzi z nadwagą!! Jogurty absolutnie bo to sama chemia i owoce sa naswietlane jakimiś promieniami żeby się nie zepsuły w tych jogurtach. Ps daj truskawkę do jogurtu - za 3 dni spleśnieje :) No i zawierają cukier. Wyjątkowo ale żadko można jeść naturalne jogurty- to też chemia!! Jabłka maja najwięcej cukru!!! NIE WOLNO!

Gość zxdcfvgbhnjm
mustic--> ale jabłka maja specjalny cukier !! normalny i potrzebny naszym organizmom ! znasz diete jabłkową?? na niej tylko własnie jabłka sie je.. a co moze frytki są lepsze? ..prosze Cię..

to oczywiście zależy od organizmu - ja mam zwykle stalą wagę, ale czasami zdarza mi się tydzień pysznych obiadków, kolacyjek, lody na deser i przybywa kilogramik.. więc zabieram się za siebie i zrzucam to - tak ze dwa razy w roku :) mam silną wolę i w sumie dobre trawienie - udaje mi się.

Gość zxdcfvgbhnjm
ja ten moj kologram stracilam głownie przez to,ze zaczelam pic duzo sypanej zielonej i czerwonej herbaty.. zaczelam częsciej chodzic do łazienki z większa sprawą:D iii sie wyprózniam.

Gość mustic
oczywiście że frytki nie sa lepsze ale ja piszę że mnie to nic nie robi czy zjem całą tabliczkę czekolady czy wypiję kubek śmietany mam stałą wagę!! Tylko nie jem kolacji a tak NICZEGO sobie nie odmawiam i nie torturuję się jakimiś owocowymi herbatami :O które są niedobre.

Gość mustic
przecięż nie o to chodzi żeby mieć biegunkę non stop w imię tego żeby dobrze wyglądać. Nie wydaje ci się? Stałe wiercenie po kiszkach nie należy do przyjemności - powiedzmy sobie szczerze :)

Gość zxdcfvgbhnjm
zaraz zaraz..bo odbiegasz od tematu ... ja chce schudnac 3kg masz rade?